Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 chiderboy: Ναι, στο e-shop δουλεύω, όχι όμως ότι αυτό έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περίπτωση...και για το όποιο άλλο κατάστημα γινόταν τόσο άκυρη σύγκριση, τα ίδια θα έγραφα
sokos4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ολοι έχετε σκάτα στο κεφάλι σας μάλλον οι περισσότεροι.Οτι να ναι κ όπως να ναι!Πριν κάνετε την καταγγελία σας ή όπως εσείς λέτε δεν κάνει κακό λιγο ψάξιμο.Πείτε μου ένα λόγο που έπρεπε να διαβάσω 5 σελίδες? Επειδή η κανάτα του άλλου είναι κούφια?
S2Katana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Όσο για αυτούς που απαντάνε στο ίδιο πνεύμα πριν κάνουν έναν έλεγχο και αυτοί...παιδάκια, πρώτα κοιτάμε και μετά γράφουμε...μην γινόμαστε τελείως όχλος! Eτσι ακριβως.Τετοιες αντιδρασεις περιμενω απο ατομα της ηλικιας μας και οχι βιαστικα συμπερασματα.
chiderboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 chiderboy: Ναι, στο e-shop δουλεύω, όχι όμως ότι αυτό έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περίπτωση...και για το όποιο άλλο κατάστημα γινόταν τόσο άκυρη σύγκριση, τα ίδια θα έγραφαΔεν υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που δε διαφημίζεις το e-shop / δυσφημίζεις κάποιο άλλο κατάστημα. Καλά έκανες και βοήθησες στο να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράματα Για το παιδί που ξεκίνησε το topic, εντάξει έκανε ένα λάθος, δε νομίσω πως πρέπει να πέσουμε όλοι πάνω του να τον φάμε. Καλά θα κάνει όμως να αλλάξει τον τίτλο του θέματος Όσο για το βιαστικά συμπεράσματα δε νομίζω ότι και οι υπόλοιποι έκατσαν να το ψάξουν παραπάνω και να δουν ένα ένα τα προϊόντα ούτε ο topic starter ξεκαθάρισε απο την αρχή ότι δεν είχε πάρει με το δικό του Vista&Ms Office για να μπορούν να γίνουν συγκρίσεις Καλά είναι πάντως όταν κάποιος συναντάει φαινόμενα αισχροκέρδιας και λοιπές απατεωνίες να τις αναφέρει False alarm λοιπόν
kanatokefalos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 εφόσον το κράτος επιβάλει όπως είπες φιλε να έχουν όλα τα φοιτητικά πακέτα λιτουργικο δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν. υποτίθεται είσαι φοιτητής και παίρνεις μια "επιδοτισει για" να παρης ένα pc.εσείς σαν e-shop παίρνετε ένα pc "σκετικα" παλιό βάζετε πάνω λειτουργικό και υποχρεώνετε τον φοιτητή να το αγοράσει με αυτά τα λειτουργικά με δικαιολογία το κράτος το επιβάλει λειτουργικά που αν ψαχής τα βρίσκεις τελείως δωρεάν. πάλι κοροϊδία αν ήτανε αλλοι προσφορα θα έλεγα ότι έχεις δίκαιο και ότι έκαν λάθος αλλα μιλάμε για φοιτητικό πακέτο ακόμα και έτσι το e-shop εκμεταλλεύεται τον φοιτητή με την δικαιολογία το κράτος το επιβάλει τρίχες. θα μπορουσανε όλα αυτά τα προγράμματα στα φοιτητικά πακέτα τουλαχιστον να είναι δωρεάν. δεν έχω κάτι με το h-shop όπως έρες απλά πιστεύω ότι είναι μονο για μικροαγορές έχω αγοράσει 2 pc από εκεί και στα 2 είχα άπειρα πρόβλημα σε σημείο που αγόρασα "ανταλαχτικα" από την "στεποι μου" και το επιδιόρθωσα μονος μου για να βρω την ησειχιαμου γιατί κατά το σέρβις τους τα "δεικατους" κομμάτια δεν είχανε τίποτα. ούτε λέω επειδή εγώ την πάτησα βγάζω το "αχτιμου" εκεί απλά λέω κάτι που παρατήρησα δεν έχω να κερδίσω τίποτα. και όσο για τους φίλους που με κράζουν εγώ προσπαθώ να βοηθήσω "καποιυς" να μην πέσουν θύματα. είναι καλο που τόσα άτομα διαβάσανε αυτήν την σελίδα και ακόμα καλύτερο που κάποιος από το e-shop απάντησε σημαίνει ότι τώρα κάποιος μαs ακούει και παίρνει σοβαρά τι λέμε. το έχετε ξεφτιλίσει μέσα στο e-shop και από σέρβις και από μηχανήματα και από όλα. οσο μα γραφετε σαν καταναλοτεσ τοσο θα σασ κραζουμε ¨)
chiderboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Φίλε απλά είσαι λάθος και εκτός αυτού μας προτείνεις να βάζουμε πειρατικό λογισμικό για να μη μας χρεώσουν το γνήσιο. Άλλαξε τον τίτλο του θέματος και ζήτα συγνώμη για την παρεξήγηση όπως οφείλεις. Μην το κάνεις χειρότερο..
kanatokefalos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 δεν νομίζω να είμαι λάθος και δεν πρότεινα σε κανέναν να βάλη πειρατικό δήλωσα ότι χρεώνουν στον φοιτητή κάτι πολύ ακριβό ενώ μπορεί να το βρει δωρεάν.θα μπορούσανε στα φοιτητικά πακέτα η τιμή τον προγραμμάτων αφού δεν θέλανε να είναι δωρεάν και εφόσον είναι ένα φοιτητικό πακέτο να είναι πολύ ποιο φτηνή τις τάξης 20 ευρώ παραπάνω αντί για 90 για φοιτητές μιλάμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 +1 στον topic starter ακόμα και αν δεν έχει δίκιο σε κάποιες περιπτώσεις... Οι απατεωνιές πρέπει να βγαίνουν στη φόρα ασχέτως καταστήματος... κάτι μου λέει πως δεν διάβασες τα αμέσως προηγούμενα posts... Φίλε απλά είσαι λάθος και εκτός αυτού μας προτείνεις να βάζουμε πειρατικό λογισμικό για να μη μας χρεώσουν το γνήσιο. Άλλαξε τον τίτλο του θέματος και ζήτα συγνώμη για την παρεξήγηση όπως οφείλεις. Μην το κάνεις χειρότερο.. δεν νομίζω να μπορεί...χρείαζεται mod για να γίνει αυτή η αλλαγή
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 kanatokefalos: Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν το ρίξουμε στις επιθέσεις: Στο insomnia, από το 2003 που έχω γραφτεί, postάρω ως Ορέστης και για πάρτη μου και όχι ως e-shop. Δεν εκπροσωπώ κανένα e-shop εδώ μέσα και στην τελική δεν δούλευα καν στο e-shop όταν γράφτηκα. Επίσης ούτε το nick μου ούτε καν ο Avatar μου είναι άσχετα με τη φυσική μου εικόνα και το κανονικό μου όνομα, οπότε δεν κρύβομαι για να δυσφημίσω/διαφημίσω οποιονδήποτε και για του λόγου το αληθές προκαλώ οποιονδήποτε να δει τα posts μου. Ό,τι γράφω εδώ μέσα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τις επίσημες θέσεις του e-shop. Πάμε παρακάτω: Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Microsoft είναι μία εμπορική επιχείρηση και το λειτουργικό της το ΠΟΥΛΑ! Οπότε, αν "ψάξεις και το βρεις", ουσιαστικά παρανομείς. Τη λογική του "θα έπρεπε τα προγράμματα να είναι δωρεάν", δεν την καταλαβαίνω...Περιμένεις τι ακριβώς; Να σου τα χαρίσει το e-shop ή το όποιο άλλο εμπορικό κατάστημα; Με ποιο σκεπτικό να το κάνει αυτό; Η δε επιχορήγηση, είναι ένα πεντακοσάρικο, με αυτές τις προϋποθέσεις όμως...Συγγνώμη, τη θεωρείς μικρή; Μπορείς πάντως να στείλεις μία επιστολή διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας, επειδή δεν χαρίζει και τα λειτουργικά... Αν θέλει βέβαια ο εκάστοτε φοιτητής, ας πάρει OpenOffice, να μην το πληρώσει! Στα περσινά υπήρχαν και πακέτα με linux, που δεν πλήρωνες ούτε λειτουργικό. Για τις προδιαγραφές: http://www.destinpsifiaka.gr/Foitites/ProdiagrafesHY.aspx Για τη "γηπεδική" σου νοοτροπία/συμπεριφορά δεν θα κάτσω να συζητήσω αυτή τη στιγμή, αλλά καλό θα ήταν να μάθεις τι αποτελεί δίκαιο "κράξιμο" (που πολλές φορές για το service είναι, αλλά αυτό είναι off topic) και τι λασπολογία!
acomaedo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 εφόσον το κράτος επιβάλει όπως είπες φιλε να έχουν όλα τα φοιτητικά πακέτα λιτουργικο δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν. υποτίθεται είσαι φοιτητής και παίρνεις μια "επιδοτισει για" να παρης ένα pc.εσείς σαν e-shop παίρνετε ένα pc "σκετικα" παλιό βάζετε πάνω λειτουργικό και υποχρεώνετε τον φοιτητή να το αγοράσει με αυτά τα λειτουργικά με δικαιολογία το κράτος το επιβάλει λειτουργικά που αν ψαχής τα βρίσκεις τελείως δωρεάν. πάλι κοροϊδία αν ήτανε αλλοι προσφορα θα έλεγα ότι έχεις δίκαιο και ότι έκαν λάθος αλλα μιλάμε για φοιτητικό πακέτο ακόμα και έτσι το e-shop εκμεταλλεύεται τον φοιτητή με την δικαιολογία το κράτος το επιβάλει τρίχες. θα μπορουσανε όλα αυτά τα προγράμματα στα φοιτητικά πακέτα τουλαχιστον να είναι δωρεάν. δεν έχω κάτι με το h-shop όπως έρες απλά πιστεύω ότι είναι μονο για μικροαγορές έχω αγοράσει 2 pc από εκεί και στα 2 είχα άπειρα πρόβλημα σε σημείο που αγόρασα "ανταλαχτικα" από την "στεποι μου" και το επιδιόρθωσα μονος μου για να βρω την ησειχιαμου γιατί κατά το σέρβις τους τα "δεικατους" κομμάτια δεν είχανε τίποτα. ούτε λέω επειδή εγώ την πάτησα βγάζω το "αχτιμου" εκεί απλά λέω κάτι που παρατήρησα δεν έχω να κερδίσω τίποτα. και όσο για τους φίλους που με κράζουν εγώ προσπαθώ να βοηθήσω "καποιυς" να μην πέσουν θύματα. είναι καλο που τόσα άτομα διαβάσανε αυτήν την σελίδα και ακόμα καλύτερο που κάποιος από το e-shop απάντησε σημαίνει ότι τώρα κάποιος μαs ακούει και παίρνει σοβαρά τι λέμε. το έχετε ξεφτιλίσει μέσα στο e-shop και από σέρβις και από μηχανήματα και από όλα. οσο μα γραφετε σαν καταναλοτεσ τοσο θα σασ κραζουμε ¨) Έλεος με την ορθογραφία!!! Θα βγάλουμε τα μάτια μας... Όσο για το "ψητό" της υπόθεσης, το αν το e-shop ή το οποιοδήποτε e-shop είναι για τα μπάζα σαν κατάστημα, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτό που περιγράφεις στο συγκεκριμένο thread(υπάρχει ανάλογο thread με αρκετά σχόλια). Το οτι είσαι φοιτητής δεν σημαίνει οτι το κράτος πρέπει να σου δώσει, laptop, λειτουργικό - επεξεργαστή κειμένου, πλυντήριο, τηλεόραση κλπ. Τα 500 ευρώ έκπτωσης είναι μια αρχή, απο εκεί και πέρα αν δε σε καλύπτει κάποιο μηχνημα απο τα προσφερόμενα μη το πέρνεις.
