theo_s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλησπερα μπορει καποιος που εχει αγορασει iphone απο εξωτερικο, να μου πει απο που ακριβως εχει κανει την αγορα ενδιαφερομαι να αγορασω απο αξιοπιστη πηγη και αν θα μπορω το συγκεκριμενο να το ξεκλειδωσω Ρωταω διοτι μπηκα στο amazon και ειδα τιμες για iphone 400$!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλησπεραμπορει καποιος που εχει αγορασει iphone απο εξωτερικο, να μου πει απο που ακριβως εχει κανει την αγορα ενδιαφερομαι να αγορασω απο αξιοπιστη πηγη και αν θα μπορω το συγκεκριμενο να το ξεκλειδωσω Ρωταω διοτι μπηκα στο amazon και ειδα τιμες για iphone 400$!!! Η "επίσημη" τιμή της Apple για το iPhone 8GB είναι 400 δολλάρια. Όσοι είμαστε κάτοχοι iPhone στην Ελλάδα, τα έχουμε πάρει είτε μέσω κάποιου φίλου που ήρθε από Αμερική, από Αγγλία ή από άλλη χώρα που πωλείται το iPhone (Γαλλία, Γερμανία) είτε μέσω ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ρωταω διοτι μπηκα στο amazon και ειδα τιμες για iphone 400$!!! για δώσε κάποιο link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πρέπει να στο φέρει κάποιος μιας και το amazon δεν στέλνει εκτός από Αμερική, αλλα και να στείλει θα πληρώσεις τελωνείο. Από Γερμανία δεν γίνεται γιατί υπογράφεις κατευθείαν συβόλαιο όταν το αγοράζεις.. Αμερική και Αγγλία είναι οι καλύτερες περιπτώσεις.. Το γερμανικό ebay βέβαια είναι μια πολύ καλή λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις το 16GB γιατί όταν δεν θα σου φτάνουν τα 8GB δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πως το αγοράζεις δηλαδή ρε παιδιά; Στο amazon όταν βάλω iphone στην αναζήτηση μου βγάζει μόνο touch ή accessories για το iphone... Ένας κάτοικος Αμερικής ας πούμε, πως μπορεί να το αγοράσει; Μπαίνει σε ένα μαγαζί και το παίρνει ή πρέπει απαραίτητα να το κάνει με σύνδεση στην At&T? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 δεν μπορείς να το πάρεις από το amazon... ναι ο κάτοικος αμερικής μπαίνει σε ένα applestore και το παίρνει... Για να μην δεσμευείς σε συμβόλαιο πρέπει να το πάρεις είτε από την Αμερική είτε από την Αγγλία... p.s. ρε συ παρεδώσε...δεν κάνεις ένα stiky με το πως αγοράζει κάποιος ένα iphone.. είναι η πιο συνήθης ερώτηση και δεν υπάρχει λόγος να την απαντάμε συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ωραία! Γιατί θα πάει ένας φίλος στην Αμερική και θέλω να μου φέρει! Nice! Ευχαριστώ guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 απλά πρέπει κάποιος να μας διευκρυνήσει τι γίνεται πραγματικά με cash και gift cards αν δεν υπάρχει αμερικάνικη πιστωτική... αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Σωστά... Αν κάποιος ξέρει, θα βοηθούσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekmania Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 IPHONE 8GB 434.44 $ με tax αγορα εγω ο ιδιος απο 5th avenue ΝΥ.Αpplestore=μονο πιστωτικη καρτα. no cash ετσι πληροφοριακα για να μην την πατισετε πηγαινοντας για αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 χωρίς δέσμευση συμβολαίου? εντύπωση μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 χωρίς δέσμευση συμβολαίου? εντύπωση μου κάνει. Μερικά βασικά πράγματα για αγορά iphone από εξωτερικό, συμβόλαια, ξεκλείδωμα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση γιατι με πιεζει ο χρονος! Ενα φιλος που μενει Chicago ερχεται Αθηνα, οποτε σκεφτηκα να μου φερει 2 iphone 16 GB. 1. Μπορω να τα αγορασω με πιστωτικη (Ελληνικη) απο apple store να γινουν deliver στην δευθυνση του (στο Chicago) και να μου τα φερει; 2. Στο site του apple store αναφερει required activation με ΑΤ&Τ, διαβασα ομως οτι αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Τελικα αν το αγορασω απο εκει θελει ή δεν θελει.... Μπερδευτικα! Απλα δεν θελω να υποχρεωθω να παει σε μαγαζι να τα πληρωσει εκεινος και να του δωσω τα λεφτα μετα. Οποιος ξερει τι γινεται ας μου πει γρηγορα! Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδια μια ερωτηση γιατι με πιεζει ο χρονος! Ενα φιλος που μενει Chicago ερχεται Αθηνα, οποτε σκεφτηκα να μου φερει 2 iphone 16 GB. 1. Μπορω να τα αγορασω με πιστωτικη (Ελληνικη) απο apple store να γινουν deliver στην δευθυνση του (στο Chicago) και να μου τα φερει; 2. Στο site του apple store αναφερει required activation με ΑΤ&Τ, διαβασα ομως οτι αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Τελικα αν το αγορασω απο εκει θελει ή δεν θελει.... Μπερδευτικα! Απλα δεν θελω να υποχρεωθω να παει σε μαγαζι να τα πληρωσει εκεινος και να του δωσω τα λεφτα μετα. Οποιος ξερει τι γινεται ας μου πει γρηγορα! Thanx! 1. Όχι. Πρέπει να τα αγοράσει κάποιος με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ πιστωτική κάρτα. Το Applestore US δεν θα δεχθεί την ελληνική κάρτα σου. Οπότε πρέπει να τα αγοράσει ο ίδιος. Είτε cash είτε με πιστωτική κάρτα και billing address στις ΗΠΑ. 2. Δεν σε απασχολεί καθόλου. Έτσι κι αλλιώς το activation με την AT&T γίνεται από το σπίτι, μέσω iTunes. Εσύ δεν θα το κάνεις ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.