Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DVDRIP μόνο.

Προβλήθηκε κάποια στιγμή ξανά σε HD αλλά...

DIRECTV announced last April that it would air all five seasons of the HBO series The Wire in High-Definition for the first time.

DIRECTV last night debuted the first episode of The Wire, but it was definitely not in HD. Instead, DIRECTV stretched (or cropped) the program from its original 4:3 format (as it aired on HBO) to 16:9 so it would fill the entire screen, apparently trying to fool people into thinking it was in HD.

http://www.tvpredictions.com/dwire071910.htm

Από το παραπάνω εγχείρημα υπάρχει μόνο το πρώτο επεισόδιο . Δεν ξέρω για πιο λόγο δεν γίνανε release και το επόμενα . Ίσως δεν προβλήθηκαν τελικά

Δημοσ.

Season 3:

Χαιρομαι που επιστρεψαμε 100% στα μαυρογκανγκστερικά. Εχω δει ως το 3ο επεισοδιο, εχει και μπολικο Ομαρ!

Οσο για τον

Καζαντζιδη στο προ τελευταιο επεισοδιο της 2ης σεζον, epic win, ελιωσα στο γελιο :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ο Μαγκναλτι ειναι σιγουρα ο House του The Wire B)

απο πολλες πλευρες.

Αυτο που κανει στην πεμπτη σεζον πολυ εξτριμ και γαματο, κριμα που μαλλον θα τον πιασουν

Ο Ομαρ εφυγε πολυ αδοξα :-(

Anyway, εχω 2 επεισοδια πριν το τελος.

Δημοσ.

Παιδες τελειωσα την πρωτη σαιζον.

Δεν μπορω να πω οτι εχει απογειωθει η σειρα ακομα,αλλα σιγουρα ειναι μια πολυ καλη παραγωγη.

Λιγακι ορισμενες φορες με χαλανε οι αργοι ρυθμοι,μονο αυτο εχω να πω ως αρνητικο.

Η 2η σαιζον ειναι σε αναλογο επιπεδο?Αρχισα το πρωτο επεισοδιο,αλλα βαρεθηκα σε καποια φαση.

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι πως η σειρα χρειαζεται υπομονη. Ομολογω πως κι εμενα με κουραζει ορισμενες φορες η ροη. Δηλαδη κυριως σε καποιες στιγμες στη 2η σεζον και στην 4η το εκανε. Αλλα αν της δωσεις το χρονο και την απαραιτητη προσοχη, παρακολουθωντας παραλληλα υπομονετικα, το πιθανοτερο ειναι να μπει στις 10 καλυτερες σειρες που εχεις δει. Δεν ειναι αψογη, και μην περιμενεις να υπαρχει ασταματητη ροη αναμεσα στους κυκλους. Παροτι αρχιζει απο κει που συνεχισε ειναι περιπου σα να ξεκινα καθε φορα απτην αρχη, αργα και ανεβαζει στροφες σταδιακα ως το τελος καθε κυκλου. Τα καλυτερα επεισοδια συνηθως ξεκιναν απο το 8ο και μετα, εκει υπαρχει αρκετη αγωνια και συμβαινουν και τα πιο εξτριμ και τελειωτικα πραγματα. Οσο για το 2ο κυκλο, δυστυχως ειναι ο λιγοτερο καλος αλλα κανε τη καρδια σου πετρα.

Δημοσ.

Απλα μολις τελειωσα το Breaking Bad το αρχισα,και αν και αυτο ειναι αργο,δεν μου εχει κανει τοσο εντυπωση συγκριτικα.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα την 2η σαιζον,πολυ μετρια μου φανηκε,δηλαδη η πρωτη σιγουρα ειναι καλυτερη κατ'εμε.

Ελπιζω σε βελτιωση στη συνεχεια!

Δημοσ.

δεν εισαι ο μονος john, αλλα μην πτοεισαι. Πιστευω ολοι, ακομα και οι φανατικοτεροι της σειρας, ψιλοβαρεθηκανε την 2ρη σεζον. Αλλα φτιαχνει πολυ και η σειρα κλεινει σωστα και ολοκληρωμενα. συνεχισε ακαθεκτος

Δημοσ.

δεν εισαι ο μονος john, αλλα μην πτοεισαι. Πιστευω ολοι, ακομα και οι φανατικοτεροι της σειρας, ψιλοβαρεθηκανε την 2ρη σεζον. Αλλα φτιαχνει πολυ και η σειρα κλεινει σωστα και ολοκληρωμενα. συνεχισε ακαθεκτος

Αρχιζω την 3η σαιζον συντομα!

Δημοσ.

μπα, οχι ολοι. Σε διαφορα forum ειδα πως μερικοι fans τη θεωρουν την καλυτερη σεζον της σειρας.

Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε αρκετα κατωτερη της πρωτης,τα μονα επεισοδια που αξιζουν ειναι τα 3-4 τελευταια,οχι οτι δεν εχει καλες στιγμες και στα πρωτα,αλλα σα συνολο δεν κυλουν τοσο ωραια.

Εγω αντιθετα ειδα σε ξενα φορουμς οτι θεωρειται η 4η η καλυτερη.

Δημοσ.

Ναι, κι εγω την θεωρω την λιγοτερο καλη, οπως ειπα και πριν. Οσο για την τεταρτη ναι, την ειδα κι αυτη να θεωρειται η κορυφαια (μαλλον απο τον πιο πολυ κοσμο, απλα ειπα για τη δευτερη γιατι μου εκανε εντυπωση που την διαλεξαν ως κορυφαια μερικοι), πραγμα που μου φανηκε περιεργο, αφου νομιζω πως εχει πολυ λιγοτερο δυνατο main plot απο την 3η.

Για μενα παει, μαλλον, καπως ετσι:

5. 2η σεζον

4. 4η σεζον

3. 1η σεζον

2. 5η σεζον

1. 3η σεζον

ΥΓ. Δε ξερω γιατι λενε πως ο τελευταιος κυκλος ηταν βεβιασμενος για να τελειωσει συντομα, δεν ηταν δα και τοσο μεγαλη η διαφορα, 1 ωρα λιγοτερο απο την 2η και την 3η σεζον κρατησε.

Δημοσ.

ενταξει επειδη σε καθε σεζον καταπιανεται με διαφορετικη θεματολογια, το οτι αρεσει στο καθενα ειναι σχετικο με τα ενδιαφεροντα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...