kanatokefalos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδιά έχω το laptop plut που το αγόρασα από το η-shop 875 ευρώ τώρα το έχουν σαν "πακεο" φοιτητικό με επιδοτήσει 500 το ίδιο laptop στα 1022 ευρώ έλεος μεγάλη απατεώνες δηλαδή πριν σαν πλούτο έκανε 875 και τώρα επιδοτούμενο πήγε 1022 δηλαδή αντί ο φοιτητής να δώσει τα 500 ευρώ τις επιδοτήσεις και la 375 απότην τσέπη τους η απατεώνες το "ανβασανε" 500 ευρώ
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 έχω βαρεθεί αυτά τα κράξιμο-τόπικ ας μην το έπαιρνες man ας έψαχνε αλλού δεν σε ανάγκασε κανένας νομίζω ας το προσεχές εγκαίρως και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη που δεν έκανες και τώρα παραπονιέσαι....
chiderboy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 έχω βαρεθεί αυτά τα δράξιμο-τόπικ ας μην το έπαιρνες man ας έψαχνε αλλού δεν σε ανάγκασε κανένας νομίζω ας το προσεχές εγκαίρως και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη που δεν έκανες και τώρα παραπονιέσαι....Πολύ καλά έκανε νομίζω και το ποσταρε. Και ούτε έχασε αυτός πουθενα, ίσα ίσα το είπε για να μην την πατήσει κάποιος άλλος Απο όσο κατάλαβα δηλαδή
johnny21a Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 έχω βαρεθεί αυτά τα κράξιμο-τόπικ ας μην το έπαιρνες man ας έψαχνε αλλού δεν σε ανάγκασε κανένας νομίζω ας το προσεχές εγκαίρως και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη που δεν έκανες και τώρα παραπονιέσαι.... Και εσενα ρε φιλαρακι δε σε αναγκασε κανεις να διαβασεις το topic και να αρχισεις να γκρινιαζεις... Το παιδι δεν ειπε οτι εχασε αυτος λεφτα αλλα οτι κοροιδευουν τους φοιτητες, διαβασε λιγο πριν αρχισεις να κανεις τον εξυπνο. Και φιλε kanatokefalos νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι στο φοιτητικο πακετο εχουν και τα windows μαζι, βεβαια δεν δικαιολογουν την διαφορα τιμης και συμφωνω μαζι σου οτι ειναι απαραδεκτοι και σιγουρα καποιος θα επρεπε να τους καταγγειλει
dali13gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δεν κράζει που το πήρε τόσο. Κράζει που τώρα με την φοιτητική επιδότηση, το E-Shop ανέβασε 150 ? την τιμή. Ας διαβάζουμε καλύτερα πριν απαντήσουμε.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλά δεν περίμενα να διαβάσω και καμιά σοβαρή απάντηση πάντως αντί να μεγαλώνετε το νούμερο στα post σας άσκοπα ας έψαχνε καμιά σοβαρή αγορά που να αξίζει για να το πάρουν και άλλοι τουλάχιστον οι πιο πολλοί το ψάχνουν πριν αγοράσουν κάτι δεν πάνε σαν τα πρόβατα και πήραμε ότι είδαμε μπροστά μας
johnny21a Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ρε φιλε διαβασε και προσπαθησε να καταλαβεις τι ειπε το παιδι. Αν χρειαζεσαι μεταφραστη να σου βρουμε εναν...
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 johnny21a πάρε έναν για την πάρτη σου και πάτα στο κουμπάκι αναζήτηση να δεις πόσα thread υπάρχουν για το e-shop den περιμέναμε τον φιλαράκο να μας πει οτι έιναι μ*****ες το ξέραμε ήδη οπότε σου ξαναλέω αντί να προσπαθούμε να ανεβάσουμε τα πόστ μας άσκοπα ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο τουλάχιστον...
