Kasrith Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ναι την είδα και αυτήν Όπως πολύ καλή και η παρακάτω 1
ScarletK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Απλά δείτε την. Ούτε πιο μετά, ούτε αύριο, ούτε θα την κοιτάξω την άλλη βδομάδα! DL now! Με κάτι τέτοιες σειρές έχουμε γίνει hbo slaves . Πρέπει να σηκωθούν μνημεία για αυτά τα shows. http://www.youtube.com/watch?v=dQQUGXEK6zI&feature=related
SUPERNIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ισως η καλύτερη σειρά που εχει παιχτεί στην τηλεόραση με πολύ καλό σενάριο, φοβερούς ηθοποιούς και χωρίς ασκοπους εντυπωσιασμούς. Διδάσκεται ως μάθημα και σε πολλά πανεπιστήμια!
konnak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά, δεν είναι απλά σειρά, είναι ένα είδος μυθιστορηματικού ντοκιμαντέρ. Ακτινογραφία της Αμερικανικής κοινωνίας. Και όλα αυτά συν ότι είναι απίστευτα διασκεδαστικό, σοκάρει με την ρεαλιστικότητα που "φεύγουν" κάποιοι πολύ κεντρικοί ήρωες, έχει και αστυνομικό thrill, και πολιτικές/κοινωνικές προεκτάσεις, αγωνία, πολύ καλοχτισμένους χαρακτήρες, και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον. Απίστευτο respect σ' αυτούς που την έγραψαν, χρειάζεται τρελή συνέπεια και δουλειά για να βγει ένα τέτοιο σεναριακά αψεγάδιαστο αριστούργημα, όπου όλα και όλοι συνδέονται. Όταν (και αν) βγει σε BluRay και 16:9 θα το χτυπήσω να το ξαναδώ.
4saken Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 H σειρα ειναι κορυφαια...Μετα την τελευταια σεζον εχεις την εντυπωση οτι βλεπεις ντοκυμαντερ με πραγματικους χαρακτηρες...
Kasrith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέγιστο respect στον Daniels (Broyles του Fringe) για το [1χ12] : προς Burrell "You'd rather live in shit than let the world see you work a shovel. You can order warrants, and I'll serve 'em. But as long as I have days left on those dead wires, this case goes on." Άλλες 2 κορυφαίες φάσεις της σεζόν Όταν έμαθε ο Judge ότι ο Burrell ήθελε να τα τερματίσει όλα (μέσα της σεζόν) και είχαν "ξοδέψει" μόνο της 40 απο της 60 μέρες του tap, και τον παίρνει τηλέφωνο.. "Who’s your daddy now?" Όταν ακολουθούσαν τον Avon μετά τον αγώνα basket, και αφου τον χάνουν εμφανίζεται και περνάει δίπλα απο τον Daniels κουνώντας το δάχτυλο. Ένταξη η σειρά μετράει άσχημα, πάω για το φινάλε του πρώτου!
free@last Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι μια τηλεοπτική σειρά.. Είναι η πραγματικότητα όσο δυσάρεστη κι αν είναι.
speedy23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβως ετσι.Ιδιαιτερα οι σκηνες με τους street-corner drug dealers(τα αγαπημενα μου μερη στη σειρα),πας στοιχημα οτι ετσι ειναι/ηταν και στην πραγματικοτητα.Συνδυαζει η σειρα αυτη απιστευτα την ρεαλιστικοτητα με την διασκεδαση του θεατη.Απιστευτη πραγματικα και αν βγει σε hd τοτε παιζει να τη ξαναδω και γω.Omar και ο Lester Freamon ηταν οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες.
ScarletK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Το νήμα δεν είχε αρκετή αγάπη μέχρι τώρα. Μου αρέσει πολύ που με αφορμή κάποιον που την έχει αρχίσει, ερχόμαστε όλοι και γράφουμε ύμνους. Παραμονεύουμε μέσα στην ντουλάπα ! Βλέπω ότι είμαστε όλοι στην ίδια φάση και χαίρομαι. Kas μόνο καλύτερη γίνεται πραγματικά. Κάθε ώρα που φορτώνεσαι τόσο πιο πολύ σε ρουφάει. Και αν και ακόμα αργείς για το τέλος, προετοιμάσου, γιατί είναι από τις σειρές που πονάνε όταν τελειώνουν. Θα ψάχνεις το fixακι σου . Και btw τα endings κάθε σεζόν (τα τελευταία λεπτά) αρκούν για να σε αποφορτίσουν λίγο ή να σε κάνουν ακόμα πιο χάλια. Τι να πει κανείς...
yannis27gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο Κας γενικά τραβάει στην επιφάνεια πεθαμένες σούπερ σειρές. Μετά το SFX τώρα ανακάλυψε το Wire. Εμένα δε μ' άρεσε το 1ο επεισόδιο και την άφησα. Μάλλον έκανα λάθος και θα της δώσω και 2η ευκαιρία (είδες μαραντόνα; είδες που αλλάζω γνώμη; )
TAKE5 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ένταξη η σειρά μετράει άσχημα, πάω για το φινάλε του πρώτου! που να δεις τι θα πάθεις όταν φτάσεις στο τέλος του πρωτελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν. Ουτε σε spoiler δεν το βάζω για να μην χαλάσω το συναίσθημα
Kasrith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ο Κας γενικά τραβάει στην επιφάνεια πεθαμένες σούπερ σειρές. Μετά το SFX τώρα ανακάλυψε το Wire. Εμένα δε μ' άρεσε το 1ο επεισόδιο και την άφησα. Μάλλον έκανα λάθος και θα της δώσω και 2η ευκαιρία (είδες μαραντόνα; είδες που αλλάζω γνώμη; ) Δεν τα ανακάλυψα τώρα ορέ, απλά δεν είχα ασχοληθεί ποιο νωρίς.. Καλύτερα και όλας μη σου πω, τώρα που έχουν ολοκληρωθεί ρίχνω το λίωσιματάκι μου βλέπω μια ποιότητα μετα την άλλη. Πάντως με απογοητεύεις γιατρέ, είναι δυνατόν να βγάζεις συμπέρασμα για μια σειρά 5 σεζόν απο τον πιλότο?? Για ξαναδες το γιατί το πρώτο επεισόδιο δεν είναι τίποτα. Ούτε και μένα μου έκανε καμια εντύπωση εδω που τα λέμε..
blackstar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά το πρώτο επεισόδιο είναι μια γνωριμία με τους πρωταγωνιστές. Υπόψιν, οτι κανένα επεισόδιο δεν είναι αυτοτελής, ίσος αυτό να μην αρέσει σε μερικούς, και να τους απομάκρυνε. Η σειρά πάντως είναι απλά κορυφαία. 1
Members gsarig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλά ειδικά το The Wire είναι ιδιαίτερη περίπτωση... πιστεύω πως πρέπει να δεις 5-6 επεισόδια για να αποφασίσεις αν θες να το συνεχίσεις ή όχι. Εμένα τουλάχιστον με κέρδισε με αργά (αλλά σταθερά) βήματα. Ήταν κάπου στην τρίτη σαιζόν που κατάλαβα για πρώτη φορά ότι πάει να γίνει η αγαπημένη μου σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα