Sog96Ch Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι στις αρχές του 5ου...Ποια λέτε να δω μετά (Sopranos vs OZ vs The Shield)?Όταν μπω από το pc θα σας πω πως έφαγα spoiler Edit: Εδω θα σας πω πως εφαγα spoiler ειναι της 5ης season Ηθελα να γραψω στο google κατι για τον McNulty... Και παω να γραψω why και μου βγαζει (οταν ειμαι στο w) The Wire Omar Death Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από chourdis
sodom13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά είμαι στις αρχές του 5ου... Ποια λέτε να δω μετά (Sopranos vs OZ vs The Shield)? Όταν μπω από το pc θα σας πω πως έφαγα spoiler Edit: Εδω θα σας πω πως εφαγα spoiler ειναι της 5ης season Ηθελα να γραψω στο google κατι για τον McNulty... Και παω να γραψω why και μου βγαζει (οταν ειμαι στο w) The Wire Omar Death έχοντας δει sopranos και the shield θα σου έλεγα να τις δεις και τις 2 αλλά ξεκίνα από το 2ο.
Pa0ki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά είμαι στις αρχές του 5ου... Ποια λέτε να δω μετά (Sopranos vs OZ vs The Shield)? Όταν μπω από το pc θα σας πω πως έφαγα spoiler Edit: Εδω θα σας πω πως εφαγα spoiler ειναι της 5ης season Ηθελα να γραψω στο google κατι για τον McNulty... Και παω να γραψω why και μου βγαζει (οταν ειμαι στο w) The Wire Omar Death the shield δεν έχω δει(ακόμη) αλλά sopranos και oz είναι και οι 2 must see σειρές Ψηφίζω sopranos
guido Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μετά το Wire δες Oz. Κολλάει καλύτερα. Στη συνέχεια Shield Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από guido
bazinga13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια καλημερα σε ολους,ηθελα να ρωτησω για το The Shield που ακουω εδω και πολυ καιρο,ποιοτηκα συγκρινεται με το The Wire και Oz?γιατι βλεπω οτι ολοι το κατατασουν στο ιδιο επιπεδο,αν ειναι ετσι τ αρχιζω αποψε κιολας
Sog96Ch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν περιμένεις το HD μιας και βγαίνει όπου ναναι? Σημερα την τελειωσα Το συμπερασμα απο το finale ειναι: Ενας ατελειωτος κυκλος 1
Kasrith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να αλλάξει επιτέλους τον τίτλο του θέματος γιατί το βλέπω συνέχεια με μικρά γράμματα και το OCD πιάνει κόφτες? 6
V for Vagelis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα από τη μια έχουμε hd, από την άλλη όμως έχουμε διαφορετικό καδράρισμα με κομμένο το πάνω και το κάτω μέρος της εικόνας του ορίτζιναλ έργου, σωστά; Χμμ, νομίζω θα προτιμήσω την ορίτζιναλ έκδοση. Εγώ πάντως λεω να κάτσουμε να δούμε τι προιόν θα βγάλουν και μετά να προτιμήσουμε το ένα η το άλλο Βασικά δεν αμφιβάλλω οτι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Το θέμα είναι αν η νέα έκδοση είναι μια βελτιωτική πρόταση των δημιουργών της σειράς ή αν είναι απλά μια ιδέα του studio. Οπότε κάποιος που θα τη δει για πρώτη φορά (όπως εγώ) μήπως θα ήταν πιο τίμιο να προτιμήσει την αυθεντική έκδοση, έτσι όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός της δηλαδή; Καπου διάβαζα ότι το 4:3 φορμάτ επιλέχθηκε συνειδητά επειδή θεωρήθηκε ότι ταιριάζει στο θέμα και στο προφίλ της σειράς και όχι μόνο επειδή απλά το συγκεκριμένο φορμάτ κυριαρχούσε στην τότε τηλεόραση.
speedy23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 http://www.slate.com/blogs/browbeat/2014/10/17/the_wire_paleyfest_panel_watch_the_cast_reunite_for_an_hour_long_panel_discussion.html
ask Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 http://www.slate.com/blogs/browbeat/2014/10/17/the_wire_paleyfest_panel_watch_the_cast_reunite_for_an_hour_long_panel_discussion.html που πας χωρις mcnaulghty
speedy23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 E δεν θα μπορουσε να παρεβρεθει. Και παλι καλα που μαζευτηκαν τοσοι με τις υποχρεωσεις που εχουν.
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τελείωσα τον 5ο κύκλο και θα μπορούσα να πω οτι: θα έκανα κακο στην kima...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 άρχισαν να βγαίνουν remastered episodes σε 720p! 2
guido Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 άρχισαν να βγαίνουν remastered episodes σε 720p! nice. ευκαιρία να το ξαναδούμε απο περιέργεια γιατί μόνο στο SD έχουν το "remastered" στο title; (ίδιο group)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 ίσως για να ξεχωρίζει από το παλιό SD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα