Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 [gt]32570[/gt] η συνεχεια επιτελους οποιος δεν εχει παιξει τουλαχιστον 10 παιχνιδια απο αυτη την λιστα να πεταξει την κονσολα που εχει.-
klainmaingr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέχρι να δώ το Νο1 μου είχαν πέσει τα μαλλιά... (δεν περίμενα να δώ αυτό σαν νούμερο 1 αλλα το link to the past μιας και είναι και το αγαπημένο μου game ever ;p) My bad... Actraiser? Έχουν αφήσει πίσω το Donkey kong country για το Actraiser? Come on.. Super mario RPG? Oh my.. Όπως και να'χει.. Αν όντως δεν έχετε παίξει κάποιο απο τα παραπάνω παιχνίδια (omg chrono trigger) πετάξτε τo ps3/360 σας και ξεκινήστε να παίζετε ντόμινο... (ή αρχίστε να παίζετε ... ΤΩΡΑ)
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 metroid > zelda all the way για το donkey kong country, ηταν πιο χαμηλα μαλλον επειδη βγηκε πιο μετα απο το actraiser (1990) παντως, ηταν τρομερο παιχνιδι, και τα γραφικα του ηταν απλα μπροστα απο την εποχη τους. snes = best console ever.
klainmaingr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 metroid > zeldaall the way για το donkey kong country, ηταν πιο χαμηλα μαλλον επειδη βγηκε πιο μετα απο το actraiser (1990) παντως, ηταν τρομερο παιχνιδι, και τα γραφικα του ηταν απλα μπροστα απο την εποχη τους. snes = best console ever. Kudos to that... Όσον αφορά το metroid το περίμενα στην 3αδα αλλα όχι στο 1.. Είναι και το emotional value βρε αδερφέ Μπορεί το metroid να γαμεί αλλα τα μερόνυχτα που έφαγα ΣΤΑ zelda δεν πιάνουν μια στην μία φορά που τερμάτισα το metroid ;p Γούστα είναι αυτά...
Bourdoulas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τι μου θύμισαν τα συγκεκριμένα βίντεο. Ωραίες εποχές.
stathakis21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 συμφωνω απολυτα με klainmaingr... το zelda αυτο δεν συγκρινεται με τιποτα...με τιποτα ομως....απλα θεικο... και το μετροιντ το θυμαμαι που πραγρατικα με τρομαζε.... πλακα πλακα ειχα 1 καρο κασετες...(και το donkey kong ηταν θεικα,ολα ομως,θυμαμαι που στο 3 ειχες μια βαρκα για να πηγαινεις καπου στον χαρτη)...
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ειναι οι εποχες που το μονο που μας απασχολουσε ηταν αν το παιχνιδι σε εκανε να θες να το παιζεις, και οχι για το ποσα pixels εχει σε οριζοντια αναλυση και αν εχει ΑΑ
klainmaingr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ένας πολύ καλός λόγος που το 360 μου σκονίζεται και το wii έχει πάρει φωτιά (+ds/psp).
Nero85 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Donkey Kong Killer Instinct Starfox Ninja Turtles Street Fighter 2 Mario Kart Yoshi's Island Super Mario World Secret Of Mana (LOVE) Καλα ειμαι νομιζω, αν θεωρησουμε οτι ολα αυτα τα εχω τερματισει αλλα δεν ειχα ποτε super nintendo.. Να'ναι καλα ο κολλητος μου που ειχε!
GEO2004Z Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ όμορφη η λίστα του game trailers. Αν και νομίζω ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα βλέπαμε τελείως διαφορετική λίστα. Πάντως χαίρομαι που τα 4 αγαπημένα μου παιγνίδια είναι στην τοπ 4, άσχετα με τη σειρά.
ravend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 τα τελευταία 5 απλά respect αν κ δεν είμαι της γενιάς αυτής κ τα έπαιξα κάπου στο 2001 σε emulator.. final fantasy VI και chrono trigger ότι κ να πεί κανείς είναι λίγο. α ρε square μας άφησες κ συ κ γεμίσαμε κ rpg δυτικού τύπου. J-RPG ftw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα