alsthom351 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα. Διάβασα όλες τις σελίδες και με πείσατε να το συνεχίσω! Πρέπει να κάνω υπομονή 2-3 επεισόδια ε? Είδα το πρώτο πριν καμμιά βδομάδα αλλά με ψιλοκούρασε...
4saken Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγω το πρωτο το ειδα 5-6 φορες γιατι με επαιρνε ο υπνος!Μην το σταματησεις!
Kasrith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα. Διάβασα όλες τις σελίδες και με πείσατε να το συνεχίσω! Πρέπει να κάνω υπομονή 2-3 επεισόδια ε? Είδα το πρώτο πριν καμμιά βδομάδα αλλά με ψιλοκούρασε... Αν διάβαζες όλες της σελίδες θα ήξερες την απάντηση
john1987 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Συνεχισε και εγω τα ιδια ελεγα με βαλανε στο σωστο δρομο τα παιδια εδω
@X@ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τρομερή σειρά από τις καλύτερες που είδα...Τελείωσα μόλις την 4η και μέχρι στιγμής για μένα η καλύτερη...λεπτομέρεια ψιλοάσχετη το τραγούδι στην αρχή που κάθε σεζόν είναι το ίδιο αλλά σε διαφορετική εκτέλεση ... καλύτεροι μακράν Mcnalty και Omar.... ευτυχώς που το βλέπω τώρα, όλα τα επεισόδια μαζεμένα ... δεν θα άντεχα να περιμένω μια βδομάδα για κάθε ένα..
Orlias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τρομερή σειρά από τις καλύτερες που είδα...Τελείωσα μόλις την 4η και μέχρι στιγμής για μένα η καλύτερη...λεπτομέρεια ψιλοάσχετη το τραγούδι στην αρχή που κάθε σεζόν είναι το ίδιο αλλά σε διαφορετική εκτέλεση ... καλύτεροι μακράν Mcnalty και Omar.... ευτυχώς που το βλέπω τώρα, όλα τα επεισόδια μαζεμένα ... δεν θα άντεχα να περιμένω μια βδομάδα για κάθε ένα.. Φίλε μου μόλις τελειώνω την 2η season και έχω πάθει πλάκα.Όντως φοβερή σειρά και ευτυχώς την βλέπω τώρα ολοκληρωμένη.Γενικά, συμφωνούμε απλά να προσθέσω ότι είναι μορφή και ο Det. Lester Freamon!
john1987 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μεγαλη αξια για τη σειρα ο Freamon,εξαλλου διχως το χαρακτηρα του δε θα υπηρχε η ομαδα αυτη της αστυνομιας. Μου κανει εντυπωση που δεν αναφερετε το Bunk ο οποιος ειναι θεουλης!
Kasrith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν αρχίσουμε να αναφέρουμε όλους τους γαμάτους χαρακτήρες θα γράψουμε όλο το καστ ρε συ
king2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σκέφτομαι να την αρχίσω γιατί διαβάζω πολλά θετικά σχόλια.Υπότιτλους βρήκα για τις dvd rip εκδόσεις που κυκλοφορούν.Υπάρχουν και οι 5 season απο dbo με DD 5.1 που είναι πολύ καλύτερα σε ποιότητα απο τις απλές dvd rip.Γνωρίζει κάποιος αν κάνουν οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν σε αυτό το release?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 γιατί να μην την βγάζουν σε bluray? γιατί γιατί?!!!?
speedy23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 γιατί να μην την βγάζουν σε bluray? γιατί γιατί?!!!? Απ'οσο θυμαμαι δεν το ηθελε ο δημιουργος της o Simon.Ηθελε να παραμεινει η αυθεντικοτητα του και καλα.Για τη συγκεκριμενη σειρα,το καταλαβαινω.
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ναι κατανοητό, εαν είναι ο πραγματικός λόγος αυτός. Έχει ένα ποιο "retro" look η σειρά έτσι όπως είναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 κάντο 16:9 τουλάχιστον, όχι 4:3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα