Προς το περιεχόμενο

Worldshift open beta

Bigi444444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.fileplanet.com/promotions/worldshift/

Σήμερα (νομίζω) κυκλοφόρησε η beta του worldshift.Είναι ένα rts με στοιχεία rpg.Είναι γνωστός σαν τίτλος, αλλά παρόλ' αυτά περισσότερα δε γνωρίζω να σας πω.Ίσα που το δοκίμασα να πάρω μια πρώτη γεύση.Όμορφα γραφικά έχει, από gameplay με μια αποστολή που έπαιξα άκρη δε μπόρεσα να βγάλω φυσικά μιας και η αποστολή ήταν πολύ απλοΪκή.Πάντως η αλήθεια είναι πως μου έδωσε μια κάπως ψεύτικη αίσθηση στις μάχες.Είναι και ελαφρώς βαρύ θα έλεγα.Τα υπόλοιπα το βράδυ.

Ρίξτε του μια ματιά.Ο client είναι 1,1gb.

Δημοσ.

το ειχε παρει καπου το ματι μου πριν απο καιρο και ειχα σκεφτει "ωραιο παιχνιδι".να εισαι καλα για το heads up.Το κατεβαζω τωρα αλλα θα παρει πολυ ωρα με αυτους τους servers

Δημοσ.

Από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα αλλού τον client.Πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του fp όπως πολλά άλλα.

LuxJaja τι εννοείς;Μπαίνεις κατευθείαν στο λινκ που δίνω;Αν ναι, δε δοκιμάζεις να πας στην κεντρική σελίδα του fileplanet και μετά στο worldshift;Ποιός ξέρει, ίσως δε σου δουλεύει κατευθείαν το λινκ.

Γενικά να προτιμάτε τον ευρωπαϊκό σέρβερ.Εγώ κατεβάζω σχεδόν πάντα με μέγιστη ταχύτητα από εκεί.

Α, μόλις είδα στο επίσημο φόρουμ ότι η open beta έχει 25000 κλειδιά(να χαρώ την open beta σας).Ίσως να φταίει αυτό LuxJaja.

Δημοσ.

παιδες στο Warshift login screen τι βαζουμε? γιατι μου βγαζει error συνεχεια ποιο pass k nickname??

...ακυρο μπηκα...

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο gamespy.Αν έχεις άντε στο new player, βάλε τα στοιχεία του gamespy και πάτα next.Μετά θα ορίσεις το nick που θέλεις και στό κεντρικό μενού θα εισάγεις το nick αυτό μαζί με τον κωδικό του gamespy.Αν δεν έχεις λογαριασμό, απλά φτιάχνεις έναν από το new gamespy id,ορίζεις πάλι ψευδώνυμο και ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...