Oscar_Mike Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Η καλύτερη σειρά του σύμπαντος, την είχα δει σε 4:3 την κατέβασα και σε 16:9 να υπάρχει τη βλέπω όποτε την πετυχαίνω και στην Ερτ 1
Heybro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το ξανά βλέπω άνετα βέβαια το έχω κατεβασμένο σε Full HD 16:9 5.1 ήχο το SD που είχα έφαγε δρόμο. Η συγκεκριμένη σειρά όπως και το six feet under breaking bad τις βλέπω άνετα ξανά και ξανά.
Gkostas2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Τότε που η ΗΒΟ έκανε μια και μια σειρές... Διαμάντια ή κάθε σειρά που έδινε λεφτά. Πλέον ξέμεινε με το GoT μόνο. Παντως αν σας αρέσει, αξίζει και το The Shield, που έχει εμπνευστεί απο αληθινά γεγονότα διεφθερμένου μπάτσου στο ΛΑ
McNerd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 δεν το έχω δει ο μλκς το wire ποιες μέρες-ώρες τo δείχνει η ερτ;
Mesqal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δευτερα εως Πεμπτη 23.40 λεει εδω http://series.ert.gr/the-wire/ Το six feet under αναμενουμε να βγει σε bluray? Πολυ κλαμα στο τελευταιο επισοδειο
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 On 1/30/2018 at 1:01 AM, McNerd said: δεν το έχω δει ο μλκς το wire ποιες μέρες-ώρες τo δείχνει η ερτ; Κατέβασε το να το δεις με την ησυχία σου και όποτε γουστάρεις.
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/01/2018 στις 11:59 ΜΜ, Gkostas2007 είπε Τότε που η ΗΒΟ έκανε μια και μια σειρές... Διαμάντια ή κάθε σειρά που έδινε λεφτά. Πλέον ξέμεινε με το GoT μόνο. Παντως αν σας αρέσει, αξίζει και το The Shield, που έχει εμπνευστεί απο αληθινά γεγονότα διεφθερμένου μπάτσου στο ΛΑ ενω τωρα δεν κανει καλες σειρες ? Silicon valley + WestWorld δεν υπαρχει αντιπαλος στο ειδος Leftovers για μενα επισης σειραρα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από najinblue3 1
thomasG4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, najinblue3 είπε ενω τωρα δεν κανει καλες σειρες ? Silicon valley + WestWorld δεν υπαρχει αντιπαλος στο ειδος Leftovers για μενα επισης σειραρα Ε όπως και να το κάνουμε άλλη αίγλη είχε το παλιό HBO. Καμία σχέση με σήμερα η ποιότητα των σειρών που είχε βγάλει τότε. Μια απλή σύγκριση σε σειρές που θεωρούνται απο κριτικούς ως οι καλύτερες. Δεν νομίζω να ξέχασα κάποια. Πριν το 2010: The Wire Oz The Sopranos Deadwood Rome Six Feet Under Band of Brothers The Shield Carnivale Generation Kill Μετά το 2010: Game of Thrones Westworld True Detective The Night Of Veep Silicon Valley Curb Your Enthusiasm (αν και ξεκίνησε το 2000 το βάζω εδώ γιατί ακόμα συνεχίζεται) Boardwalk Empire The Newsroom The Pacific
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 και οι καινουργιες μια χαρα ειναι, ξεχασα να βαλω και the night of που πολυ σωστα εβαλες, τρομερη σειρα το newsroom νομιζω κοπηκε ? ειχα δει τους πρωτους 2 κυκλους αλλη σειραρα
guido Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2018 στις 12:36 ΜΜ, thomasG4 είπε Ε όπως και να το κάνουμε άλλη αίγλη είχε το παλιό HBO. Καμία σχέση με σήμερα η ποιότητα των σειρών που είχε βγάλει τότε. Μια απλή σύγκριση σε σειρές που θεωρούνται απο κριτικούς ως οι καλύτερες. Δεν νομίζω να ξέχασα κάποια. Πριν το 2010: The Wire Oz The Sopranos Deadwood Rome Six Feet Under Band of Brothers The Shield Carnivale Generation Kill Μετά το 2010: Game of Thrones Westworld True Detective The Night Of Veep Silicon Valley Curb Your Enthusiasm (αν και ξεκίνησε το 2000 το βάζω εδώ γιατί ακόμα συνεχίζεται) Boardwalk Empire The Newsroom The Pacific Το The Shield, που επ' ευκαιρία ειναι τεραστια σειρα και αυτο, δεν ηταν στο HBO Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από guido
thomasG4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, guido είπε Το The Shield, που επ' ευκαιρία ειναι τεραστια σειρα και αυτο, δεν ηταν στο HBO Οντως. Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ηταν HBO.
Gkostas2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Οντως. Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ηταν HBO. Γιατί ήταν τεράστια σειρά και αυτό!!!!! 2
*nenya* Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Την ξεκίνησα επιτέλους, αφού είχα διαβάσει πολύ θετικά σχόλια εδώ μέσα + σούπερ βαθμολογία στο IMDB. Ξεκινάει με αργούς ρυθμούς (3-4 επεισόδια έχω δει ως τώρα) αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Επίσης, το cast είναι εξαιρετικό. Πολλοί ταλαντούχοι ηθοποιοί μαζεμένοι. Ανυπομονώ για την συνέχεια! 3
gdriver Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, *nenya* είπε Την ξεκίνησα επιτέλους, αφού είχα διαβάσει πολύ θετικά σχόλια εδώ μέσα + σούπερ βαθμολογία στο IMDB. Ξεκινάει με αργούς ρυθμούς (3-4 επεισόδια έχω δει ως τώρα) αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Επίσης, το cast είναι εξαιρετικό. Πολλοί ταλαντούχοι ηθοποιοί μαζεμένοι. Ανυπομονώ για την συνέχεια! και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα