nikthegreek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Θέλω ρε παιδιά να πάρω ένα επιτραπέζιο HDD/DVD recorder και να μπορώ να περνάω divx ταινίες από dvd στον δίσκο. το ερώτημά μου είναι αν θα μπορώ να κάνω copy και τα srt αρχεία. Σε μερικά manuals που κοίταξα δεν το διευκρινίζουν, αναφέρονται μόνο σε jpeg,mp3,avi αρχεία.
2007MM2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Θέλω ρε παιδιά να πάρω ένα επιτραπέζιο HDD/DVD recorder και να μπορώ να περνάω divx ταινίες από dvd στον δίσκο. το ερώτημά μου είναι αν θα μπορώ να κάνω copy και τα srt αρχεία. Σε μερικά manuals που κοίταξα δεν το διευκρινίζουν, αναφέρονται μόνο σε jpeg,mp3,avi αρχεία. Copy θα μπορείς να τα κάνεις αλλά το αν θα εμφανίζονται ελληνικά ή κινέζικά είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο δεν υπάρχει απάντηση (εξαρτάτε από τη συσκευή). Οπότε πριν αγοράσεις στέλνεις ένα mail στην εταιρία παραγωγής και ρωτάς αν υποστηρίζεται ελληνική κωδικοποίηση στα .srt αρχεία (για να είσαι καλυμμένος).
nikthegreek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ναι ελληνικά υποστηρίζουν οι συσκευές που έχω υπόψιν μου (LG 277 ή samsung 753). ευχαριστώ
lpat2001 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ΣΤο 755 Samsung κανεις αντιγραφη τα srt αρχεια αλλα αυτα δεν φαινονται οταν κανεις browse στον σκληρο απο το μηχανημα...
nikthegreek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ΣΤο 755 Samsung κανεις αντιγραφη τα srt αρχεια αλλα αυτα δεν φαινονται οταν κανεις browse στον σκληρο απο το μηχανημα... ok οπότε το ίδιο θα ισχύει και στο 753. δε με πειράζει να μη φαίνονται. αυτο που θέλω είναι να μπορώ να περναω 100 ταινίες divx και mp3 μέσα και να το χρησιμοποιώ σαν media center δηλαδή
lpat2001 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτο γινεται σιγουρα γιατι και στο παλαιο 738 γινοταν ανετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.