Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ναι το 16:9 χρειαζοτανε και τι που δεν ειναι το φυσιολογικο του,και τις 2 φορες που ειδα την σειρα κατευθειαν ctrl+6 στο kmplayer.Δεν την παλευω αλλιως με 4:3.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που έσκασα λεφτά να αγοράσω σειρά, και δεν το μετανοιώνω καθόλου! Φανταστική σειρά. Είμαι στα μέσα της τρίτης σαιζόν

Το ότι είναι αργή εγώ το βρίσκω θετικό. Βασικά είναι από τις λίγες που βλέπω σειρά και μου φαίνεται σαν να διαβάζω βιβλίο.

Μόνο σε μένα ο L. Freamon μου θυμίζει κάτι σε Morgan Freeman ?

Δημοσ.

Καταπληκτική σειρά, μοναδική στο είδος της. 'Ενα επίτευγμα, μια σειρά σταθμός. Τα λέει χύμα και με τόλμη. Γροθιά στο στομάχι όπως λες free@last... σαν ντοκιμαντέρ υψηλού επιπέδου... Τόσο ρεαλιστικό και τόσο εθιστικό... Αναμφισβήτητα αυθεντικό. Πολυεπίπεδη πλοκή και εμβάθυνση στη σκιαγράφηση των χαρακτήρων χωρίς να γίνεται κλισέ και βαρετή -πραγματικά έχει τύχει να μην καταλάβω πως πέρασε το 50λεπτο του επεισοδίου επειδή με απορρόφησε τόσο πολύ-.

Δεν υπάρχει καλός και κακός, όλοι έχουν δυνατά σημεία αλλά και αδυναμίες, ταυτίζεσαι με τον καθένα ορισμένες φορές. Και εδώ που τα λέμε πέρασε σχετικά απαρατήρητη -όχι τυχαία- παρόλο που έκανε 5 σαιζόν. Σπουδαίο, απαράμιλλο έργο, σχεδόν αξεπέραστο, μία πραγματική διδασκαλία.

Δημοσ.

Καταπληκτική σειρά, μοναδική στο είδος της. 'Ενα επίτευγμα, μια σειρά σταθμός. Τα λέει χύμα και με τόλμη. Γροθιά στο στομάχι όπως λες free@last... σαν ντοκιμαντέρ υψηλού επιπέδου... Τόσο ρεαλιστικό και τόσο εθιστικό... Αναμφισβήτητα αυθεντικό. Πολυεπίπεδη πλοκή και εμβάθυνση στη σκιαγράφηση των χαρακτήρων χωρίς να γίνεται κλισέ και βαρετή -πραγματικά έχει τύχει να μην καταλάβω πως πέρασε το 50λεπτο του επεισοδίου επειδή με απορρόφησε τόσο πολύ-.

Δεν υπάρχει καλός και κακός, όλοι έχουν δυνατά σημεία αλλά και αδυναμίες, ταυτίζεσαι με τον καθένα ορισμένες φορές. Και εδώ που τα λέμε πέρασε σχετικά απαρατήρητη -όχι τυχαία- παρόλο που έκανε 5 σαιζόν. Σπουδαίο, απαράμιλλο έργο, σχεδόν αξεπέραστο, μία πραγματική διδασκαλία.

δες και το οζ

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όποτε το θυμάμαι αυτό το αψεγάδιαστο αριστούργημα με πιάνει μια νοσταλγία. Θα κάτσω να την ξαναδώ από την αρχή κάποια στιγμή. Α, να τα ακούνε αυτά όσοι κρίνουν τους κριτικούς, ναι, υπήρξαν σειρές που δεν "χάλασαν" μέχρι το τέλος (και εκτός απροόπτου προς το τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού θα υπάρχει άλλη μία).

Τι κρίμα που δεν βγήκε (και δε θα βγει μάλλον ποτέ) σε wide&HD...

• Like 1
Δημοσ.

Τι κρίμα που δεν βγήκε (και δε θα βγει μάλλον ποτέ) σε wide&HD...

Γιατί να μην βγεί ποτέ?

Όσο για τους κριτικούς, είναι πολύ που δεν εντυπωσιάστηκαν με την 5η και θα υποστηρίξουν πως και το Wire 'χάλασε'. Είναι αντικειμενικό όπως και να το κάνουμε :)

Δημοσ.

Γιατί να μην βγεί ποτέ?

Όσο για τους κριτικούς, είναι πολύ που δεν εντυπωσιάστηκαν με την 5η και θα υποστηρίξουν πως και το Wire 'χάλασε'. Είναι αντικειμενικό όπως και να το κάνουμε :)

Αυτος που δημιουργησε το the Wire ειχε πει οτι δεν θελει να χαλασει το format 4:3 που ειχε βγει τοτε και ετσι θα παραμεινει αυθεντικη η ποιοτητα του στο DVD.Η καλυτερη ποιοτητα που κυκλοφορει ειναι απο DBO με 5.1 ηχο και ικανοποιητικο bitrate και υπαρχει στο ipt για οποιον ενδιαφερετε.Δεν την εχω δει ποτε τι σειρα και απο αυριο θα ξεκινησω γιατι εχω τρελες προσδοκιες απο αυτα που εχω διαβασει.

Δημοσ.

Πως ζηλεύω αυτά τα ανυποψίαστα τυπάκια που πετάνε αυτά τα "δεν την έχω δει τη σειρά, αλλά θα την ξεκινήσω τώρα" σε κάτι τόπικ του The Wire και του Breaking Bad... Lucky bastards...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ζηλεύω αυτά τα ανυποψίαστα τυπάκια που πετάνε αυτά τα "δεν την έχω δει τη σειρά, αλλά θα την ξεκινήσω τώρα" σε κάτι τόπικ του The Wire και του Breaking Bad... Lucky bastards...

Πριν λίγες ημέρες την τελείωσα, άπειρα respect.

fuckin mcnulty.

Επεξ/σία από Material_Defender_1032
Δημοσ.

:X

Το breaking bad ειδα 4 σεζον σε λιγες μερες τρομερο καψιμο θυμαμαι σερι 15 επεισοδια που μεχρι τοτε το μεγιστο ηταν 11 στο lost.Επισης πριν λιγες μερες ειδα για πρωτη φορα το Friends σε 720p μεσα σε 10 μερες και θα το ξανα δω σιγουρα σε blu-ray που βγηκε πριν λιγες μερες.Ελπιζω να καω και με το the wire και το the shield που το εχω για μετα το the wire.Πιο lucky δεν γινετε :X

Δημοσ.

Avon Blocksdale. αχαχαχχχα έκλασα! καλά και στο 3:05!!!

ααααχαχαχχααα θεϊκό!

The Wire.... μιλάμε για ΤΗΝ Σειρά... 10/10

Αψεγάδιαστη, στη λίστα μου είναι στο νούμερο ενα δίπλα στο Band of Brothers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...