Προς το περιεχόμενο

πως χρησιμοποιω τον fingerprint reader στον φορητο μου?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να επειμενω τοσο καιρο μαλλον θα καταλαβατε πως δεν εχω βρει ακρη, ουτε με τον θειο γουγλη!:(

το θεμα ειναι πως δεν βρισκω οχι μονο για το δικο μου φορητο αλλα γενικα software για fingerprint readers και ξερω πως αρκετοι φορητοι εχουν.

Δημοσ.

συμπαρασταση στο φιλο....

πειτε μας πως κλειδωνουμε το φορητο με τα δαχτυλικα αποτυπωματα.

θα παρω και εγω νεο λαπτοπ που πιθανον να εχει τετοια κολπα.

Δημοσ.

ρε παιδια παρτε τηλεφωνο την εταιρεια που το αγορασατε η τον εισαγωγεα και ρωτηστε τι παιζει

τι διαολο πουλανε κατι που δεν λενε τι και πως

Δημοσ.

Το ίδιο μηχάνημα έχω κι εγώ. Στο site της LG υπάρχει το πρόγραμμα για το fingerprint reader και ο driver. Βάζεις το μοντέλο σου στην αναζήτηση και σου βγάζει όλους τους διαθέσιμους drivers για xp και vista.

Επίσης, στο συνοδευτικό cd που δίνουν με το laptop (LG Intelligent Update) υπάρχουν drivers για τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αγόρασες laptop χωρίς τα cd και για ποιο λόγο δεν σου τα έδωσε αυτός που σου το πούλησε. Το μοντέλο είναι περίπου 2 ετών, άρα είναι ακόμα σε εγγύηση. Στο δικό μου η εγγύηση λήγει το Σεπτέμβριο και είναι από τα πρώτα που βγήκαν. Δεν χρειάζεται απόδειξη αγοράς από την εγγύηση. Μόνο το serial number είχα δηλώσει την ημέρα που τον πήρα και από τότε με καλύπτουν κανονικά. Άψογο service.

Υ.Γ 1. Ελπίζω να έχεις στο pc σου το IP Operator της LG γιατί είναι πολύ καλύτερο από αυτό των windows. Δίνει καλύτερο σήμα. (Υπάρχει στο site της LG.

Y.Γ.2. Εγώ, μετά από φορμάτ στο laptop (σερνόταν) δεν εγκατέστησα κανένα σχεδόν πρόγραμμα από αυτά που συνοδεύουν το pc. Σε πληροφορώ ότι χωρίς αυτά, έχεις έναν άλλο υπολογιστή ο οποίος είναι πολύ πιο γρήγορος, όπως καταλαβαίνεις. Νομίζεις ότι έχεις πάρει καινούργιο.

Δημοσ.
εχω το p1 express dual της LG και θελω να χρησιμοποιησω τον fingerprint reader.

δεν βρηκα σχετικο software η drivers στο DVD που συνοδευει το μηχανημα.

ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Βρες τους drivers,οπως σου ειπε ο BritGreek..

Με το fingerprint reader μπορεις αντι να βαζεις κωδικο στα windows να μπαινεις με το δαχτυλο σου..Ακομα μπορεις να κλειδωνεις φακελους κα να ανοιγουν μονο με το δαχτυλο σου..Και αλλα αναλογα με το software που 8α κατεβασεις..

Δημοσ.

παιδια τα εχω ολα τα cd αλλα εκανα επιλεκτικο install.

πιο προγραμμα ειναι αυτο που λειτουργει τον reader?

επισης αυτος ο ip operator που λες τι ακριβως κανει?

ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια τα εχω ολα τα cd αλλα εκανα επιλεκτικο install.

πιο προγραμμα ειναι αυτο που λειτουργει τον reader?

επισης αυτος ο ip operator που λες τι ακριβως κανει?

ευχαριστω

To IP Operator διαχειρίζεται τις συνδέσεις σου (ασύρματη και με καλώδιο). Απλά εμένα μου δίνει καλύτερο σήμα στο wireless. Και το χρησιμοποιώ για το wireless.

Για το δακτυλικό αποτύπωμα δεν θυμάμαι πώς λέγεται το πρόγραμμα. Αν δεν κάνω λάθος, είναι ένας driver που κάνεις install και ένα πρόγραμμα (μπορεί να λέγεται omnipass, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος). Αν δεν έχεις κάνει install τουλάχιστον τους drivers για το hardware του υπολογιστή, πρέπει να έχεις πολλά unknown devices στο my computer. Εγώ έχω εγκαταστήσει ακόμα και τον driver του modem αν και δεν το χρησιμοποιώ, γιατί συνέχεια μου έβγαζε "new hardware found"σε κάθε εκκίνηση του pc, ακόμα και με την επιλογή "don't ask me again...". Και μετά το έκανα disable από τα settings.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...