alex89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 χρησιμοποιησε το cpu-z απο το cpuid.com Που δείχνει το cpu-z θερμοκρασίες; Το χρησιμοποιώ αλλά δε μπόρεσα να βρω που δείχνει θερμοκρασίες....
antonl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Που δείχνει το cpu-z θερμοκρασίες; Το χρησιμοποιώ αλλά δε μπόρεσα να βρω που δείχνει θερμοκρασίες.... με το cpu-z θα δει θερμοκρασία? όχι μόνο κάρτας γραφικών...γενικότερα Δε δείχνει θερμοκρασίες...
alex89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Σε ευχαριστώ antonl γιατί απόρησα πως γίνεται να δείχνει θερμοκρασίες και να μην το πήρα χαμπάρι
ten-ten78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Τελικά ψάχνοντας στο forum της asus βρήκα ότι και με το rivaTuner μπορώ να έχω θερμοκρασία αλλά πρώτα πρ'επει να κάνουμε τα παρακάτω βήματα >download the last rivatunner 2.08, >go to tho the monitoring section,(where you see the temp charts) > click on the setup button on the bottom right > select core temperature > click setup > the top option is data provider, select NVthermal Diode 0. >click OK. και μετά δουλεύει κανονικά
Vice Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Everest man...the best. και εγώ την ίδια κάρτα έχω και μου τα βγάζει όλα μια χαρά
ten-ten78 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Everest man...the best. και εγώ την ίδια κάρτα έχω και μου τα βγάζει όλα μια χαρά Σου βγάζει το everest ενδειξη θερμοκρασίας???Θελει και αυτο καμια ειδική ρύθμιση???Γιατι σε μένα δεν βγάζει ένδειξη....
Vice Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 δεν χρειάζεται τίποτα. πατάς στα αριστερά εκει που λέει computer και μετά στο sensor και τα λέει όλα εκει...
ten-ten78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δεν χρειάζεται τίποτα. πατάς στα αριστερά εκει που λέει computer και μετά στο sensor και τα λέει όλα εκει... ότι και αν έχω κάνει ένδειξη με το everest δεν έχω....τουλάχιστον έχω με το rivatuner όπως ανέφερα και πιο πάνω
alex89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Για το rivatuner εγώ από εδώ έκανα ρυθμίσεις. Αν θες δες το μήπως σε βοηθήσει http://www.vaguesoft.com/users/dwood/blog/tutorials/rivatuner/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.