giota38 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Πάρε τηλέφωνο στη Forthnet (13831) και πες του να σου εξηγήσουν με το Ν και με το Σ τί πρέπει να κάνει ο κακομοίρης ο πελάτης σε αυτήν την χώρα για να βάλει το 2play της Forthnet και να είσαι σίγουρος ότι θα σου εξηγήσουν. Μία συμβουλή όμως, γιατί και εγώ Forthnet έχω εδώ και χρόνια και ξέρω πως κινούνται κάποια πράγματα εκεί μέσα. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑIL του τύπου "πήρατε την αίτηση, την προχωράτε" κτλ κτλ. Ειδάλλως μπορεί να είσαι ένας ακόμη τυχερός που θα τρέχει και δεν θα φτάνει... PS: Αυτό το πράμα με τις ενεργοποιήσεις/αιτήσεις κτλ. δεν είναι χαρακτηριστικό της Forthnet, μην τρομάζεις. Η κατάσταση είναι πάνω κάτω σε όλους τους ISP ίδια. Ευτύχως στην Forthnet βελτιώνεται αισθητά και στην τελική, αν τους βρίσεις παίρνουν μπρος, ενώ οι άλλοι μπορεί να κάνουν τον ανήξερο... Λοιπόν εγώ έκανα αίτηση για 2play στις 26 Δεκεμβρίου και χωρίς τηλέφωνα mail κλπ. και συνδέθηκα στις 26 Φεβρουαρίου. Απο πριν είχα ρωτήσει πόσες εργάσιμες χρειάζονται για να συνδεθώ και μου απάντησαν το πολύ σε 30. Έκανε λίγο παραπάνω. Βέβαια εγώ είχα ήδη πακέτο της εν λόγω Εταιρείας οπότε και είχα σύνδεση μέχρι την τελευταία ώρα. Αλλά να ξέρεις όταν είναι να φύγεις από το πάγιο του ΟΤΕ και να πας σε άλλη εταιρεία άσχετο ποια είναι αυτή επειδή εγώ ρώτησα πριν όλες κάνουν πάνω από 2 μήνες να συνδεθούν. Στην δικιά μου την περιοχή (Νίκαια) είμαστε κάπως καλύτερα δηλαδή κάνεις το πολύ 2 μήνες και σε μερικές περιπτώσεις έχεις συνδεθεί στις 15 μέρες. Ίσως εμάς μας βαρέθηκε ο ΟΤΕ και θέλει να μας ξεπετάξει. Σου εύχομαι να συνδεθείς γρήγορα και να μην έχεις άλλα προβλήματα όπως η γκαντέμα Γιώτα.
kallair Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 πλάκα στην πλάκα εμένα με σύνδεσαν σε 24mbit σε 7 μέρες. τώρα θα πάω να κάνω αλλαγή και θα κόψω τον οτε κ θα πάω σε 2play κ στο σπίτι. προσωπικά θα πήγαινα την αίτηση σε κάποιο κατάστημα τους ώστε να είμαι σίγουρος ότι πέρασαν την αίτηση κ δεν την καταχώνιασαν σε κάποιο πάκο με αιτήσεις που έχουν πάει μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.