Προς το περιεχόμενο

φοιτητική κοροϊδία e-shop

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρις να θελω να μπω καν στην ουσια του θεματος, αυτο που προσπαθει ο Πανος να πει ειναι οτι πλεον εχει γινει της μοδας να τα χωνουμε σε eshop, Πλαισιο και τα συναφη, ασχετα αν υπαρχει ουσιαστικος λογος ή οχι.

Επισης, ο,τι και αν κανει το eshop(διαβασα αυτο που ειπωθηκε οτι οντως ανεβασε πλασματικα την τιμη κατα 150 ευρω), εμεις ειμαστε οι καταναλωτες και οφειλουμε να εχουμε ανοιχτα τα ματια μας σε τετοιες κινησεις.Σε τελικη αναλυση, δικαιωμα του eshop και του καθε eshop ειναι να ανεβαζει οσο θελει την τιμη, ακομη και κατα 500 ευρω.

Καλα εκανε το παιδι και το αναφερει στο τοπικ που ανοιξε, αλλα αυτη η κινηση του eshop δεν χαρακτηριζει καποιον ως απατεωνα αμεσα.

Όχι αλλά προειδοποιεί εμάς να το ψάξουμε καλύτερα το πράγμα σε περίπτωση αγοράς και να γλυτώσουμε και 500 ευρώ απο διάφορους κουτοπόνηρους.

Sooooo thanx for telling us man.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως για να το λέει το παιδι, όχι οτι δε τον πιστεύω, σημαίνει οτι το ήξερε πριν το πάρει. Επομένως δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες αυτό το λαπτοπ και γενικά από το eshop, αφού ήξερες. Δε λέω γιατί έκανες το τοπικ, δικαίωμά σου, αλλά δε μπορούμε από τη μια να κράζουμε κάποιους και από την άλλη να κάνουμε τις επιλογές μας σε αυτούς.

Δημοσ.
Πάντως για να το λέει το παιδι, όχι οτι δε τον πιστεύω, σημαίνει οτι το ήξερε πριν το πάρει.[...]

Πάμε πάλι.

Όταν πήρε το laptop, ήταν σε συμφέρουσα τιμή. Τώρα που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ακόμα πιο οικονομκό, ακρίβυνε.

Τι εννοείς ότι ήξερε πριν το πάρει; Πώς θα ανέβει (παράλογα ή μη) η τιμή του για τους φοιτητές;

Δημοσ.
Όχι αλλά προειδοποιεί εμάς να το ψάξουμε καλύτερα το πράγμα σε περίπτωση αγοράς και να γλυτώσουμε και 500 ευρώ απο διάφορους κουτοπόνηρους.

Sooooo thanx for telling us man.

ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας αγορά είναι ο καθένας ανεβάζει και κατεβάζει τις τιμές όπως θέλει για αυτό και εμείς πριν πάρουμε κάτι το ψάχνουμε το ξαναείπα αν συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα και περνούμε ότι βρούμε καλά να πάθουμε....

με αυτό το σκεπτικό και τις προειδοποιήσεις man κάθε μέρα που ένα cpu θα σκαμπανεβαίνει η τιμή του 2-3 euro να ανοίγουμε και από ένα thread :-) ούτε το ξέρω το παλικάρι ούτε μου τρώει το φαΐ μου ούτε έχω κάτι μαζί του είπα ξεκάθαρα απλά να ανοίξουμε τα στραβά μας για το κωλομάγαζο που κράζετε όλοι ασταμάτητα και όλοι από εκεί αγοράζετε αλλά βλέπεις είναι στην φύση του τσιγκούνη να γλιτώσει 2-3 ευρώ με συνέπεια να φάει και πολλές ώρες πάνω σε ένα pc και στα fora για να κράζει το μαγαζί για την μαλακία που έκανε

Και δεν μου λες Vatos_locos, πόσα thread ακόμα αναφέρουν αυτό που αναφέρει ο topic starter?

Μάθετε να κατανοείτε τι γράφει το κάθε post.

κάνε μια πρόχειρη αναζήτηση και μετά ξαναγράψε το πόστ σου εσύ που κατανοείς καλύτερα ;)

μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις , και αυτο που σου γράφω άσκοπα το γράφω... γιατί είπαμε δεν ξέρεις να διαβάζεις !!!

εσένα τώρα και να θέλω να σχολιάσω δεν μου έρχεται κάτι, μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος πρώτα και τα λέμε μετά με εσένα που ξέρεις να διαβάζεις :-)

Χαχα φιλαρακι εγραψες. Αν και πιστευω οτι δεν ειναι μονο στο διαστημα χαμενος...

Περιμενε και σε λιγο θα μας κραξει παλι να πει οτι ανεβαζουμε τα ποστ μας, λες και παιρνουμε λεφτα με καθε ποστ :P

χαμένος μπορεί να είμαι όπου γουστάρω βασικά και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν, το ποιός είναι χαμένος η όχι όμως το ξέρουμε καλά εδώ μέσα ;)

οντως πολυ μεγαλη κοροιδια και ξεφτυλα θα ελεγα...αυτη ειναι η επιβραβευση για τους αριστουχους?? να τους κλεβουμε κιολας???

οσο για το παλικαρι με τα ακυρα μην...οπως λεει και η περιοχη του ειναι χαμενος στο διαστημα..

εσύ ρε Ποπκορ περιοχή δεν έχεις οπότε δεν υπάρχεις ??? κοινώς κατάλαβες που γράφτηκες αυτομάτως

Καλή σας μέρα :-)

Δημοσ.
[...] απλά να ανοίξουμε τα στραβά μας για το κωλομάγαζο που κράζετε όλοι ασταμάτητα και όλοι από εκεί αγοράζετε αλλά βλέπεις είναι στην φύση του τσιγκούνη να γλιτώσει 2-3 ευρώ[...]

Συμφωνώ απόλυτα...

Δημοσ.

e-shop = κοροιδία shop!

και οπως ειπε ο λοκο, οταν ειναι να αγορασουμε κατι , ας ψαχτουμε more!.. παρολα αυτα , το ποστ ειναι χρησιμο, προς αποφυγη ε3απατησης των φοιτητων.

Δημοσ.

Tί λες ρε Vatos_locos που "αγορά είναι και ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει"?

Από που και ως που?

Τέτοιες αδικαιολόγητες αυξήσεις τιμών, αποκαλούνται ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και διώκονται.

Απλά εξήγηση μάλλον υπάρχει και θα την βρούμε στην εγγύηση και πιθανώς στα προγράμματα που ενσωματώνονται.

Δημοσ.

μόνος σου λες το ίδιο πράγμα που λέω φίλε μου :/ ο καθένας πετάει ότι σάλτσα γουστάρει στα προϊόντα του και κάνει την τιμή ότι θέλει δεν έιναι αναψυκτικά να έχουν προτεινόμενες τιμές για αυτό έχουμε και πολλές επιλογές από πολλά μαγαζιά για αυτό λέμε οτι κάνουμε έρευνα αγοράς πριν πάμε να τα ακουμπήσουμε κάπου χωρίς να έχουμε ιδέα...

Δημοσ.

Μάλλον ειναι μια κραυγή απόγωνσης και διαμαρτυρίας για τις υποτιθέμενες προσφορές των καταστημάτων, ακόμα και παραδοσιακά καταστήματα έχουν τσιμπήσει τις τιμές τους οπότε συμφέρει ΜΟΝΟ η αγορά επώνυμου φορητου. Αφήστε που ακόμα και η HP τώρα δίνει ως όφειλε 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα:

Το e-shop, το πλαίσιο, το multirama και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν ΕΜΠΟΡΙΟ. Αυτό σημαίνει οτι πουλάνε ΟΤΙ τους συμφέρει, στην τιμή που τους συμφέρει. Δε μπορείτε να κρίνετε κανέναν για το πόσο πουλάει ή για το αν ανέβασε ή κατέβασε τις τιμές και αυτό γιατί δεν ξέρετε πόσο το είχε πάρει τότε και πόσο τώρα! Είναι απλό. Από κει και πέρα, αν κάποιος κάνει κάτι που δε σας αρέσει, πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ!!! Αν ο φίλος σου δεν άνοιξε τα μάτια του να δει την τιμή όταν το αγόρασε και το πήρε επειδή εσύ το πήρες τόσο, τότε είναι τυφλός. Αν πάλι το πήρε με Χ τιμή και όταν πήγε να το παραλάβει του ζητήσανε περισσότερα, είναι κορόιδο. Απλά τα πράγματα.

Είναι εμπόριο. Ανοίξτε τα μάτια σας πριν αγοράσετε και μην κλαψουρίζετε στα φόρουμ...

Δημοσ.

Εσείς που κράξατε τον φίλο που έκανε το thread γιατι μπήκατε κ γράψατε? Όχι βέβαια για να ανεβάσετε τα posts ε? Αφού είστε ψαγμένοι όλοι αφήστε τον φίλο να προειδοποιεί τους άσχετους και τυφλούς ή όπως αλλιώς τους λέτε. Κουμάντο στα threads κάνουν άλλοι. Κάντε ενα δικό σας "εδώ οι ψαγμένοι ΜΟΝΟ". Θα κράξεις κάποιον που πάει να προφυλάξει κάποιον απρόσεκτο? :-(

Δημοσ.
μόνος σου λες το ίδιο πράγμα που λέω φίλε μου :/ ο καθένας πετάει ότι σάλτσα γουστάρει στα προϊόντα του και κάνει την τιμή ότι θέλει δεν έιναι αναψυκτικά να έχουν προτεινόμενες τιμές για αυτό έχουμε και πολλές επιλογές από πολλά μαγαζιά για αυτό λέμε οτι κάνουμε έρευνα αγοράς πριν πάμε να τα ακουμπήσουμε κάπου χωρίς να έχουμε ιδέα...

Το eshop δεν μπορεί "επειδή του κάπνισε" σε μια ημέρα να ανεβάζει την τιμή ενός προιόντως 25%.

Πρέπει να υπάρχει αιτία που να του ανεβάζει το κόστος (πακέτο εγγύησης,software κλπ.) αλλιώς με μια καταγγελία το eshop τρώει από τα 3 το μακρύτερο.

Η αγορά ΔΕΝ είναι ζούγκλα και οι καταναλωτές ΔΕΝ είμαστε έρμαια των εμπόρων.

Πολλοί postάρουν εδώ χωρίς καν να διαβάσουν το 1ο post. Aυτό και μόνο δείχνει το πόσο σέβονται το forum.

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι περισσότεροι δεν παρακολουθούμε διαχρονικά τις τιμές, παρά μόνο όταν παραστεί η ανάγκη.Τέτοια thread Λοιπόν χρειάζονται στο Insomnia που δεν αποτελεί κάστα για λίγους και εκλεκτούς "γνώστες", αλλά για να εξυπηρετεί τους πολλούς.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτά που είπαν οι απόπάνω και ευχαριστούμε το παιδί που ξεκίνησε το thread που μπήκε στον κόπο να μας προειδοποιήσει

Οι διάφοροι ψαγμένοι και έξυπνοι μπορούσαν απλά να μην ποστάρουν

Και 150? διαφορά είναι καθαρή ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ και όχι απλώς φυσιολογικό σκαμπανέβασμα της τιμής

Θα μπορούσε εφόσον υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται τόσο πολύ απο τέτοια θέματα να υπάρχει section για αξιολόγηση των καταστημάτων οπου θα μπορούν να λέγονται τα καλά/κακά που συνανταει ο καθένας προς προφύλαξη των υπολοίπων

Υ.Γ: Πολύ καλό εργαλείο το skroutz αλλά ταξινομεί τα καταστήματα με βάση μόνο την τιμή και για διαφορές του 0,01? ενώ δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω για την αξιοπιστία/ποιότητα υπηρεσιών του κάθε καταστήματος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...