RoflCrit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 thnx προκαταβολικά. Έχω 1mb ΟΤΕ και λέω να βάλω 24mb Forthnet μένω Αθήνα ΑΓ. Παρασκευή θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για το αν η επιλογή μου είναι καλή και αν όχι τι μου προτείνεται. Ξέρει κανένας αν η forthnet αντιμετωπίζει προβλήματα στη περιοχή που μένω ?
Demis_v Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Γενικοτερα η Forthnet πιστευω πως εχει ανεβασει τη καλυψη στο δικτυο της..Ενω παλαιοτερα ακουγοντουσαν συχνα προβληματα πλεον οχι και τοσα...Εγω ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και απο ταχυτητες και απο τους λογαριαμους της...
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Βάλε Forthnet, γιατί και την κάλυψη επεκτείνουν συνεχώς, άλλα και το customer care το βελτιώνουν... φαίνεται όλο το κράξιμο που τρώνε δεν πάει χαμένο.
prigipa_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις λίγο!!!Τον τελευταίο καιρό η Forthnet ρίχνει το κλείδωμα γραμμής απο 1-5Mbit..
titikos46 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κοιτα και vivodi δεν ειναι και ασχημη την εχω 7 μηνες στο cabletv.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις λίγο!!!Τον τελευταίο καιρό η Forthnet ρίχνει το κλείδωμα γραμμής απο 1-5Mbit.. oh really? κάποιος άλλος μπορεί να πει πως δεν το ρίχνει πχ εγώ είμαι στα ίδια που συγχρόνιζα από τον Αύγουστο που είμαι στη Forthnet
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις λίγο!!!Τον τελευταίο καιρό η Forthnet ρίχνει το κλείδωμα γραμμής απο 1-5Mbit.. τι αλλο 8α ακουσουμε.οι μισοι εδωμεσα μπερδευουν το που κλειδωνει μια γραμμη με το ποσο κατεβαζεις .λοιπον για να κλεισει αυτο το θεμα εχουμε και λεμε κλειδωμα γραμμης.εξαρτατε αποκλειστικα απο τα παρακατω. α.ρουτερ β.πρωτοκολλο ρουτερ adsl2+,adsl2,g.dmt γ.ποιοτητα χαλκου πχ μακρια απο αστικο κεντρο υγρασια σε καλωδιο κομμενα καλωδια εσωτερικη καλωδιωση,ελλειψη φιλτρων. δ.οταν δεν εχει πειραξει καποιος για να πεσει η ταχυτητα του κλειδωματος σημαινει οτι αλλαξε κατι πανω στο χαλκο.το κλειδωμα βγενει αυτοματα μεταξυ dslam και πελατη.αν ο πελατης εχει αποσυνδεσεις τοτε μονο γινεται αλλαγη προφιλ και εκει πεφτει η ταχυτητα.δεν εχει σχεση με φορτο γραμμης δεν εχει σχεση με ποσα ατομα ειναι πανω στην καρτα δεν εχει σχεση με ωρες αιχμης.αν αλλαξει αυτο συνηθως κατι εχει αλλαξει στον χαλκο ειδικα με βροχες υγρασιες κτλ. 2.ταχυτητα κατεβασματος.αν κλειδωνεις πχ στα 10.000 με ποσο κατεβαζεις.ως τωρα αντιστοιχει περιπου στα 105 kilobytes ανα megabit .οποιος κατεβαζει λιγοτερο κατα 99 τις εκατο ΓΙΑ ΤΗΝ ωρα δεν οφειλεται σε full γραμμες.συνηθως το εχεισυνδεσει usb συνηθως παει να μετρησει την ταχυτητα με torrents η δεν ξερει απο που να κατεβασει.υπαρχουν και αλλες εξερεσεις αλλα δεν λεο κατι αλλο εδω εχουμε βγει ηδη εκτος θεματος.
prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εξηγησέ μου ότι εδώ και πολλούς μήνες κλειδώνω στα 18500 και εδώ και 1.5 μήνα έπεσα στα 15500!!!Θέλω τεκμηριωμένη απάντηση γιατί στην Forthnet δεν δίνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις και πιστεψέ με δεν είμαι ο μοναδικός!!!!
PETROS13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εξηγησέ μου ότι εδώ και πολλούς μήνες κλειδώνω στα 18500 και εδώ και 1.5 μήνα έπεσα στα 15500!!!Θέλω τεκμηριωμένη απάντηση γιατί στην Forthnet δεν δίνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις και πιστεψέ με δεν είμαι ο μοναδικός!!!! είχα ακούσει πως επειδή κάποιες γραμμές είχαν κάτι ψιλοπροβλήματα μείωσαν το που κλειδώνει η κάθε μια, γιατί τύχαινε για λίγο καιρό να κλειδώνει μία στα 10000 μία στα 8000 και μια στα 14000. @@ RoflCrit λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. βέβαια όπως έχουμε πει αρκετές φορές μην περιμένεις να είσαι στα 24 ακριβώς. ο poulinos έγραψε ποιοι είναι οι λόγοι. δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό θα σου γίνει η ενεργοποίηση βέβαια..
prigipa_m Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τους λόγους του Poulinos τους καταλαβαίνω απόλυτα και δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα!!!Δεν λέω ότι δεν είναι σωστά αυτά που λέει αλλά η δική μου περίπτωση δεν νομίζω να ανήκει στην κατηγορία αυτή!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 prigripa_m sorry αλλά έτσι όπως το γράφεις πιο πάνω είναι λες και το κάνει σε ΟΛΟΥΣ επίτηδες η Forthnet για να εξοικονομίσει bandwidth τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση έδωσε το post σου...ενώ πχ ο Petros13 κάνει την διευκρίνηση πως το κάνουν σε όποιους έχουν προβλήματα για παράδειγμα με disconnects και έτσι...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εξηγησέ μου ότι εδώ και πολλούς μήνες κλειδώνω στα 18500 και εδώ και 1.5 μήνα έπεσα στα 15500!!!Θέλω τεκμηριωμένη απάντηση γιατί στην Forthnet δεν δίνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις και πιστεψέ με δεν είμαι ο μοναδικός!!!! λιγο πιο πανω ειναι η απαντηση.λες να μην ξερουν τι να κανουν και να καθονται να σε βαζουν να κλειδωνεις πιο χαμηλα?εχω δει καλωδια να σκουριαζουνν μεχρι που εσπασε τελειως το ενα καλωδιακι και στο τελος κοπηκε το adsl τελειως.εχω δει κουτια πηχτρα στην σκουρια και ο οτε αντι να τα αλλαξει κανει το πολυ απλο .ειτε το κοβει λιγο πιο κατι ειτε το τυλιγει 2 φορεσ γυρω απο την βιδα για καλυτερη επαφη.αν αρχισω να γραφω τι μπορει να συμβει σε ενα καλωδιο καλο 8α ειναι να ανοιξω ενα νεο topic με ολα αυτα.σε μια απο ολες αυτες τις κατηγοριες ανηκεις και εσυ.αν η forthnet σου κανει αλλαγη φαινετα απευθειας απο το margin.
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό θα σου γίνει η ενεργοποίηση βέβαια.. Αν τους πρήξεις στα τηλεφωνήματα και στα email και δεν τους αφήσεις να την κάνουν με το πάσο τους, σε 1-2 βδομάδες θα είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και έπιασε .
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 μερικες φορες απορω αν αυτα που λετε τα πιστευετε.εχετε συνηδητοποιεισει οτι η μονη καθυστερηση που μπορει να γινει στον isp ειναι απλα να καταχωρησει την αιτηση.αμα η αιτηση φυγει για τον οτε οσο και να τους πρηζεις δεν αλλαζει κατι.ο οτε 8α κανει την ενεργοποιση μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.