vwpolo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δοκίμασα στο StrongDC++ και τωρα κάνω διαμοιρασμό 1 φάκελο 16ΤΒ!!!! Χαχαχαχαχα
alex89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να τον βάλεις σε κανέναν server! Χωρίς πλάκα τώρα, γιατί δεν τον επιστρέφεις;
vwpolo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Όπως είχα πει και παραπάνω "Το καλό (αλλά ταυτόχρονα βαρετό) είναι ότι όταν περνάς τον κέρσορα του ποντικιού διπλα απο καθε αρχειο αλλαζει αμεσως η ενδειξη του μεγεθους καθε αρχειου και την κραταει....". Τον δίσκο τον χρησιμοποιω για αποθηκευση τραγουδιων, ταινιων κτλ. Για να αποθηκευσω καπου 350GB μου φαίνεται χρονοβόρο. Οπότε ασε το καλύτερα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγώ έτσι για την εμπειρία θα δοκίμαζα να τον γεμίσω να δω μέχρι που θα μου πάει και τι θα μου πει όταν γεμίσει. Βέβαια όπως και να'χει κι εγώ υπέρ της επιστροφής-αντικατάστασης είμαι.
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ...για πες μας και user name και hub που συνδέεσαι στο ++ για να μην τρώμε τη φόλα (...αναρωτιέμαι τί αρχεία μοιράζεις από ΄κεινο το φάκελο...Terminator 6 ; Alien vs Transformers ; Elvis Presley live στο Μέγαρο Φίλων Της Μουσικής ; Ευρωμπάσκετ 2011 ; WindowsMac service pack 2 integrated ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.