Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω να την βλεπω(αργησα λιγο)..Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως σχεδον ολους τους ηθοποιους τους εχω ξαναδει και σε αλλες σειρες-ταινιες,και απο το καταλαβα μαλλον το the wire ηταν απο τα μεγαλυτερα σκαλοπατια στην καριερα τους..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

στο Imdb τη βλεπω νο3. δεν ξερω αν ειναι για τοσο ψηλα, αλλα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι γενικα δεν ωραιοποιει ουτε τους μπατσους ουτες τους ναρκεμπορους. και σαν ηθοποιοι σιγουρα καλοι αλλα μου κανει κ παλι εντυπωση η ψηλη βαθμολογια..

το τραγουδι που σφυριζει ο ομαρ οτ ξερει κανεις;

Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω να την βλεπω(αργησα λιγο)..Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως σχεδον ολους τους ηθοποιους τους εχω ξαναδει και σε αλλες σειρες-ταινιες,και απο το καταλαβα μαλλον το the wire ηταν απο τα μεγαλυτερα σκαλοπατια στην καριερα τους..

Έτσι ακριβός μπορεί το καστ των ηθοποιών να μην ήταν γνωστό παρόλ' αυτά η επιλογή στους σημαντικούς ρόλους δεν έγινε τυχαία ( όσοι την βλέπουν τώρα πρέπει να την κρίνουν για μια σειρά που βγήκε το 2002 , 10 + χρόνια πίσω ) αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω πάντως.

Δημοσ.

Εχω σταματησει στην αρχη του 3 κυκλου εδω και αρκετο καιρο. Με ρι στιγμης δεν πειθομαι αν και γενικα μου αρεσουν οι σειρες και εχω δει αρκετες.

Το περιεργο ειναι πως συμφωνα με ολους οσους ξερω και εμπιστεομαι το γουστο τους στις σειρες την εχουν καταταξει στις πολυ καλες. Μηπως εχω αρχισει και γινομαι περιεργος;

Να παρει θεση ο DOP ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Χωρίς ακόμα να το έχω δει και εγώ μάλλον έχεις αρχίσει να γίνεσαι περίεργος.Μία σαφή τοποθέτηση από τον Dop επιβάλλεται για να μας λύσει την απορία!

Δημοσ.

Εχω σταματησει στην αρχη του 3 κυκλου εδω και αρκετο καιρο. Με ρι στιγμης δεν πειθομαι αν και γενικα μου αρεσουν οι σειρες και εχω δει αρκετες.

Το περιεργο ειναι πως συμφωνα με ολους οσους ξερω και εμπιστεομαι το γουστο τους στις σειρες την εχουν καταταξει στις πολυ καλες. Μηπως εχω αρχισει και γινομαι περιεργος;

Να παρει θεση ο DOP ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Μάλλον δεν έχεις αρχίσει ακόμα να γίνεσαι περίεργος...

Δημοσ.

Ειναι μια σειρα που θα την δεις ως συνολο, διοτι καθε σεζον εχει και καποιο κεντρικο στορυ διαφορετικο που ομως καθοριζεται απο τους ιδιους πανω κατω χαρακτηρες/κοινωνια. Ειναι μια κοινωνικη μελετη στον κοσμο της διαφθορας. Περναει απο πολιτικους και τις πληρωμενες εκστρατιες τους, απο το παραεμποριο, το συστημα εκπαιδευσης, την αστυνομια και τις διαπλοκες εκει μεσα, τα ναρκωτικα και το κυκλωμα διακινησης, την δημοσιογραφια........κτλπ. Κοιταξε να δεις, οπως σου παν το σταματησες πανω που αρχιζει να δενει το γλυκο και να ανεβενει σκαλοπατια. Η 2ρη σεζον για μενα ηταν η χειροτερη και ικανη να σε βαλει σε σκεψεις να μην ακολουθησεις την σειρα. Αλλα αλαζουν τα πραγματα. ΕΙναι σειρα που θελει υπομονη, να σου αρεσουν οι αργοι ρυθμοι, η καλη γνωριμια με τους χαρακτηρες, να σου αρεσουν θεματα κοινωνικοπολιτικα....κτλπ. Και μαλιτσα ειναι ακομα και επικαιρη, αφου πλεον βγενουν παντου στην επιφανεια πολιτικα παιχνιδια, ιταλια, ισπανια, ελλαδα, γαλλια.... Και αυτο που βλεπεις στο wire ειναι μια αρκετα αληθοφανης (για τα πλαισια σειρας) εικονα μιας αμερικανικης πολιτειας που μαστιζεται απο την διαφθορα.

• Like 1
Δημοσ.

δικαια κατε με απο τις καλυτερες σειρες για το πως παρουσιαζει καταστασεις της κοινωνιας σε ποικιλους τομεις που διαιωνιζονται. respect..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...