@lex>_^haCer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ρε μιπος κσερετε κανένα καλο προγραμα για να κλεβης το password απο χριστι του msn κσερο πολά αλλα για windows xp tpt αμα κσερετε τπτ καλο για vista pite ke και να δουλέβει 100% οπιος απο εσας πσιλοασκολιτε με τετια plzz tnx for help...
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 α) Θα βοηθούσε (κι εσένα) αν έβαζες πιο κατατοπιστικούς τίτλους στα topic σου. β) Η χρήση λέξεων όπως: "κλέβεις" καθώς και υποδείξεις για το πώς να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν επιτρέπονται εδώ γ) Αν χρησιμοποιείς firefox, ίσως σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά εδώ δ) Καμιά συγγένεια με τον poscaman; ε) Καλωσόρισες.
alexiou92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες στην παρέα του Insomnia!!! Καλό θα ήταν να έριχνες καμιά ματιά στους κανονισμούς του forum. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και πάλι καλώς ήρθες!!!!);)
@lex>_^haCer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 α) Θα βοηθούσε (κι εσένα) αν έβαζες πιο κατατοπιστικούς τίτλους στα topic σου.β) Η χρήση λέξεων όπως: "κλέβεις" καθώς και υποδείξεις για το πώς να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν επιτρέπονται εδώ γ) Αν χρησιμοποιείς firefox, ίσως σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά εδώ δ) Καμιά συγγένεια με τον poscaman; ε) Καλωσόρισες. στο δ) ιπες αν εχο σιγκενια με τον pocsaman οχι απλος εχο βρι ενα site με τετιες ικονες και μου αρεσε αφτι ι ικονα .... και στο β) ιπες να μιν γραφο τιν λεκσι κλέβεις κε πος να το πω?
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 [...]β) ιπες να μιν γραφο τιν λεκσι κλέβεις κε πος να το πω? Δεν εννοούσα αυτό. Ήθελα να πω ότι δεν επιτρέπεται να σου υποδειχτεί τρόπος για να αποκτήσεις παράνομα δεδομένα κάποιου τρίτου, στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον κωδικό του στο msn.
@lex>_^haCer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 εδο κσερο το IP οπιουδιποτε το password θα τον πιρακσει?
jakegate7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ωραία μου λες και λίγο και την δικά μου γιατί την ψάχνω τόση ώρα και δεν την βρίσκω
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ας το συνεχίσω λίγο μέχρι να μας κλειδώσουν. εδο κσερο το IP οπιουδιποτε το password θα τον πιρακσει? Σε χάνω λίγο. Τι σχέση έχει το ότι μπορεί να γνωρίζεις την IP; Άντε και σου λέω και τη δικιά μου, τι θα την κάνεις; Σου δίνει αυτό το δικαίωμα ή νομιμοποιεί το να θες να μάθεις το οποιδήποτε password μου;
wiseufc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 @lex>_^haCer βαλε και ενα Κ στο ονομα σου και μπες στο http://www.eimaste_oloi_hacker.com
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Τέλος, ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.