vwpolo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Έχω τον δίσκο Seagate SATAII 500GB. Και όταν κάνω δεξί κλικ στον dir για τις ιδιότητες μου βγάζει το εξής κουλό αλλα ταυτόχρονα καλό!!! Για πείτε μου πως το εξηγείτε εσείς;;;
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 5.66 PETA byte ; Kαλό... (...η απόλυτη γυφτιά θα είναι του κάνεις "compression to save disk space".. ) Πώς το εξηγώ; Ανεξήγητο θα έλεγα,μια και η πρωταπριλιά θέλει 3 βδομάδες ακόμα...
vwpolo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Moυ εμφάνισε έτσι όλους τους φακέλους μετά απο μετατροπή απο ΦΑΤ32 σε ΝΤΦΣ. Ότι περιεχόμενο υπήρχε το έβγαζε σε GB και επομένως μετά το ολικό να εμφανίζεται σε ΡΒ.
takis345 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μπορεις να δωσεις χωρο και στο rappidshare εσυ!!!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Χαχαχα έλεος...Θεϊκό.Πούλα μούρη μ'αυτή τη foto vwpolo! Ωραίο το ανεξήγητο. Δηλαδή κι άλλα προγράμματα σχετικά με το hardware του pc που-πιθανόν να-έχεις τον αναγνωρίζουν ως 5.66 PB;
alex89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι έπεσες στην περίπτωση τη σπάνια. Τρόπος μετατροπής ενός τόμου FAT ή FAT32 σε NTFS Σημείωση Παρότι η πιθανότητα καταστροφής ή απώλειας δεδομένων στη διάρκεια της μετατροπής είναι ελάχιστη, συνιστάμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του τόμου που θέλετε να μετατρέψετε, πριν να ξεκινήσετε τη μετατροπή. http://support.microsoft.com/kb/307881/el
vwpolo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δυστυχως στις ιδιοτητες του σκληρου τον βγαζει κανονικα ως 500ΓΚ. Μόνο όταν μπαίνω μενονομενα μου τα βγαζει ως ΡΒ.
alex89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Έχεις δοκιμάσει να τον κάνεις μια διαμόρφωση μέσα από τα win μπας και γίνει τίποτα; Αλλιώς στείλε στην εταιρία ένα mail με τη photo!
vwpolo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Το καλό (αλλά ταυτόχρονα βαρετό) είναι ότι όταν περνάς τον κέρσορα του ποντικιού διπλα απο καθε αρχειο αλλαζει αμεσως η ενδειξη του μεγεθους καθε αρχειου και την κραταει....
alex89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Επειδή από τους υπολογιστές όλα μπορείς να τα περιμένεις, έχεις κάνει ένα σκανάρισμα μήπως έχει φάει κανένα ιό το μηχάνημα; Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις φορμάτ και εγκατάσταση τα win να δεις τι θα σου βγάλει; Το σκληρό τον έλεγξες με το διαγνωστικό της εταιρίας; Ψάξε το λίγο παραπάνω.
vwpolo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ο υπολογιστης και ο σκληρος μια χαρα ειναι. Απο ιους είναι οκ. Οσο για φορματ ουτε λογος να γινεται. Το ξεχναμε πριν ακομα το σκεφτουμε!!!! Με τετοιο εικονικο μεγεθος που εμφανιζει ο σκληρος που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει???? Ο νοων νοειτω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.