GioKorn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 οντως πολυ μεγαλη κοροιδια και ξεφτυλα θα ελεγα...αυτη ειναι η επιβραβευση για τους αριστουχους?? να τους κλεβουμε κιολας??? οσο για το παλικαρι με τα ακυρα μην...οπως λεει και η περιοχη του ειναι χαμενος στο διαστημα..
johnny21a Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 οντως πολυ μεγαλη κοροιδια και ξεφτυλα θα ελεγα...αυτη ειναι η επιβραβευση για τους αριστουχους?? να τους κλεβουμε κιολας??? οσο για το παλικαρι με τα ακυρα μην...οπως λεει και η περιοχη του ειναι χαμενος στο διαστημα.. Χαχα φιλαρακι εγραψες. Αν και πιστευω οτι δεν ειναι μονο στο διαστημα χαμενος... Περιμενε και σε λιγο θα μας κραξει παλι να πει οτι ανεβαζουμε τα ποστ μας, λες και παιρνουμε λεφτα με καθε ποστ
venumis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 έχω βαρεθεί αυτά τα κράξιμο-τόπικ ας μην το έπαιρνες man ας έψαχνε αλλού δεν σε ανάγκασε κανένας νομίζω ας το προσεχές εγκαίρως και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη που δεν έκανες και τώρα παραπονιέσαι.... μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις , και αυτο που σου γράφω άσκοπα το γράφω... γιατί είπαμε δεν ξέρεις να διαβάζεις !!!
dali13gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 johnny21a πάρε έναν για την πάρτη σου και πάτα στο κουμπάκι αναζήτηση να δεις πόσα thread υπάρχουν για το e-shop den περιμέναμε τον φιλαράκο να μας πει οτι έιναι μαλάκες το ξέραμε ήδη οπότε σου ξαναλέω αντί να προσπαθούμε να ανεβάσουμε τα πόστ μας άσκοπα ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο τουλάχιστον... Και δεν μου λες Vatos_locos, πόσα thread ακόμα αναφέρουν αυτό που αναφέρει ο topic starter? Μάθετε να κατανοείτε τι γράφει το κάθε post.
zevage Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Και λίγη ορθογραφια βρε παιδιά δεν βλάπτει. Το γραψιμο ενός θεματος ή η συμμετοχή σε ενα θεμα δεν ειναι αγώνας ταχύτητας. Ας κοιτάμε και λιγο τι γραψαμε και ας το διορθωνουμε, εστω και μετα.
fsbmaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 τα φοιτητικα εχουν 2 χρονια εγγυηση,αμεση αντικατασταση στον 1 μηνα και αυθεντικα office και τσαντα νομιζω.Δεν ξερω αλλα ισως αυτα να ανβαζουν την τιμη.Το ε-σοπ το κραζετε αλλα μονο καλα παει εμενα 4 φιλοι πηραν απ εκει λαπτοπ ολη η σχολη πηρε απο εκει εχει πολυ καλες τιμες.
S2Katana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλά δεν περίμενα να διαβάσω και καμιά σοβαρή απάντηση πάντως αντί να μεγαλώνετε το νούμερο στα post σας άσκοπα ας έψαχνε καμιά σοβαρή αγορά που να αξίζει για να το πάρουν και άλλοι τουλάχιστον οι πιο πολλοί το ψάχνουν πριν αγοράσουν κάτι δεν πάνε σαν τα πρόβατα και πήραμε ότι είδαμε μπροστά μας Χωρις να θελω να μπω καν στην ουσια του θεματος, αυτο που προσπαθει ο Πανος να πει ειναι οτι πλεον εχει γινει της μοδας να τα χωνουμε σε eshop, Πλαισιο και τα συναφη, ασχετα αν υπαρχει ουσιαστικος λογος ή οχι. Επισης, ο,τι και αν κανει το eshop(διαβασα αυτο που ειπωθηκε οτι οντως ανεβασε πλασματικα την τιμη κατα 150 ευρω), εμεις ειμαστε οι καταναλωτες και οφειλουμε να εχουμε ανοιχτα τα ματια μας σε τετοιες κινησεις.Σε τελικη αναλυση, δικαιωμα του eshop και του καθε eshop ειναι να ανεβαζει οσο θελει την τιμη, ακομη και κατα 500 ευρω. Καλα εκανε το παιδι και το αναφερει στο τοπικ που ανοιξε, αλλα αυτη η κινηση του eshop δεν χαρακτηριζει καποιον ως απατεωνα αμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.