porco_rosso21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 όλη η πρώτη σεζόν, μια μεγάλη εισαγωγή είναι
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 και η τρίτη -μέχρι τη μέση που είμαι- συνέχεια της εισαγωγής είναι (lol). 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 DOP τοποθετησου ξεκαθαρα να μην διαβαζω ολο το τοπικ λεει να την δω η οχι ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα... αν εξαιρέσουμε ότι η πλοκή κινείται πιο αργά κι από replay, ότι 9 στους 10 που παίζουν είναι μαύροι, ότι ο ένας στους 10 λευκός είναι τραγικός βλάχος και ότι είναι στιγμές που θυμίζει τη μέρα της μαρμότας (οι σκηνές στο πραύλιο μου γίνεται η διακίνηση, οι σκηνές στα bar κτλ) θα σου έλεγα ότι είναι αρκετά καλή σειρά. Να τη δεις.
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ωχ με ξενερωσες ,μου κανει εντυπωση παντως πως τουλαχιστον απο αυτους που γνωριζω που την εχουν δει δεν ειπε κανεις πως ειναι μ@λακια και να μην χασω τον χρονο μου,το αντιθετο μαλιστα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μα ούτε εγώ σου λέω ότι είναι μ@λακία. ϊσα ίσα είναι αξιοπρεπέστατη σειρά. 1
Sellers Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παρακαλώ οι βρισιές να αναγράφονται ξεκάθαρα χωρίς παπάκια και μ@λ@κίες. Είμαστε άντρες γαμώτο. 5
GIOVINCO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Προς το παρον την παρατησα στα μεσα της 3ης σεζον για να ξεκινησω Walking Dead Ενταξει καλη ειναι (8 στα 10 ξερω γω) αλλα καμια σχεση με τους διθυραμβους που διαβαζα. Κραταω πισινη γιατι πολλοι λενε "δες την ολη και μετα κρινε"
Kasrith Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Και εσύ στην 3η σταμάτησες? Τελείωσε τουλάχιστον εκείνη και μετά δες την παπαριά την άλλη 4
@X@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εγω παλι παρατησα το walking dead , και ζηλευω οποιον δεν εχει δει ακομα το Wire ..
user12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Νταξει απο τις λιγες σειρες που λενε τα πραγματα ως εχουν, εκει που πιανουν τον Clay και του λενε οτι θα κανεις λιγους μηνες φυλακη και μετα θα σε βγαλουμε εξω και ολα μελι γαλα. Δειχνει πως λειτουργει ο ''υποκοσμος''. Απο τις καλυτερες σειρες που υπαρχουν.
Pa0ki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Κορυφαία σειρά, φοβεροί χαρακτήρες και αληθινές, ρεαλιστικότατες καταστάσεις! Ειλικρινά είναι σειρά από τις πολύ λίγες Όποιος θέλει μπαμ-μπουμ, εκρήξεις και ποπ-κορν δράση ας δει 24
dark_banishing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μετά από μακρά αναζήτηση σειράς που να βλέπεται μετά το wire.... κατέληξα στο Oz είμαι στο τέλος του 1 κύκλου και αν και ιεροσυλία (.....) θα μπορούσε να είναι συνέχεια του wire.... το έχει δει κανείς ? υπάρχει τοπικ στο ινσόμνια ?
thomasG4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μετά από μακρά αναζήτηση σειράς που να βλέπεται μετά το wire.... κατέληξα στο Oz είμαι στο τέλος του 1 κύκλου και αν και ιεροσυλία (.....) θα μπορούσε να είναι συνέχεια του wire.... το έχει δει κανείς ? υπάρχει τοπικ στο ινσόμνια ? http://www.insomnia.gr/topic/412579-oz-tv-series/ Κορυφαία σειρά αξίζει με τα χίλια να τη δεις.
@X@ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μετά από μακρά αναζήτηση σειράς που να βλέπεται μετά το wire.... κατέληξα στο Oz είμαι στο τέλος του 1 κύκλου και αν και ιεροσυλία (.....) θα μπορούσε να είναι συνέχεια του wire.... το έχει δει κανείς ? υπάρχει τοπικ στο ινσόμνια ? στην ιδια αναζητηση με σενα και εγω... ειχα καταληξει στο Sopranos..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα