Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε dead λιγο υπομονη ειπαμε. Ειναι slow burner. Αν ζητας καταιγιστικη δραση, δεν θα την βρεις σε αυτην τη σειρα παντως. 

Αν την παρατησεις, για οποιοδηποτε αλλο λογο θα εχεις κανει μαλακια. YOU HEAR ME? Malakia.

Με συγχισες!!!!

Δημοσ.

Ναι ρε, θα τη συνεχίσω (ελπίζω να σου έφυγε το άγχος). Δε με πειράζει να πηγαίνει αργά (ίσα ισα μου αρέσει), αυτό που με ενοχλεί περισσότερο μέχρι τώρα είναι ότι δε βλέπω κανέναν χαρακτήρα που να μπορώ να ταυτιστώ. Πράγμα το οποίο το θέλω όσον αφορά τη παρακολούθηση σειρών.

• Like 1
Δημοσ.

σε λίγο δεν θα ξέρεις βασικά με ποιόν απόλους να ταυτιστείς :P

συνέχισέ την άφοβα και με λίγη υπομονή, εμένα μέχρι τα 3 τελευταία της πρώτης δεν με είχε κερδίσει, τώρα έχω κανά δίχρονο που την τελειωσα και  δεν έχω δεί άλλη σειρά έκτοτε, απλά γιατί νομίζω ότι έκλεισα σαν θεατής της μικρής tv...

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι στα μέσα της δεύτερης σεζόν με τους Ελληνάρες. Πολύ γέλιο.

Γενικώς μέχρι τώρα Idris Elba όλα τα λεφτά. Και Bubbles επίσης.

Μακ Νάλτι απλά γελοίος και βλάχος, ειδικά όταν μεθάει (σε κάθε επεισόδιο δλδ).

Συνεχίζουμε.

Δημοσ.

H δεύτερη σεζόν είναι η αγαπημένη μου, αν και παντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες 4...

ίσως είχε να κάνει ότι με αγγίξουν πιο πολύ τα θέματα που επεξεργάζεται και θίγει, δηλαδή η τύχη της εργατικής τάξης και των λιμενενργατών, που είναι σίγουρα και πιο κοντά στην 'δική' μας πραγματικότητα, in a short of way τεσπά)

αλλά οκ, το πρωτελευταίο επεισόδιο απλά δεν έχει ξαναγίνει στην μικρή οθόνη.-

Δημοσ.

Την ξεκινησα χτες επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο φιλους ,1ο επεισοδιο δεν εντυπωσιαστηκα  φυσικα ειναι νωρις  οποτε θα περιμενω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...