Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3,11

Το πρώτο επεισόδιο που ανασηκώθηκα από το καναπέ μου με γουρλωμένα μάτια. Πάντα ονειρευόμουν ένα δίδυμο Omar-Brother Mooson (κάτι σαν Τοτσέ-Φορναρόλι στην επίθεση).

Δημοσ.

Aπο την 2η σεζον το 1ο επεισοδιο απλα δεν παλευεται  2 φορες το εχω σταματησει ...Μεχρι στιγμης δεν με εχει πεισει σε σχεση παντα με τους διθυραμβους που ακουγα απο οσους την ειχαν δει,καλη ειναι αλλα μεχρι εκει .Ειμαι ομως υπομονετικος ανθρωπος και θα της δωσω μια ευκαιρια ακομα.

Δημοσ.

Aπο την 2η σεζον το 1ο επεισοδιο απλα δεν παλευεται  2 φορες το εχω σταματησει ...Μεχρι στιγμης δεν με εχει πεισει σε σχεση παντα με τους διθυραμβους που ακουγα απο οσους την ειχαν δει,καλη ειναι αλλα μεχρι εκει .Ειμαι ομως υπομονετικος ανθρωπος και θα της δωσω μια ευκαιρια ακομα.

Ξεκινάει λίγο αργά και να θυμάσαι είναι κοινωνικό αστυνομικό όχι δράσης. Προσωπικά έκανα λίγο υπομονή και με αποζημίωσε.

Δημοσ.

Θέλει λίγη υπομονή στην αρχή η 2η season μέχρι να μάθεις τους νέους χαρακτήρες,αλλά όταν την τελιώσεις θα καταλάβεις οτι είναι απο τις καλύτερες.

• Like 1
Δημοσ.

γτ ρε? :P

σε άλλη σειρά θα γ@μούσε πιθανότατα εδώ χαλάει όλο το ρεαλιστικό ύφος της σειράς όταν εμφανίζεται με το γ@μιας που τους δέρνει όλους ρόλο του...

αν και είχα διαβάσει ότι βασίζεται σε υπαρκτό χαρακτήρα οπώτε εκεί ίσως του δίνω ένα οκ, αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Ε απ'οσο θυμαμαι μια φορα χρειαστηκε να δειξει ποσο γαμιας ειναι και αυτο εγινε για να δειξει και στο κοινο τι τυπος ειναι. Δεν συνεχισε στο ιδιο μοτιβο διοτι η σειρα δεν ειναι ετσι αλλα ρεαλιστικη οπως ανεφερες.

Πολυ cool τυπος παντως. Λατρεψα τον χαρακτηρα του και ας μην εμφανιστηκε πολυ.

Δημοσ.

Πιθανά σποιλερ να μπουν μέσα σε tag ίσως? Ξέρω δεν είναι τίποτα αλλα αυτοί που μπαίνουν να ρωτήσουν την σειρά δεν έχουν ιδέα ποιός εμφανίζεται πολύ η όχι :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ωπα, περιμενε. Για να σιγουρευτω: Ειναι ο χοντρος δικηγορος του Μαρλο και των προηγουμενων (Μπαρκσντειλ κτλ)?

OMG...

Δημοσ.

Γαμησε τα και γω εκει το παρατησα...

Δημοσ.

Γαμησε τα και γω εκει το παρατησα...

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, η δεύτερη σεζόν κάνει μια μεγάλη εισαγωγή που κρατάει αρκετά επεισόδια.

Το θέμα είναι ότι μετά την πρώτη σεζόν η σειρά πρέπει να σας έχει "πείσει" ότι είναι γαμάτη, και κάπως νιώθεις την "σιγουριά" οτι αυτή η εισαγωγή όντως έχει κάποιο σκοπό. Αν η πρώτη σεζόν δεν σας κάνει "κλικ" ως κάτι το ιδιαίτερο τότε δεν πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει μετά, οπότε απλά move on!

http://www.insomnia.gr/topic/412579-oz-tv-series/

Κορυφαία σειρά αξίζει με τα χίλια να τη δεις.

Μόλις τέλειωσα την πρώτη σεζόν και η σειρά είναι όντως ότι πρέπει για συνέχεια του wire. Σε βάζει ακόμα περισσότερο μέσα στον υπόκοσμο και είναι και πολύ πιο "ωμή"! Δεν θα γράψω περισσότερα απλά είναι must για τους fan του wire, δείτε την!

στην ιδια αναζητηση με σενα και εγω... ειχα καταληξει στο Sopranos..

noted!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

DOP εισαι ηρωας απλα ,εγω την εχω σταματησει προσωρινα στην 2η σεζον και βλεπω black adder σκεφτομαι να την συνεχισω μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...