kanatokefalos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 τα 500 ευρώ του κράτους καλά είναι σαν άρχει αλλα όταν υποχρεώνει τα καταστήματα τα φοιτητικά pc να έχουν λειτουργικό υποτίθεται ότι το λειτουργικό αυτό θα περιέχετε μέσα στην τιμή τον 500 ευρώ.και όχι αυτά να εκμεταλλεύονται την προσφορα ποιος ο λόγος να κάνει το κράτος νομοθεσία που να υποχρεώνει τα καταστήματα όλα τα καινούργια pc να έχουν λειτουργικό αν είναι να το πληρώσεις. οποτε μέσα στα 500 ευρώ παίρνεις και το λειτουργικό. τα καταστήματα πληρώνουν μια φορα το λειτουργικό και το αντιγραφουν οποτε όλη μας κοροϊδεύουν μας χρεώνουν ένα λειτουργικό που αυτά το πληρώνουν μια φορα ενώ εμείς σαν καταναλωτής "αγοραραζουμε" συνεχεια συνεχεια τι αντιγραφές τους
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εκείνο που ακόμα δεν έχεις καταλάβει και που ισχύει από την εποχή του DOS ακόμα, είναι ότι όταν αγοράζεις λειτουργικό, στην ουσία αγοράζεις ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ!!! Δεν παίζει σημαντικό ρόλο το CD, αλλά το κλασσικό πράσινο αυτοκολλητάκι που κολλιέται στο PC και έχει το σειριακό...Αυτό πληρώνεται φίλε μου και όχι το CD... ουσιαστικά ποιός το χ*** το CD;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 τα καταστήματα πληρώνουν μια φορα το λειτουργικό και το αντιγραφουνοποτε όλη μας κοροϊδεύουν μας χρεώνουν ένα λειτουργικό που αυτά το πληρώνουν μια φορα ενώ εμείς σαν καταναλωτής "αγοραραζουμε" συνεχεια συνεχεια τι αντιγραφές τους ωχ Θέε μου...(με ύφος Δαμανάκη)
madsc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Παρακαλώ χαλαρώστε όλοι και να σταματήσουν οι ανακρίβειες και οι παραλογίες. Κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά από αυτά που διαβάζω στο εν λόγω thread. Τη λέξη αισχροκέρδια την χρησιμοποιούμε μόλις μάθουμε τι σημαίνει. Ότι στοιχίζει σήμερα περισσότερο από εχτές ή ότι μας φαίνεται εμάς ακριβό δεν είναι απαραίτητα αισχροκέρδια. Ρωτήστε ένα λογιστή να σας πεί τι σημαίνει. Το τί "υποτίθεται" ότι θα έπρεπε να είναι δωρεάν δεν σημαίνει κιόλας ότι "πρέπει" να είναι δωρεάν. Καλώς ή κακώς η MS τα πουλάει τα os της. Κάποιοι χρήστες επέστησαν την προσοχή σας πάνω σε κάποια θέματα. Δεν υπάρχει λόγος να τους παίρνουμε με τις πέτρες. Εξετάστε το και συμφωνήστε/διαφωνήστε επί του θέματος. Συζητάμε επί των γεγονότων και όχι επί των μελών. Παρακαλώ λίγη σοβαρότητα, το νηπιαγωγείο σχόλασε. p.s. Η πρόταση: "O τάδε χρήστης είναι μ****ς" ή "Ο τάδε χρήστης λέει μ****ες" δεν αποτελεί επιχείρημα, αποτελεί λόγο για ποινή εδώ πέρα. /sc
sboo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πάντως αφού δεν υπάρχει θέμα αισχροκέρδειας ή απάτης καλό θα ήταν να αλλάξει ο τίτλος του θέματος γιατί δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.