guido Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 έχει δει κανείς ποιο ειναι ακριβώς το πρόγραμμα προβολής τους στο HBO; Θα πάει δηλαδή σε βάθος 5ετίας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 σχεδόν όλη η 1η season βγήκε από τότε που postαρα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση για 5ετία
guido Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 σχεδόν όλη η 1η season βγήκε από τότε που postαρα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση για 5ετία aha. χθές ο θείος είχε τα δυο πρωτα. σήμερα ανεβηκαν τα υπολοιπα
king2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ανεβηκε πακετακι σε 720p 16/9 με dd.Την εχω δει σε sd 4/3 αλλα ξανα βλεπετε ανετα ειδικα σε τετοια ποιοτητα
king2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σε 4:3 δεν ειναι γυρισμένο; Ναι αλλα δεν γινετε 4/3 και 720p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 σε 4:3 προβλήθηκε, το αν γυρίστηκε έτσι δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 βγήκε κι η 2η 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Επιτέλους shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeet σε glorious HD. 3
speedy23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 σε 4:3 προβλήθηκε, το αν γυρίστηκε έτσι δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά... Nina Noble and I were told a year ago that HBO wanted to experiment with taking The Wire, filmed in standard definition and a 4:3 ratio, to the new industry standards. Πηγή: From the horse's mouth Το ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο το αρθρο του σχετικα. Με λιγα λογια καποιες σκηνες επωφεληθηκαν καποιες οχι. Comes with the territory.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 τι κουσούρια κι αυτά... βγήκε κι η 3η! κάθε μέρα και μία season... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 το είδα κι εγώ επιτέλους, επικούρα... 1
Kasrith Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Με μπριζώνετε και δεν είναι ο καιρός για τέτοια....
speedy23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τελειωσα το 3rd rewatch. Στις προηγουμενες δυο δεν ειχα συνηδειτοποιησει αρκετα το μεγαλειο της 4ης σεζον. Χτυπαει στην καρδια του προβληματος. Μακραν η καλυτερη σεζον για μενα. Η 5η μπορει να ειναι χειροτερη απο ολες τις αλλες αλλα ακομα υπαρχουν στοιχεια που την κρατανε ψηλα. Xιουμορ υπαρχει (απλετο), ο συνηθης ρεαλισμος (ναι, οχι η υποθεση του Μακναλτι...) που σου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει στα ψηλα κλιμακια, μια αλλη ματια στα institutions, συγκινηση και το redemption story του Μπαμπς. Οτι και να πεις ειναι λιγο για την σειρα. Απλα, οπως ειπα, ειναι η 3η φορα που την βλεπω και καθε φορα μου φαινεται ολο και πιο ομορφη. 1
king2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τελειωσα το 3rd rewatch. Στις προηγουμενες δυο δεν ειχα συνηδειτοποιησει αρκετα το μεγαλειο της 4ης σεζον. Χτυπαει στην καρδια του προβληματος. Μακραν η καλυτερη σεζον για μενα. Η 5η μπορει να ειναι χειροτερη απο ολες τις αλλες αλλα ακομα υπαρχουν στοιχεια που την κρατανε ψηλα. Xιουμορ υπαρχει (απλετο), ο συνηθης ρεαλισμος (ναι, οχι η υποθεση του Μακναλτι...) που σου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει στα ψηλα κλιμακια, μια αλλη ματια στα institutions, συγκινηση και το redemption story του Μπαμπς. Οτι και να πεις ειναι λιγο για την σειρα. Απλα, οπως ειπα, ειναι η 3η φορα που την βλεπω και καθε φορα μου φαινεται ολο και πιο ομορφη. Ετσι ακριβώς. Η τεταρτη πιάνεται με 2 πάρα πολύ σοβαρά θέματα που μαστιζουν τον κόσμο μια ζωή. Η πέμπτη βασισμένη σε ένα ψέμα είναι η πιο αδύναμη. Η πρώτη αργει να πάρει μπρος. Και η 2-3 λίγο πιο κάτω από την Τετάρτη. Εκεί που μπλεκονται αρκετά με τα πολιτικά είναι κάπως boring.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα