Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

σχεδόν όλη η 1η season βγήκε από τότε που postαρα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση για 5ετία :P

Δημοσ.

σχεδόν όλη η 1η season βγήκε από τότε που postαρα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση για 5ετία :P

aha. χθές ο θείος είχε τα δυο πρωτα. σήμερα ανεβηκαν τα υπολοιπα

• Super Moderators
Δημοσ.

σε 4:3 προβλήθηκε, το αν γυρίστηκε έτσι δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά...

Δημοσ.

σε 4:3 προβλήθηκε, το αν γυρίστηκε έτσι δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά...

Nina Noble and I were told a year ago that HBO wanted to experiment with taking The Wire, filmed in standard definition and a 4:3 ratio, to the new industry standards.

Source.png Πηγή: From the horse's mouth

Το ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο το αρθρο του σχετικα. Με λιγα λογια καποιες σκηνες επωφεληθηκαν καποιες οχι.

Comes with the territory.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελειωσα το 3rd rewatch. Στις προηγουμενες δυο δεν ειχα συνηδειτοποιησει αρκετα το μεγαλειο της 4ης σεζον. Χτυπαει στην καρδια του προβληματος. Μακραν η καλυτερη σεζον για μενα.

Η 5η μπορει να ειναι χειροτερη απο ολες τις αλλες αλλα ακομα υπαρχουν στοιχεια που την κρατανε ψηλα. Xιουμορ υπαρχει (απλετο), ο συνηθης ρεαλισμος (ναι, οχι η υποθεση του Μακναλτι...) που σου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει στα ψηλα κλιμακια, μια αλλη ματια στα institutions, συγκινηση και το redemption story του Μπαμπς. 

Οτι και να πεις ειναι λιγο για την σειρα. Απλα, οπως ειπα, ειναι η 3η φορα που την βλεπω και καθε φορα μου φαινεται ολο και πιο ομορφη.

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσα το 3rd rewatch. Στις προηγουμενες δυο δεν ειχα συνηδειτοποιησει αρκετα το μεγαλειο της 4ης σεζον. Χτυπαει στην καρδια του προβληματος. Μακραν η καλυτερη σεζον για μενα.

Η 5η μπορει να ειναι χειροτερη απο ολες τις αλλες αλλα ακομα υπαρχουν στοιχεια που την κρατανε ψηλα. Xιουμορ υπαρχει (απλετο), ο συνηθης ρεαλισμος (ναι, οχι η υποθεση του Μακναλτι...) που σου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει στα ψηλα κλιμακια, μια αλλη ματια στα institutions, συγκινηση και το redemption story του Μπαμπς.

Οτι και να πεις ειναι λιγο για την σειρα. Απλα, οπως ειπα, ειναι η 3η φορα που την βλεπω και καθε φορα μου φαινεται ολο και πιο ομορφη.

Ετσι ακριβώς. Η τεταρτη πιάνεται με 2 πάρα πολύ σοβαρά θέματα που μαστιζουν τον κόσμο μια ζωή. Η πέμπτη βασισμένη σε ένα ψέμα είναι η πιο αδύναμη. Η πρώτη αργει να πάρει μπρος. Και η 2-3 λίγο πιο κάτω από την Τετάρτη. Εκεί που μπλεκονται αρκετά με τα πολιτικά είναι κάπως boring.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...