Προς το περιεχόμενο

divx σε HDD/DVD recorder

nikthegreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ρε παιδιά να πάρω ένα επιτραπέζιο HDD/DVD recorder και να μπορώ να περνάω divx ταινίες από dvd στον δίσκο. το ερώτημά μου είναι αν θα μπορώ να κάνω copy και τα srt αρχεία. Σε μερικά manuals που κοίταξα δεν το διευκρινίζουν, αναφέρονται μόνο σε jpeg,mp3,avi αρχεία.

Δημοσ.
Θέλω ρε παιδιά να πάρω ένα επιτραπέζιο HDD/DVD recorder και να μπορώ να περνάω divx ταινίες από dvd στον δίσκο. το ερώτημά μου είναι αν θα μπορώ να κάνω copy και τα srt αρχεία. Σε μερικά manuals που κοίταξα δεν το διευκρινίζουν, αναφέρονται μόνο σε jpeg,mp3,avi αρχεία.

Copy θα μπορείς να τα κάνεις αλλά το αν θα εμφανίζονται ελληνικά ή κινέζικά είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο δεν υπάρχει απάντηση (εξαρτάτε από τη συσκευή).

Οπότε πριν αγοράσεις στέλνεις ένα mail στην εταιρία παραγωγής και ρωτάς αν υποστηρίζεται ελληνική κωδικοποίηση στα .srt αρχεία (για να είσαι καλυμμένος).

Δημοσ.

ΣΤο 755 Samsung κανεις αντιγραφη τα srt αρχεια αλλα αυτα δεν φαινονται οταν κανεις browse στον σκληρο απο το μηχανημα...

Δημοσ.
ΣΤο 755 Samsung κανεις αντιγραφη τα srt αρχεια αλλα αυτα δεν φαινονται οταν κανεις browse στον σκληρο απο το μηχανημα...

ok οπότε το ίδιο θα ισχύει και στο 753. δε με πειράζει να μη φαίνονται. αυτο που θέλω είναι να μπορώ να περναω 100 ταινίες divx και mp3 μέσα και να το χρησιμοποιώ σαν media center δηλαδή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...