Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην οθόνη? Compaq Hp nx7400 απορία

gkouklakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα στην οθόνη? Compaq Hp nx7400 απορία

Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανένας να μου απαντήσει θα είμαι υπόχρεος. έχω ένα Compaq Hp nx7400 και έχω αλλάξει δύο φορές οθόνη γιατί παρουσίασε σημαντικό πρόβλημα με καμένα pixel. Τώρα η τρίτη οθόνη που έχω έχει πρόβλημα σε 1 pixel και αυτή. Γνωρίζει κάποιος αν οι οθόνες στους συγκεκριμένους laptop παρουσιάζουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Κρίμα. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι στο κέντρο της οθόνης. Η αλλαγές έγιναν από το επίσημο σέρβις της ΗΡ?

Αν ναι τότε υποθέτω ότι θα πρέπει να έχεις και κάποιας μορφής έγγραφης εγγύησης για 6 μήνες από τη στιγμή της αντικατάστασης της παλιάς οθόνης όπου θα αναφέρει μεχρι πόσα καμμένα pixel θεωρούν ως ελάχιστο αριθμό για να γίνει εκ νέου αντικατάσταση. Νομίζω όμως ότι δύσκολα δίνουν 0 pixel.

Πάντως προσωπικά στο δικό μου, ευτυχώς δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν υπάρχει γενικά αλλά για την συγκεκρινένη σειρά δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν ήταν και πολύ δημοφιλής και είναι λογικό να μην υπάρχουν σχόλια για αυτήν.

Δημοσ.

Και τις δύο φορές η οθόνη αλλάχτηκε δίχως κανένα πρόβλημα από την HP (ένα κατάστημα σέρβις). Την τελευταία φορά ήταν 2 μέρες πριν από το τέλος της εγγύησης. Από το κατάστημα μου είπαν ότι έχω άλλους 3ης μήνες εγγύησης αλλά από την HP μου είπαν για ένα ακόμα χρόνο. (Με πάνω από 7 Pixel αλλάζει η οθόνη)

Δημοσ.

Τότε δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Δυστυχώς θα πρέπει να το ανεκτείς.

Γενικά το θέμα με τα καμμένα pixel είναι ακρετά συζητημένο ιδιαίτερα στο subofum των οθονών και εκεί θα δεις ότι οι εταιρείες δεν θεωρούν ότι ένα πανελ με 1 καμμένο ιχνοστοιχείο έχει λειτουργικό πρόβλημα οπότε δεν καλύπτουν την αντικατάστασή του.

Δε χάνεις τίποτα βέβαια να διεκδικήσεις την αλλαγή της αλλά δε νομίζω να καταφέρεις κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...