Προς το περιεχόμενο

Επιλογή επιτραπέζιου DivX player με USB και ελληνικούς υποτίτλους.

lordelesar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το Kiss μου αρχίζει και κωλώνει με τις καινούριες κωδικοποιήσεις και επειδή καλοβλέπω την προοπτική του USB (που βολεύει τρελά) είπα να αρχίσω να κοιτάω για καινούριο επιτραπέζιο DivX player.

Θέλω να έχει:

• USB θύρα αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε να υποστηρίζει μεγάλους δίσκους, ούτε τπτ περίεργο (filenames κλπ). Έχω ένα 8άρι στικάκι που θα κάνει μια χαρά τη δουλειά.
  • να παίζει ελληνικούς υποτίτλους για να μπορεί να βλέπει και η υπόλοιπη οικογένεια καμιά ταινία.
  • να έχει όσο καλύτερη εικόνα και ήχο γίνεται ΑΛΛΑ όχι εις βάρος του αποκάτω
  • να παίζει καλά τις τελευταίες εκδόσεις των codecs χωρίς να σπάει η εικόνα, να χάνει frames ή να αποσυνδέεται ο ήχος από την εικόνα. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα...
  • Θα με βόλευε να έχει component ή HDMI για να συνδεθεί με projectorα, αλλά δεν ειναι και τρομερά σημαντικό
  • τέλος, να είναι από κάποια αξιοσέβαστη μάρκα (Samsung,LG,Sony,Pioneer,Philips κλπ)
  • αν είναι κάτι καλό και με καλύπτει σε όλα τα παραπάνω, δεν έχω αντίρρηση να πληρώσω και το αντίστοιχο τίμημα. Οπότε μη βάλετε (αυστηρούς) περιορισμούς τιμής στις προτάσεις σας

Για πέστε...

Δημοσ.

Η καινουργια σειρα pioneer DV 600 κλπ εχει πολλα απ αυτα που ζητας - να μην σου πω ολα-....μηπως θα πρεπε να δεις και κατι σε home cinema PC?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...