Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

John,θα σου προτεινα και γω να της δωσεις ακομη μια ευκαιρια διοτι πραγματικα αξιζει.Προσωπικα τη βαζω σαν ποιοτητα μαζι με το Σοπρανος και τον Dexter.Ειναι πραγματι αργη αλλα ο ρεαλισμος της ειναι απιστευτος και οι ιστοριες που ξεδιπλωνονται αξιζουν με το παραπανω.

ενώ υπάρχουν πολύ συχνά στιγμές που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν τελικά συμπαθείς ή αντιπαθείς έναν χαρακτήρα

Εκτος απο την περιπτωση του Μαρλο που πραγματικα ηθελε σκοτωμα.

ΥΓ:Παντως απορω πως δεν την εχει δει περισσοτερος κοσμος.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
John,θα σου προτεινα και γω να της δωσεις ακομη μια ευκαιρια διοτι πραγματικα αξιζει.Προσωπικα τη βαζω σαν ποιοτητα μαζι με το Σοπρανος και τον Dexter.Ειναι πραγματι αργη αλλα ο ρεαλισμος της ειναι απιστευτος και οι ιστοριες που ξεδιπλωνονται αξιζουν με το παραπανω.

Εκτος απο την περιπτωση του Μαρλο που πραγματικα ηθελε σκοτωμα.

ΥΓ:Παντως απορω πως δεν την εχει δει περισσοτερος κοσμος.

Κι όμως, ακόμη και στην περίπτωση του

Μάρλο, ο χαρακτήρας του στην 5η σαιζόν αναπτύσσεται έτσι που στο τέλος κερδίζει ως ένα σημείο τον σεβασμό σου (δείχνει πως δεν είναι δειλός και πως αν γνώριζε πως ο Ομάρ τον προκαλεί θα δεχόταν να τον αντιμετωπίσει στα ίσα). Δεν λέω ότι γίνεται συμπαθής, αλλά νομίζω πως μπορείς να του αναγνωρίσεις και κάποια θετικά στοιχεία.

Μου άρεσε π.χ. εκείνη η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο όπου κοστουμαρισμένος πια, δέχεται επίθεση από έναν τύπο σε κάποια γωνία και τον αφοπλίζει. Εκεί από το ύφος του δείχνει να καταλαβαίνει κι ο ίδιος πως η θέση του είναι στους δρόμους κι όχι στα σαλόνια

Εγώ πάντως δεν απορώ που δεν την έχει δει και πολύς κόσμος. Η σειρά δεν είναι ευχάριστη από την αρχή και δεν είναι φτιαγμένη για να σε διασκεδάσει και να σε κρατήσει σε αγωνία με ανούσια cliffhangers. Αν η σειρά δεν έχει πιασάρικο θέμα και ωραίους πρωταγωνιστές δύσκολα θα τραβήξει μεγάλο κοινό.

Δημοσ.

Μου άρεσε π.χ. εκείνη η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο όπου κοστουμαρισμένος πια, δέχεται επίθεση από έναν τύπο σε κάποια γωνία και τον αφοπλίζει. Εκεί από το ύφος του δείχνει να καταλαβαίνει κι ο ίδιος πως η θέση του είναι στους δρόμους κι όχι στα σαλόνια

Να σε ρωτησω κατι.Μπορει να κανω λαθος αλλα πιστευεις οτι αν τον ειχαν ειδοποιησει εγκαιρα πριν πεθανει ο Ομαρ,θα ειχε δεχτει την μονομαχια?Εγω πιστευω οχι διοτι και ψιλοφοβοτανε και κομπλεξικος ηταν.Οσο για την σκηνη που λες,σιγουρα ειναι αυτο που ανεφερες οτι καταλαβε οτι τα κουστουμια δεν ηταν γι'αυτον αλλα δεν ηταν και καπως τυχαιος ο αφοπλισμος?Στο τσακ την γλιτωσε και επισης τρελαθηκε με το γεγονος οτι δεν τον ηξερε ο τυπας αν θυμαμαι καλα.

• Members
Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι.Μπορει να κανω λαθος αλλα πιστευεις οτι αν τον ειχαν ειδοποιησει εγκαιρα πριν πεθανει ο Ομαρ,θα ειχε δεχτει την μονομαχια?Εγω πιστευω οχι διοτι και ψιλοφοβοτανε και κομπλεξικος ηταν.Οσο για την σκηνη που λες,σιγουρα ειναι αυτο που ανεφερες οτι καταλαβε οτι τα κουστουμια δεν ηταν γι'αυτον αλλα δεν ηταν και καπως τυχαιος ο αφοπλισμος?Στο τσακ την γλιτωσε και επισης τρελαθηκε με το γεγονος οτι δεν τον ηξερε ο τυπας αν θυμαμαι καλα.

Ναι, πιστεύω πως θα δεχόταν. Κυρίως το λέω βασιζόμενος σε αυτήν του την αντίδραση:

γενικά φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στο όνομά του

Και μιας που έμπλεξα με βιντεάκια από το Wire, να και μία από τις αγαπημένες μου σκηνές - ίσως η πιο αναπάντεχη που έχω δει σε σειρά, με δεδομένα φυσικά τα όσα είχαν προηγηθεί (η σκηνή είναι από το 2.50 και μετά):

Προσοχή: ο τίτλος του βίντεο είναι spoiler, αν δεν έχετε δει τη σειρά μέχρι το τέλος μην το ανοίξετε

Δημοσ.

