Muchacho Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ξεκινησα και εγω να την βλεπω(αργησα λιγο)..Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως σχεδον ολους τους ηθοποιους τους εχω ξαναδει και σε αλλες σειρες-ταινιες,και απο το καταλαβα μαλλον το the wire ηταν απο τα μεγαλυτερα σκαλοπατια στην καριερα τους..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τη τελείωσα χτες. Αξιοπρεπέσταση σειρά. 1
ask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 στο Imdb τη βλεπω νο3. δεν ξερω αν ειναι για τοσο ψηλα, αλλα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι γενικα δεν ωραιοποιει ουτε τους μπατσους ουτες τους ναρκεμπορους. και σαν ηθοποιοι σιγουρα καλοι αλλα μου κανει κ παλι εντυπωση η ψηλη βαθμολογια.. το τραγουδι που σφυριζει ο ομαρ οτ ξερει κανεις;
Kasrith Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 http://youtu.be/F13p6pZiqAE Το τραγούδι εγώ το ήξερα μικρός ως The Farmer in the Dell αλλα το Hunting We Will Go ταιριάζει πιο πολύ στον Omar
max_iths Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα και εγω να την βλεπω(αργησα λιγο)..Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως σχεδον ολους τους ηθοποιους τους εχω ξαναδει και σε αλλες σειρες-ταινιες,και απο το καταλαβα μαλλον το the wire ηταν απο τα μεγαλυτερα σκαλοπατια στην καριερα τους.. Έτσι ακριβός μπορεί το καστ των ηθοποιών να μην ήταν γνωστό παρόλ' αυτά η επιλογή στους σημαντικούς ρόλους δεν έγινε τυχαία ( όσοι την βλέπουν τώρα πρέπει να την κρίνουν για μια σειρά που βγήκε το 2002 , 10 + χρόνια πίσω ) αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω πάντως.
Fotis13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εχω σταματησει στην αρχη του 3 κυκλου εδω και αρκετο καιρο. Με ρι στιγμης δεν πειθομαι αν και γενικα μου αρεσουν οι σειρες και εχω δει αρκετες. Το περιεργο ειναι πως συμφωνα με ολους οσους ξερω και εμπιστεομαι το γουστο τους στις σειρες την εχουν καταταξει στις πολυ καλες. Μηπως εχω αρχισει και γινομαι περιεργος; Να παρει θεση ο DOP ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Sent from my iPhone5 using Insomnia
man of steel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Χωρίς ακόμα να το έχω δει και εγώ μάλλον έχεις αρχίσει να γίνεσαι περίεργος.Μία σαφή τοποθέτηση από τον Dop επιβάλλεται για να μας λύσει την απορία!
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ο Ν.Ο. εχει τοποθετηθει επανειλημμένος για τη σειρα.
Kasrith Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εχω σταματησει στην αρχη του 3 κυκλου εδω και αρκετο καιρο. Η τρίτη είναι τόσο γαμάτη όμως...
konnak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εχω σταματησει στην αρχη του 3 κυκλου εδω και αρκετο καιρο. Με ρι στιγμης δεν πειθομαι αν και γενικα μου αρεσουν οι σειρες και εχω δει αρκετες. Το περιεργο ειναι πως συμφωνα με ολους οσους ξερω και εμπιστεομαι το γουστο τους στις σειρες την εχουν καταταξει στις πολυ καλες. Μηπως εχω αρχισει και γινομαι περιεργος; Να παρει θεση ο DOP ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Sent from my iPhone5 using Insomnia Μάλλον δεν έχεις αρχίσει ακόμα να γίνεσαι περίεργος...
tzinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ειναι μια σειρα που θα την δεις ως συνολο, διοτι καθε σεζον εχει και καποιο κεντρικο στορυ διαφορετικο που ομως καθοριζεται απο τους ιδιους πανω κατω χαρακτηρες/κοινωνια. Ειναι μια κοινωνικη μελετη στον κοσμο της διαφθορας. Περναει απο πολιτικους και τις πληρωμενες εκστρατιες τους, απο το παραεμποριο, το συστημα εκπαιδευσης, την αστυνομια και τις διαπλοκες εκει μεσα, τα ναρκωτικα και το κυκλωμα διακινησης, την δημοσιογραφια........κτλπ. Κοιταξε να δεις, οπως σου παν το σταματησες πανω που αρχιζει να δενει το γλυκο και να ανεβενει σκαλοπατια. Η 2ρη σεζον για μενα ηταν η χειροτερη και ικανη να σε βαλει σε σκεψεις να μην ακολουθησεις την σειρα. Αλλα αλαζουν τα πραγματα. ΕΙναι σειρα που θελει υπομονη, να σου αρεσουν οι αργοι ρυθμοι, η καλη γνωριμια με τους χαρακτηρες, να σου αρεσουν θεματα κοινωνικοπολιτικα....κτλπ. Και μαλιτσα ειναι ακομα και επικαιρη, αφου πλεον βγενουν παντου στην επιφανεια πολιτικα παιχνιδια, ιταλια, ισπανια, ελλαδα, γαλλια.... Και αυτο που βλεπεις στο wire ειναι μια αρκετα αληθοφανης (για τα πλαισια σειρας) εικονα μιας αμερικανικης πολιτειας που μαστιζεται απο την διαφθορα. 1
ask Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 δικαια κατε με απο τις καλυτερες σειρες για το πως παρουσιαζει καταστασεις της κοινωνιας σε ποικιλους τομεις που διαιωνιζονται. respect..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα