irini79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους κ όλες! ειμαι πολυ καινουργια εδω κ χιαρομαι που σας εχω βρει!!! Εδω κ καιρο προσπαθώ να βρω πληροφορίες για αναγνωριση διπλωματων μεταδευτεροβαθμιας εκπαίδευσης εξωτερικού κ δεν εχω καμμια ουσιαστικη πληροφορία... η κατασταση μου ειναι λιγο ιδιομορφη! εκανα ενα εξαμηνο στο ιεκ ηχοληψιας στη θεσσαλονικη κ μετα εφυγα στο λονδινο. κανω ενα diploma πανω στη μουσικη τεχνολογια κ στο σχεδιασμο ηχου κ τελειώνω το σεπτεμβρη...εν τω μεταξυ εχω τελειωσει κ ενα χρόνο σε πανεπιστημιο εδω αλλα για πολλουυυυυυς λογους δεν θέλω να το συνεχισω. το διπλωμα ειναι ενας χρονος ενω τα ιεκ ξερω πως είναι 2 χρονια στην ελλαδα.ρωτωντας στον ΟΕΕΚ στη θεσσαλονικη μου λενε αλλα αντι αλλων...κατι για επιτροπες,κατι για κριτηρια που ορίζονται απο την Αθηνα κ που δεν ξερουν τι ακριβως είναι κ γενικως καμμια συγκεκριμενη απαντηση.είπαν μαλλον οτι θα πρεπει να ξαναπας στο ιεκ για ενα χρονο... Μηπως υπαρχει κανεις απο εσας που να εχει καμμια πληροφορια ,κανενα link κατι βρε παιδι μου να ξερω τι θα μου συμβει επιστρεφοντας??? ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση... ειρηνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.