Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ρε κάτι τυχεροί που υπάρχουν ... έχω δει πάνω από καμια δεκαρια ολοκληρωμένες σειρές, για μένα σαν τον The wire σειρά δεν υπάρχει .. ορμάτε όσοι δεν το'χετε δει, προλαβαίνετε μέχρι τις 21. :devil:

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα,ειναι ενα αριστουργημα.Μπορω να καθομαι και να τη βλεπω,over and over again,και να γουσταρω να βλεπω το development των αγαπημενων χαρακτηρων μου λες και ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω και δεν ξερω τι θα γινει στη συνεχεια.

Τελειο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MiNdBGjxNzo

• Like 2
Δημοσ.

Την ξεκίνησα εδώ και αρκετές μέρες.Είμαι στην 2η σεζόν,περίπου στην μέση ,και πάει πολύ καλά.Από αυτά που διαβάζω πιστεύω θα ανέβει ακόμα περισσότερα στις επόμενες που θα δω :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα και εγώ πριν λίγες μέρες. Ότι και να γράψω είναι λίγο. 

Απίστευτη σειρά, απίστευτοι χαρακτήρες. Ο καθένας τους θα έφτιαχνε άλλη μια σειρά από μόνος του.

Έπος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και το soundtrack είναι κορυφαίο.

Ανέβασε το επίπεδο τόσο πολύ που αμφιβάλλω αν μπορώ να κάτσω να δω κάτι άλλο σε αυτό το genre.

Σταματήστε ότι άλλο βλέπετε. Δείτε το οπωσδήποτε.

Δημοσ.

η πιο αδικημένη σειρα.. θα επρεπε να εχει παρει 10 emmys. Καταπληκτική. Η καλυτερη αστυνομική σειρά που εγινε ποτε. 

Ειναι κατι σαν αδικια να το περιγραφουμε ως αστυνομικη και μονο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Και το ωραιο ειναι πως και οι χαρακτηρες εχουν κοινα:

Εχουν συμμορια, νομιζουν πως ειναι ο θεος, ο ενας κουτσαινει ο αλλος εχει τικ, ο ενας βαραει γυναικες ο αλλος τις σκοτωνει

:-D

Δημοσ.

Διάβασα τα αποθωτικά σχόλια εδώ μέσα και τη ξεκίνησα κι εγώ. Εϊμαι στο τρίτο επεισόδιο αλλά μάλλον έχω κατεβάσει λάθος σειρά. Σε αυτη που κατέβασα παίζουν μόνο μαύροι, γεγονός απαράδεκτο - μέχρι και τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης άλλαξα για να τους βλέπω πιο καθαρά. Α ναί, παίζει και ένας αντιπαθητικός-ψευδός λευκός ο οποίος το παίζει ιστορίας. Έτσι πάει και μετά ρε παιδιά η σειρά γιατί μέχρι στιγμής εκτός όλων των άλλων δεν έχει γίνει και τίποτα απολύτως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...