E ειχα φαει μεγαλη στενοχωρια που πεθανε και τον τροπο που εγινε.O αγαπημενος χαρακτηρας μου μαζι με τον Μακναλτι και τον Φριμον

Δημοσ.

Και μιας που έμπλεξα με βιντεάκια από το Wire, να και μία από τις αγαπημένες μου σκηνές - ίσως η πιο αναπάντεχη που έχω δει σε σειρά, με δεδομένα φυσικά τα όσα είχαν προηγηθεί (η σκηνή είναι από το 2.50 και μετά):

Καλά είχα φάει φρίκη στο σημείο εκείνο

Εκείνος που ήθελα να πεθάνει ήταν ο senator Davis...Τι γλοιώδες τυπάκι ήταν αυτό...

• Members
Δημοσ.
Καλά είχα φάει φρίκη στο σημείο εκείνο

Εκείνος που ήθελα να πεθάνει ήταν ο senator Davis...Τι γλοιώδες τυπάκι ήταν αυτό...

Shiiiiiiiiiiit! :lol: (αυτός δεν ήταν; :lol:)

edit: ναι, αυτός ήταν:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την τελειωσα σημερα την σειρα.Με λιγα λογια..

Φοβερη σειρα χωρις πυροτεχνηματα κλπ.

Αληθοφανης οσο δε παει

Πολυ καλοι ηθοποιοι,καταλληλοι ολοι στους ρολους που υποδυονταν

Πολυ καλο σεναριο(ξεχωρισα τις 2 τελευταιες σαιζον)

Εως τωρα μαζι με το sopranos ειναι οι καλυτερες μου και περιμενω να δω τι θα γινει με Lost.

Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε fan ταινιων με ναρκωτικα,πολιτκη διαπλοκη και αστυνομια. 10/10 απο μενα!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σειρά που να προσπάθησε τόσο πολύ να είναι ρεαλιστική.

Και τα θέματα που θίγει είναι όλα πολύ σημαντικά. Βλέπουμε πως δεν υπάρχουν απλές λύσεις. Υπάρχουν καλοί και κακοί, αλλά η όλη κατάσταση είναι δύσκολο να αλλάξει, γιατί και να ηττηθούν οι κακοί θα βγουν άλλοι. Και οι καλοί βέβαια έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους. Ενώ οι κακοί έχουν κι αυτοί αποχρώσεις.

Εξαιρετικά ρεαλιστικοί και όλοι οι χαρακτήρες. Σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι και όχι καρικατούρες.

Όσοι την ξεκινήσετε κάντε υπομονή για κάποια επεισόδια. Ίσως να σας φανεί αργή, αλλά χρειάζεται χρόνο για να δημιουργήσει τον κόσμο της και να αναδείξει τους χαρακτήρες. Στο τέλος θα σας αποζημιώσει.

Δημοσ.
Η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σειρά που να προσπάθησε τόσο πολύ να είναι ρεαλιστική.

Και τα θέματα που θίγει είναι όλα πολύ σημαντικά. Βλέπουμε πως δεν υπάρχουν απλές λύσεις. Υπάρχουν καλοί και κακοί, αλλά η όλη κατάσταση είναι δύσκολο να αλλάξει, γιατί και να ηττηθούν οι κακοί θα βγουν άλλοι. Και οι καλοί βέβαια έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους. Ενώ οι κακοί έχουν κι αυτοί αποχρώσεις.

Εξαιρετικά ρεαλιστικοί και όλοι οι χαρακτήρες. Σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι και όχι καρικατούρες.

Όσοι την ξεκινήσετε κάντε υπομονή για κάποια επεισόδια. Ίσως να σας φανεί αργή, αλλά χρειάζεται χρόνο για να δημιουργήσει τον κόσμο της και να αναδείξει τους χαρακτήρες. Στο τέλος θα σας αποζημιώσει.

HBO εγγυηση τι να λεμε τωρα.

Δημοσ.

Την ειχα ηδη στα υποψην, αλλα με ψησατε και αλλο εσεις... Καιρο ειχα να καω με σειρα :-) Time to burn

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νεο νο1 στη σειρά προτιμήσεων μου. Πολλά παραπάνω από τηλεοπτική σειρά

Αγαπημένη σκηνή κάπου στην 4η σεζον ο Κρις και η Σνοουπ την έχουν πεσει στον πατριο του Μαικλ και αυτός για να δικαιολογηθεί λέει κάτι σαν ο άντρα πρέπει να γαμάει όπου και αν βρισκεται. Η αντίδραση του ψυχρού δολοφόνου Κρις δείχνει το μεγαλείο της σειράς. Καλό κακό, δικαιο άδικο όλα είναι τόσο μπερδεμένα και τόσο κοντινά όσο και οι ήρωες της σειράς

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...