Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγε, έφυγε, έφυγε την έεεεχω χάσει...

Μπαρούτη το προτελευταίο του 2ου. Αυτό θα πει cliffhanger μιας και δεν προλαβαίνω να δω το φινάλε τώρα.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

There go a life that had to be snatched.

Ναι το ξέρω, το καψα.. Μόλις προχθές έλεγα για το προτελευταίο του 2ου. Άλλα είχα ρεπό και το ψιλοέλιωσα.

Δημοσ.

Επικό επεισόδιο Kash.

Παρ' όλα αυτά εμένα αγαπημένη μου σεζόν overall ήταν η 1η, με την 3η σε πολύ κοντινή απόσταση.

Δημοσ.

Εντάξει τι να πει κανείς γιαυτή την σειρά... Το φινάλε της 3ης σεζόν (γενικά τα τελευταία επεισόδια, 7+) ήταν αξιοπρεπέστατο. Ειδικά το επ12 :

Η ομιλία του Councilman Carcetti απευθυνόμενος στους Burrell και Rawls (και όχι μόνο ;)) ήταν απλά επικ. Ανατριχιαστικά καλό.

Γενικά το κλείσιμο ήταν φοβερό. Colvin και Bubbles very nice touch.

Μόνο καλά λόγια μου έρχονται τώρα. Γενικά είναι μια σειρά που δεν σε ξαφνιάζει με της εξελίξεις, μπορείς να υποθέσεις την συνέχεια αρκετά εύκολα και εύστοχα. Σε ξαφνιάζει με την άψογη εκτέλεση και ποιότητα σε όλους της τους τομείς. Μπράβο (για άλλη μια φορά) στην HBO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4χ10.

Η προτελευταία σκηνή η ποιο άγρια σκηνή της σειράς μέχρι τώρα, ίσως η ποιο άγρια σκηνή που έχω δει σε σειρά. Ο ξυλοδαρμός του πατέρα του μικρό στο στενό.. Καταλαβαίνω τον λόγο να τον φάνε αλλά δεν το περίμενα έτσι. Ειδικά αφου δεν ήταν και κάποιος key χαρακτήρας. Τέτοιος άγριος θάνατος δείχνει το μίσος του Chris ο οποίος λογικά υπέστη τα ίδια μικρός. Κρίμα που τον άφησαν στο στενό, λογικά θα δει ο μικρός τι κατάφερε πηγαίνοντας τα προβλήματα του στον Marlo για επιλύσει.

Ξέχασα να σημειώσω πως η 4η σεζόν σίγουρα δεν φτάνει της προηγούμενες, ειδικά 1+3 αλλά αυτό οφείλεται στην στροφή της ιστορίας απο cops vs gangsters στο πόσο διεφθαρμένη είναι η κοινωνία που ζούνε. Το πως ξεκινάει και σαπίζει η κοινωνία απο το κεφάλι [senator] και πως καταλήγει μέχρι και στα παιδιά στα σχολεία αλλα και στα σπίτια τους. Δεν παύει να είναι απίστευτα καλογυρισμένη και άκρως ρεαλιστική. Απλώς εδώ είναι που γίνεται ξεκάθαρα "ντοκουμαντέρ" και χάνει δράση και αγωνία που είχαν οι προηγούμενες σεζόν. Γενικά είναι πολύ καλή γιαυτό που είναι.

Επεξ/σία από Kasrith
  • Moderators
Δημοσ.

Πρόλαβα και είδα μέσα στις γιορτές την 1η season (επιτέλους). Από την αρχή, γιατί δεν θυμόμουν τίποτα από τα δύο επεισόδια που είδα πριν μερικά χρόνια.

Πάρα πολύ καλοφτιαγμένη σειρά. Πρέπει να ειπώθηκε, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο είδος σειράς. Ειδικά στην αρχή της season πρέπει να δεις κάπου 6 επεισόδια για να μάθεις και να μπορείς να διακρίνεις με σχετική άνεση ποιος είναι ποιος, και τι τρέχει γενικότερα.

Δεν είναι ότι είναι "αργή" η εξέλιξη γιατί τα περισσότερα -άν όχι όλα- από όσα παρουσιάζουν μετράνε πολύ στην υπόθεση και στους χαρακτήρες. Η σειρά είναι έτσι δομημένη ώστε η season να είναι ουσιαστικά μια 13ωρη ταινία. Ήθελα να 'ξερα πώς την πάλεψαν όσοι την έβλεπαν όσο παιζόταν για πρώτη φορά στο HBO.

Κορυφαίο επεισόδιο εύκολα το πρότελευταίο. Τις ωραίες σκηνές τις βάλατε ήδη βλέπω παραπάνω από το youtube. Αυτό με το γραφείο ήταν όλα τα λεφτά. :D

Στο εξής θα το πάω πιο λάου-λαόυ, γιατί δεν με παίρνει να καώ τώρα που ξεκινάει και η δουλειά.

Αν βέβαια καταφέρω να συγκρατηθώ.

Ωραία. Bρήκαμε πώς θα περάσει η άνοιξη μέχρι τον Ιούλιο του '11.

Έχω και Shield και OZ σε αναμονή. B)

Δημοσ.

Ωραία. Bρήκαμε πώς θα περάσει η άνοιξη μέχρι τον Ιούλιο του '11.

Έχω και Shield και OZ σε αναμονή. B)

Indeed Shield και Oz στα υπόψην, μετά απο Arrested Development και Sopranos για μένα...

Όσο για τον Ιούλιο του 11, πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός η απλά μαζόχα που θα το δείς βδομάδα παρά βδομάδα... χαχα. Εγώ κλασσικά θα περιμένω 3 μήνες να τελειώσει με το καλό!

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό το ξεκίνημα στη 2η season.

Αυτά τα ελληνικά όμως είναι γτπ τις περισσότερες φορές που ακούγονται. Μερικές δε φορές οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι σαν να βγήκαν από systran της αντίστοιχης αγγλικής που θα χρησιμοποιούσαν κανονικά :-D

Πολύ θετικά βλέπω την σχετικά ολοκληρωτική αλλαγή του σκηνικού δράσης, αλλά και το ότι περιοδικά κάνουν εμφανίσεις (μερικές φορές πολύ σύντομες) και τύποι από το καστ της πρώτης season.

Τον πάω πολύ αυτόν τον Proposition Joe. Και γενικότερα έχουν ένα σωρό χαρακτήρες και σε αντίπαλα στρατόπεδα, και καταφέρνουν να τους κάνουν σχεδόν συμπαθητικούς όλους (ή τουλάχιστον αρκετά αξιόλογους) για τον θεατή -αν και οι περισσότεροι έχουν κάνει από μικρά έως μεγάλα εγκλήματα. (πχ Stringer, Bodie, Bunk, McNulty, Kima, D'Angelo, Frank Sabotka, Omar, Bubbles, Freamon κλπ).

Μόνο ο Ziggy μου σπάει τα νεύρα. Και ο δικηγόρος του Avon.

Όσο για τον Ιούλιο του 11, πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός η απλά μαζόχα που θα το δείς βδομάδα παρά βδομάδα... χαχα. Εγώ κλασσικά θα περιμένω 3 μήνες να τελειώσει με το καλό!

Δεν ξέρω πως θα αντέξω να μην τα δω βδομάδα-βδομάδα και να μην σχολιάζω ανά επεισόδιο (εκτός και αν στη νέα season καταρρεύσει η σειρά -λέμε τώρα).

Sopranos έχω κι εγώ στην αναμονή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως θα αντέξω να μην τα δω βδομάδα-βδομάδα και να μην σχολιάζω ανά επεισόδιο (εκτός και αν στη νέα season καταρρεύσει η σειρά -λέμε τώρα).

Ο Ziggy μου την έδωσε στα νεύρα και μένα πάρα πολύ. Αγαπημένοι χαρακτήρες μέχρι και το τέλος της 4ης είναι Bodie και Landsman

Όσο για της άλλες σειρές, πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα τα προλάβω όλα...

Δημοσ.

All time favourite χαρακτήρες από Wire οι Stringer Bell και Lester Freamon. Α, και ο Omar.

Ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά όταν τους σκότωσαν.

Δημοσ.

All time favourite χαρακτήρες από Wire οι Stringer Bell και Lester Freamon. Α, και ο Omar.

Ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά όταν τους σκότωσαν.

Κοινά γούστα (αν και όλο το καστ είναι αγαπημένο)

Το γαμάτο ήταν όταν μπήκε σπίτι του Stringer ο McNulty "Who the fuck was i chasing?" :-D .

• Members
Δημοσ.

Πολύ καλό το ξεκίνημα στη 2η season.

Αυτά τα ελληνικά όμως είναι γτπ τις περισσότερες φορές που ακούγονται. Μερικές δε φορές οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι σαν να βγήκαν από systran της αντίστοιχης αγγλικής που θα χρησιμοποιούσαν κανονικά :-D

Πολύ θετικά βλέπω την σχετικά ολοκληρωτική αλλαγή του σκηνικού δράσης, αλλά και το ότι περιοδικά κάνουν εμφανίσεις (μερικές φορές πολύ σύντομες) και τύποι από το καστ της πρώτης season.

Τον πάω πολύ αυτόν τον Proposition Joe. Και γενικότερα έχουν ένα σωρό χαρακτήρες και σε αντίπαλα στρατόπεδα, και καταφέρνουν να τους κάνουν σχεδόν συμπαθητικούς όλους (ή τουλάχιστον αρκετά αξιόλογους) για τον θεατή -αν και οι περισσότεροι έχουν κάνει από μικρά έως μεγάλα εγκλήματα. (πχ Stringer, Bodie, Bunk, McNulty, Kima, D'Angelo, Frank Sabotka, Omar, Bubbles, Freamon κλπ).

Μόνο ο Ziggy μου σπάει τα νεύρα. Και ο δικηγόρος του Avon.

Κι εμένα αυτό με τα ελληνικά θυμάμαι ότι μου είχε κακοφανεί, αλλά μια μέρα έτυχε να δω μια ελληνική διαφήμιση σε αμερικανικό κανάλι και συνειδητοποίησα ότι δεν αποκλείεται τελικά να μιλάνε στα αλήθεια κάπως έτσι οι ομογενείς (και χειρότερα μη σου πω :P)

Sopranos ξεκίνα οπωσδήποτε - κι αυτή πολύ καλή σειρά που την εκτιμάς σε βάθος χρόνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...