Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε θα τα μάθεις τα ονόματα σιγα σιγα. εγώ στην αρχή οχι μονο ονοματα , αλλα μεχρι και φατσες μπέρδευα :P

Δημοσ.

Ελα ρε marantonis σαν να έχεις χαθεί

Ο Avon είναι ο θείος του D'Angelo

O Stringer Bell είναι ο βοηθός του και δεξί χέρι.

Για τους αρχηγούς δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς πάντως υπάρχουν εκτός από του διευθυντές των κατά τόπου τμημάτων, το τμήμα ανθρωποκτονιών, και η δίωξη ναρκωτικών που είναι "αυτόνομα" και η νέα υπηρεσία σοβαρών εγλημάτων ή κάπως έτσι. Από πάνω ο αρχηγός της αστυνομίας με τον υποδιευθυντή.

Δημοσ.

Ελα ρε marantonis σαν να έχεις χαθεί

Ο Avon είναι ο θείος του D'Angelo

O Stringer Bell είναι ο βοηθός του και δεξί χέρι.

Για τους αρχηγούς δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς πάντως υπάρχουν εκτός από του διευθυντές των κατά τόπου τμημάτων, το τμήμα ανθρωποκτονιών, και η δίωξη ναρκωτικών που είναι "αυτόνομα" και η νέα υπηρεσία σοβαρών εγλημάτων ή κάπως έτσι. Από πάνω ο αρχηγός της αστυνομίας με τον υποδιευθυντή.

Ε δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο, με τοσους χαρακτηρες. Νταξει τα ξεκαθαρισα καπως.

Ο Avon ειναι θειος του D' Angelo. Ο Stringer Bell βοηθος του και εχει αυτητη φατσα. O Marquis 'Bird' Hilton ειναι κι αυτος στα τσιρακια του Avon.

Ο Γκαντ ειναι ο μαρτυρας στην δικη του Ντι που σκοτωθηκε (αυτο χρειαστηκε να το ψαξω στο νετ).

Οσο για το τμημα, ο Ρόουλς (ασπρος καραφλος, αντιπαθει τον Μαγκναλτι) ειναι ταγματαρχης ή κατι τετοιο. Ειναι κι ενας αλλος τυπος, μαυρος με μουστακι, που ειναι σαν διευθυντης ή κατι, αυτον πώς τον λενε;

Ειδα ως το 6, εχει αρχισει να ανεβαζει στροφες, αγωνιωδεις ερευνες, ιντριγκα, συνεργασιες με τον Ομαρ, τονοι παθους απο ολους, αποδιδει με τον καλυτερο τροπο η ρεαλιστικοτητα της σειρας.

Δημοσ.

O Ροουλς είναι ο επικεφαλής των ανθρωποκτονιών στο 1ο κύκλο :mrgreen:

Με μουστάκι μάλλον τον Μπαρελ λες τον αναπληρωτή διευθυντη

Θα τους συνηθήσεις και θα τους μάθεις

Δημοσ.

Τελειωσα την πρωτη σεζον. Φυσικα εξαιρετικη, κι εχω εθιστει πια στο επακρο, αλλα με παραξενεψε στο season final

Περιμενα να δω τη δικη και την περασαν στο φλου... Και δε θα με πειραζε, αν ελεγαν τουλαχιστον ποιες ηταν οι ποινες του καθενος, στο τελος. Μονο για τον Μπέι ειπαν πως θα 'ταν ισοβια. Avon, DiAngelo, τιποτα.. σαν να τα προσπερασε. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει στο 2ο κυκλο...

Δημοσ.

Μην ανησυχείς οι σεζόν στο wire δεν είναι πυροτεχνήματα όπως στις περισσότερες σειρές. Υπάρχει συνέχεια, και οι χαρακτήρες δεν εξαφανίζονται, ούτε σταματάνε οι αναφορές ξαφνικά σαν να μην υπήρξαν.

Δημοσ.

Season 2:

Καλη κι αυτη η σεζον, αλλα... περιμενα πως θα συνεχιζε με φουλ ρυθμους η σειρα, και δυστυχως τελικα η 2η δε συγκρινεται με τιποτα με την 1η. Σαφως συνεχιζει να μου αρεσει, δεν τιθεται θεμα. Απλα το στορυ με τους λιμενεργατες δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο σε συγκριση με ο,τι ειχα δει προηγουμενως.

Ξενερωνω που ο Μαγκναλτι ειναι στην απ' εξω. Εχω δει ως το 7ο επεισοδιο, το οποιο τον εδειξε μονο για λιγα δευτερολεπτα... αν θυμαμαι καλα.

Στεναχωρηθηκα πολυ που τον εφαγαν τον D' Angelo, ηταν με διαφορα ο καλυτερος και ο σωστοτερος απο τα βαπορακια-τσιρακια του Avon, και τον συμπαθησα ακομα περισσοτερο στη φυλακη για τη σταση του, που ηθελε να ξεκοψει απο τη φαμιλια και τα λοιπα. Εγινε γνωστο πλεον πως ο καριολης ο Μπελ δε κολλαει, δεν εχει ενδοιασμους πουθενα. Ουτε τον ανιψιο του "αφεντικου" του δε διστασε να σκοτωσει. Εγω ζητω μονο να το μαθει ο Avon, και να γινει της πουτανας.

edit: Η δικη με τον Ομαρ ηταν Ε-ΠΙ-ΚΗ. Με διαφορα η καλυτερη στιγμη του κυκλου.

Δημοσ.

marantouan μην κωλονεις, προχωρα. Και εγω θυμαμαι ειχα παραξενευτει πολυ, μα μιλαμε πολυ με το θεμα της 2ρης σεζον. Μου φανηκε πολυ αποτομο το τρανζισιον και οτι εμοιαζε με αλλη σειρα. Η σειρα δεν κολλαει σε ενα θεμα, ειναι μια σπουδη της σαπιμενης κοινωνιας (κυριως αμερικανικης, αλλα πανω κατω ιδιες λαμογιες γινονται παντου). Ειναι πολιτικη, δικηγορικη, κοινωνικη, δημοσιογραφικη, αστυνομικη, εκπαιδευτικη, εξεταζει τα συνδικατα, την εργασια, τον ρατσισμο, την παιδεια........μπλα μπλα....Γενικως ναι ειναι η ποιο βαρετη σεζον και μετα ειναι και η τελευταια με τα μεντια/τυπο..κτλπ. ΑΛΛΑ οπως σου ειπαν ολα δενουν, τιποτα δεν αφηνετε φλου και ολοι οι χαρακτηρες ξαναεμφανιζονται και μοιαζουν σαν να ηταν παντα στο προσκυνιο και ας μην τους βλεπαμε συχνα.

Δημοσ.
Και εγω θυμαμαι ειχα παραξενευτει πολυ, μα μιλαμε πολυ με το θεμα της 2ρης σεζον. Μου φανηκε πολυ αποτομο το τρανζισιον και οτι εμοιαζε με αλλη σειρα. Η σειρα δεν κολλαει σε ενα θεμα, ειναι μια σπουδη της σαπιμενης κοινωνιας (κυριως αμερικανικης, αλλα πανω κατω ιδιες λαμογιες γινονται παντου). Ειναι πολιτικη, δικηγορικη, κοινωνικη, δημοσιογραφικη, αστυνομικη, εκπαιδευτικη, εξεταζει τα συνδικατα, την εργασια, τον ρατσισμο, την παιδεια........μπλα μπλα....

Εμενα δε με παραξενεψε και τοσο, καθως πριν αρχισω τη σειρα ειχα διαβασει, σε καποια παρουσιαση, οτι υπηρχε αυτη η αλλαγη θεματος (πανω στην διαφθορα της κοινωνιας, παντα). Ειχα δει, δηλαδη αυτο:

Η πρώτη σαιζόν ασχολείται με το Νόμο (Αστυνομία & Δικαστήρια).

Η δεύτερη σαιζόν με τα συνδικάτα.

Η τρίτη σαιζόν με την πολιτική και το τέρας της γραφειοκρατίας.

Η τέταρτη σαιζόν με την παιδεία.

Η πέμπτη σαιζόν με τον τύπο.

Το "προβλημα"/προβλημα ειναι πως μου λειπουν ιδιαιτερα αυτα τα εντονα thrills που υπηρχαν στη σειρα, λογω της ερευνας. Η αγωνια, η κατασκοπια, η ιντριγκα, αυτα. Ελπιζω να επιστρεψουν καποια στιγμη.

Δημοσ.

Θα δω σημερα τα 2 τελευταια του 2nd season.

Παντως πρεπει να τους παραδεχτω,

ΞΕΡΟΥΝ να επιλεγουν αρχιεγκληματιες. Ολοι εχουν τονους στυλ. Απο την επιβλητικη φατσα του Avon, στον gangster Λουμιδη με το ασπρο μουστακι και το μαυρο κλασσικο καπελο, στον πρεζεμπορα -Μπραδερ- με το κουστουμακι και το κοκκινο παπιγιον που ολο διαβαζει εφημεριδες :-D Coolness is cool.

Δημοσ.

σταμάτα ρε! κάθε φορά που βλέπω νέο post εδώ με πιάνει "νοσταλγία" και θέλω να κάτσω να την ξαναδώ και δεν έχω χρόνο :P

Δημοσ.

Στο τέλος του πρωτελευταίου της 2η σεζόν καλό είναι να έχεις ένα μπουκάλι ουίσκι διαθέσιμο

Εκτός και αν δεν αντέχεις Καζατζίδη

Δημοσ.

Στο τέλος του πρωτελευταίου της 2η σεζόν καλό είναι να έχεις ένα μπουκάλι ουίσκι διαθέσιμο

Εκτός και αν δεν αντέχεις Καζατζίδη

και ο αλλος διαβαζει εφημεριδα που λεει για τον τσαρτα ε?απιστευτη προσοχη στη λεπτομερεια...δουλειες του πελεκανος ειναι αυτες...σε οτι και αν κανει παντα βαζει ελληνικες επιρροες...και στο πασιφικ τα ιδια εκανε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...