random Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 οτι υπερβάλεις. μαλλον για εξω απ το χορό δηλαδή. επιμενω στο πιό ανώδυνο
Lucifer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Φαντάζομαι την απάντηση που θα πάρω, αλλά δεν σε συμφέρει να την λες σε άτομα που έχουν με πράσινο χρώμα το user name τους, το ξέρεις έτσι? Αλλιώς τι; Μπαν; Ινφράξιον; 'Οπως όλες τις προηγούμενες φορές που μπορείς ( ενδεικτικά να αναφέρεις;
MiltoZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Lucifer δεν ξέρω τι κατάλαβες εσύ αλλά το ποστ που έκανα ήταν επικριτικό προς τον alestr9s και όχι προς τους mods. Και στο κομμάτι που απομόνωσες είπα ότι δεν τον συμφέρει δεν είπα ότι θα φάει μπαν ούτε ότι οι μοντς είναι τρομομπάτσοι, μην μου βάζετε λόγια. Και δεν ήταν εκεί το θέμα μου εμένα, νομίζα ότι ήταν σαφές, εσείς το έχετε κάνει θέμα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
mamouxalos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Συνήθως, οι ασυμβίβαστοι και απόλυτοι ανήκουν σε συγκεκριμένες ομάδες:α. Δ.Χ.Α : οι έξω -ακόμα- απο το χορό (φοιτητές, φαντάροι, μαθητές) β. Τ.Ξ.Β. : οι βολεμένοι (Δ.Υπ., Κατ.Πατρ.Περ. , Τυχεροί Τζόκερ, κλπ ) γ. Τ.Σ.Ε. : οι Επαναστάτες. Ως γνωστών στο παρόν, έχουμε μόνο απο την γάμα. Τα μέλη των άλλων δύο τα ανιχνέυσαμε εγκαίρως με το Σ.Α.Α.Μ. και εφαρμόσαμε Π.Γ.Α.Μ. (ελληνιστί total annihilation ). ως εκ τούτου, πάσα εκδήλωσις ασυμβίβαστων, κάθετων, δογματικών και απόλυτων απόψεων θα πρέπει να θεωρήται επαναστατική και μόνο κίνηση και ως τέτοια να αντιμετωπίζεται: με τη δέουσα σοβαρότητα. Ζήτω η Επανάστασις ! Διακρίνω μια ειρωνία στις απόψεις μερικών ή η συνταγή της σούπας είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.