Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 εμένα δεν μου αρέσει ο τίτλος, μετά από 1 season τον βρίσκω απαράδεκτο... 1
Sellers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Kαι οι ερμηνείς μπάζουν λίγο. Λείπει μια Claire Danes να απογειώσει την σειρά. 3
speedy23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρε dead λιγο υπομονη ειπαμε. Ειναι slow burner. Αν ζητας καταιγιστικη δραση, δεν θα την βρεις σε αυτην τη σειρα παντως. Αν την παρατησεις, για οποιοδηποτε αλλο λογο θα εχεις κανει μαλακια. YOU HEAR ME? Malakia. Με συγχισες!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε, θα τη συνεχίσω (ελπίζω να σου έφυγε το άγχος). Δε με πειράζει να πηγαίνει αργά (ίσα ισα μου αρέσει), αυτό που με ενοχλεί περισσότερο μέχρι τώρα είναι ότι δε βλέπω κανέναν χαρακτήρα που να μπορώ να ταυτιστώ. Πράγμα το οποίο το θέλω όσον αφορά τη παρακολούθηση σειρών. 1
porco_rosso21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 σε λίγο δεν θα ξέρεις βασικά με ποιόν απόλους να ταυτιστείς συνέχισέ την άφοβα και με λίγη υπομονή, εμένα μέχρι τα 3 τελευταία της πρώτης δεν με είχε κερδίσει, τώρα έχω κανά δίχρονο που την τελειωσα και δεν έχω δεί άλλη σειρά έκτοτε, απλά γιατί νομίζω ότι έκλεισα σαν θεατής της μικρής tv... 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι στα μέσα της δεύτερης σεζόν με τους Ελληνάρες. Πολύ γέλιο. Γενικώς μέχρι τώρα Idris Elba όλα τα λεφτά. Και Bubbles επίσης. Μακ Νάλτι απλά γελοίος και βλάχος, ειδικά όταν μεθάει (σε κάθε επεισόδιο δλδ). Συνεχίζουμε.
porco_rosso21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 H δεύτερη σεζόν είναι η αγαπημένη μου, αν και παντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες 4... ίσως είχε να κάνει ότι με αγγίξουν πιο πολύ τα θέματα που επεξεργάζεται και θίγει, δηλαδή η τύχη της εργατικής τάξης και των λιμενενργατών, που είναι σίγουρα και πιο κοντά στην 'δική' μας πραγματικότητα, in a short of way τεσπά) αλλά οκ, το πρωτελευταίο επεισόδιο απλά δεν έχει ξαναγίνει στην μικρή οθόνη.-
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 "We used to make shit in this country, build shit. Now we just put our hand in the next guy's pocket."
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπω Borgias ,τελειωνω και αρχιζω wire.Ξερω ντρεπομαι που δεν την εχω δει ακομα απλα ειμουν απασχολημενος.
papahlamidas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ ξεκίνησα την σειρά πριν 1 μήνα και τώρα είμαι στα μέσα της τέταρτης. Εξαιρετική σειρά για λάτρεις του είδους και όχι μόνο.
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Την ξεκινησα χτες επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο φιλους ,1ο επεισοδιο δεν εντυπωσιαστηκα φυσικα ειναι νωρις οποτε θα περιμενω .
4saken Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εγω ειδα το πρωτο μισο του πρωτου επεισοδιου 3-4 φορες γιατι με επαιρνε ο υπνος!Κανε υπομονη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα