Hamurabi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Και στο Amsterdam τελεια περναμε livewire:-pppp
sam sam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 το να πας να τον καρφωσεις ενα μηνα μετα δεν το βρησκω και πολυ σωστο, οπως και να μην ασφαλιζεις καποιον, αλλα οταν δινεις το χερι σου με καποιον και κανεις μια συμφωνια (πιστευω) οτι πρεπει να την τιμας... η αναγκη δεν ειναι επιχειρημα (οση και να εχεις (ειμαι βεβαια εξω απο το "χορο" και τα λεω αυτα)) για να δεχτεις να μην σε ασφαλισει...πανω σε αυτη στηρίζονται και σιγα σιγα διαμορφονεται μια νοοτροπια επικίνδυνη . αυτα βεβαια σε μεγαλες επιχειρησεις οταν εχεις μια μικρη επιχειρηση και τα βγαζεις περα με το ζορι και το ικα του εποχιακου υπαλληλου σου φαινεται μεγαλο...
com_hs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά μην τσακώνεστε .Συγχαρητήρια στον Houston για αυτά που γράφει πάει να πέι πως σέβεται τον άλλο και για να μην λέω πολλά άμα γίνει ΕΞΗΓΗΣΗ από την αρχή όλα καλά, άμα συμφώνησε ο άλλος χωρίς ένσημα οκ . Βέβαια και τα άλλα τα παιδιά έχουν δίκιο γιατί δεν ξέρουν τι πάει να πει να έχεις δική σου επιχείρηση τι κόπο θέλει νομίζουν ότι τα οικονομάνε κλέβουν το κράτος και τους υπαλλήλους αμ δε Όποιος δεν έχει σχετική εμπειρία καλύτερα να μην μιλάει.
grdimis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 το οτι δεν σε ασφαλιζε το αφεντικο σου σε κανει εσενα 2 φορες ζημιωμενο.Πρωτον χανεις ασφαλιστρα και ενσημα που θα τα χρειαστεις και να σαι σιγουρος γιαυτο οταν φτασεις στα 55 που θα ψαχνεις ενσημα. αλλος λογος ειναι οτι θα χρειαστει ενσημα για να ενταχθεις στον ΟΕΚ και δεν θα μπορεις οποτε θα αναγκαστεις να πας σε τραπεζα να παρεις με ταδικα τους επιτοκια σπιτι και οχι φυσικα επιδοτουμενο.(ειναι πολλα τα λεφτα ετσι) Περισυ ημουν σε ενα εστιατοριο και ηρθε ο επιθεωρητης εργασιας.Ηταν οπως τονπεριεγραψες αυστηρος και ζητησε την κατασταση εργαζομενων.Πιανει 2 σερβιτορους οι οποιοι ειναι ανασφαλιστοι.Το αφεντικο αρχισε να κανει τις ελλινικες μαλαγανιες,να σας κερασω να σας κανω,δου΄λεια δεν εχει κτλ.Λεει ο ο επιθεωρητης στους σερβιτορους.Ποσο καιρο δουλεις εδω? λεει ο ενας 4 μερες ρωταει τον αλλον εγω κλεινω εβδομαδα σημερα.Μαλιστα λεει ο επιθεωρητης.αλλα τους κανει το εξης.Βγαζει απο τον τοσιε του μια κολα χαρτι και τους λεει σας παρακλω παιδια γραψτε μου το ονομα και το επιθετο σας.Το γραφουν τα παιδια.Ολα ενταξει.ολοι ευχαριστημενοι.το αφεντικο μια ανετιλα.Σου λεει την γλυτωσα. Παει ο 2ος επιθεωρητης μεσα και ψαχνει και βρισκει ολα μπλοκ παραγγελιων. Και αρχιζουν με τον γραφικο χαρακτηρα των σερβιτορων και αντρεχουν τις ημερομινες να δουν ποσο καιρο δουλευαν.Ο ενας σερβιτορος δουλευε 4 μηνες ο αλλος δεν βγαλαν ακρη γιατι ηταν απο την περσινη σεζον και επρεπε να ψαξουν και τα ποιο παλια ετη. Αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε.Το αφεντικο εκανε ενα χρωμα λιγο ποιο ασπρο απο του Νεκρου.Τελικα τους εγραψε και τον ειπε οτι στα κοντα θα ερθει καο το ΙΚΑ και εφυγε. Αλλα πρωτη φορα παραδεχτηκα ελεγχο.
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ρε τι λέτε???? ΡΕ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ??? ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΕΣ... ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.... Δεν τίθεται θέμα τήρησης ή μη συμφωνίας. Τίθεται θέμα νόμιμου και παράνομου. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... Κάλα κάτι σχόλια του Χιούστον, και των λοιπών, τύπου "Μ'αυτά τα μυαλά δεν θα ορθοποδήσεις ποτέ" και κάτι τέτοια όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι του (_|_) Ωραία τα λέτε για τις μικρές επιχειρησούλες... Τον υπάλληλο ο οποιός διαθέτει 50 ώρες τη βδομάδα απ τη ζωή του για να τρέχει σαν το σκύλο για 700κωλοευρώ τον σκεφτήκατε καθόλου? Και στη τελική φίλε μου αν έχεις τόσο μικρή, φουκαριάρα, άκακη επιχειρησούλα μην απασχολείς υπάλληλο.. Δούλεψε εσύ σαν τον χαμάλη βάλε και την κυρά, που βλέπει Αρναούτογλου κάθε πρωί, στο ταμείο και μια χαρά θα την τρέξετε την επιχείρησούλα. Αλλά μη μου παρουσιάζεις επιχειρήσεις που απασχολούν 7-8 (ακόμη κ 4-5) άτομα σαν φουκαριάρες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.. Αν έχεις εσύ επιχείρηση και απασχολείς πάνω από 5 άτομα και δεν βγαίνεις τότε δεν έχεις ιδέα από Διοίκηση και Οργάνωση και δεν είσαι ικανός να τρέξεις τέτοια επιχείρηση. Γι αυτό άστο και άνοιξε κάνα μπακάλικο. Ωραία μυαλά ρε! που τα κονομήσατε να πάμε να ψωνίσουμε και μεις??? Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατα διαόλου και γιατί έχει το σουβλάκι 800δραχμές πλέον (από 250-300). Όλες αυτές οι μικρές επιχειρισούλες φίλε μου είναι που μας έχουν γ@μ1σει στη μετά ευρώ εποχή... Ο μισθός 170.000δρχ ήταν τότε 700 ευρώ είναι και τώρα.. δεν άλλαξε κάτι... Αλλά πήγαινε για καφέ, για φαϊ, για ψώνια, όλα ξαφνικά πήγαν 300% πάνω μέσα σ'ένα χρόνο με τις μαγικές στρογγυλοποιήσεις. ΜπεεΕεεεεεεεΕΕεΕεεεε
Houston Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ναι ρε φίλε, εσύ τι νομίζεις δλδ, οτι αυτός που έχει μια ταβέρνα και 2 – 3 , 5 έστω εργαζόμενους είναι το μεγάλο κεφάλαιο? Χορτάσαμε ρε φίλε από παχιά λόγια και ινστρούχτορες. Να διευκρινίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με το επάγγελμα , ούτε έτυχε να δουλέψω ποτέ σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, αλλά κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα…δεν έχω δει ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου για π.χ. να κυκλοφορεί με μερσεντές και χρυσά μανικετόκουμπα. Για το σουβλάκι των 800 δρχ : εχω δει να δουλεύουν 3 αδέλφια από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και να τυλίγουν σουβλάκια 10ωρο στο όρθιο, η αδερφή τους στο ταμείο και να είναι απλοί προσγειωμένοι επαγγελματίες με την ιδιόκτητη επιχείρησή τους.
random Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Συνήθως, οι ασυμβίβαστοι και απόλυτοι ανήκουν σε συγκεκριμένες ομάδες: α. Δ.Χ.Α : οι έξω -ακόμα- απο το χορό (φοιτητές, φαντάροι, μαθητές) β. Τ.Ξ.Β. : οι βολεμένοι (Δ.Υπ., Κατ.Πατρ.Περ. , Τυχεροί Τζόκερ, κλπ ) γ. Τ.Σ.Ε. : οι Επαναστάτες. Ως γνωστών στο παρόν, έχουμε μόνο απο την γάμα. Τα μέλη των άλλων δύο τα ανιχνέυσαμε εγκαίρως με το Σ.Α.Α.Μ. και εφαρμόσαμε Π.Γ.Α.Μ. (ελληνιστί total annihilation ). ως εκ τούτου, πάσα εκδήλωσις ασυμβίβαστων, κάθετων, δογματικών και απόλυτων απόψεων θα πρέπει να θεωρήται επαναστατική και μόνο κίνηση και ως τέτοια να αντιμετωπίζεται: με τη δέουσα σοβαρότητα. Ζήτω η Επανάστασις !
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ναι ρε φίλε, εσύ τι νομίζεις δλδ,οτι αυτός που έχει μια ταβέρνα και 2 – 3 , 5 έστω εργαζόμενους είναι το μεγάλο κεφάλαιο? Χορτάσαμε ρε φίλε από παχιά λόγια και ινστρούχτορες. Να διευκρινίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με το επάγγελμα , ούτε έτυχε να δουλέψω ποτέ σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, αλλά κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα…δεν έχω δει ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου για π.χ. να κυκλοφορεί με μερσεντές και χρυσά μανικετόκουμπα. Για το σουβλάκι των 800 δρχ : εχω δει να δουλεύουν 3 αδέλφια από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και να τυλίγουν σουβλάκια 10ωρο στο όρθιο, η αδερφή τους στο ταμείο και να είναι απλοί προσγειωμένοι επαγγελματίες με την ιδιόκτητη επιχείρησή τους. Εξαιρετική λογική: Οι ταβερνιάρηδες, οι οποίοι είναι παιδιά του λαού και όχι πάμπλουτοι καπιτάλες-κεφαλαιούχοι, δικαιούνται να παρανομούν εις βάρος άλλων εργαζομένων (οι οποίοι είναι απλώς τα κορόιδα της όλης υπόθεσης). Μόνο οι εφοπλιστές, οι επιχειρηματίες, οι Λάτσης - Κόκκαλης - Βαρδινογιάννης υποχρεούνται να πληρώνουν εισφορές στο ΙΚΑ για τους εργαζομένους τους. Οι άλλοι δικαιούνται (στο όνομα μίας "επαναστατικής" λογικής) να μην πληρώνουν μέχρι να γίνουν εφοπλιστές - επιχειρηματίες κλπ. Μερικά πράγματα είναι όντως εξώφθαλμα...
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δεν τίθεται θέμα απόλυτου, ασυμβίβαστου και.. επανάστασης... Το μόνο θέμα που έχουμε είναι παρανομίας ή νομιμοφροσύνης και σ'αυτό οι ramdomies που πετάς δεν κολλάνε... Είμαι τόσο απόλυτος στις απόψεις μου -περί του θέματος-, όσο απόλυτος είναι και ο νόμος τον οποίο πολλοί ανεγκέφαλο-βλαχό-αισχροκερδείς καταπατάνε... Είσαι λίγο Random φίλε (....ότι να ναι)
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Κάλα κάτι σχόλια του Χιούστον, και των λοιπών, τύπου "Μ'αυτά τα μυαλά δεν θα ορθοποδήσεις ποτέ" και κάτι τέτοια όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι του (_|_).... Είσαι λίγο Random φίλε (....ότι να ναι) Ρε συ Miyagi, είναι τόσο δύσκολο να ανταλλάσεις απόψεις πολιτισμένα? Φαντάζομαι την απάντηση που θα πάρω, αλλά δεν σε συμφέρει να την λες σε άτομα που έχουν με πράσινο χρώμα το user name τους, το ξέρεις έτσι?
com_hs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Και στα παιδιά που αναφαίρονται και λένε ( τι είναι αυτά, εδώ είναι δουλεία, μην δεχεσαι τίποτα μόνο τα δικαιώματα σου, να απαιτήσεις ) και τέτοια τους εύχομαι πραγαμτικά να μην έχουν την ανάγκη της δουλείας και των χρημάτων και να αναγκαζονται βρούν μια δουλειά όπως όπως, έστω και χωρίς ένσημα γιατί το νοίκη οι υποχρεόσεις και οικογένεια ζητάνε.
random Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 κι εγώ αυτό υποψιάστηκα.. οτι δεν είσαι επαναστάτης Ρε συ Miyagi, ..SPOILER..SPOILER αυτά κι αν ειναι randomiές...
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ρε συ Miyagi, είναι τόσο δύσκολο να ανταλλάσεις απόψεις πολιτισμένα? Φαντάζομαι την απάντηση που θα πάρω, αλλά δεν σε συμφέρει να την λες σε άτομα που έχουν με πράσινο χρώμα το user name τους, το ξέρεις έτσι? Ναι ρε Μανώλη... είναι.. Οταν ο άλλος μου λέει "αμα έχεις πρόβλημα στον γιατρό σου" και άλλα τέτοια του δημοτικού τις πετάω τις περιττές ευγένειες... Καλά αυτά περί πράσινων χρωμάτων λες και οι mods είναι τρομο-μπάτσοι μένουν ασχολίαστα κι εγώ αυτό υποψιάστηκα.. οτι δεν είσαι επαναστάτης Your point.... ΟΚ.. δεν είμαι επαναστάτης. (Πάει το "Γ") Δεν είμαι βολεμένος -ούτε κατά διάνοια-. (Πάει και το "Β") Και δεν είμαι έξω απ'το χορό -δουλειές να δουν τα μάτια σου-. (Πάει και το "Α") Πες μου που θες να καταλήξεις
MiltoZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ναι ρε Μανώλη... είναι.. Οταν ο άλλος μου λέει "αμα έχεις πρόβλημα στον γιατρό σου" και άλλα τέτοια του δημοτικού τις πετάω τις περιττές ευγένειες... Εεε κάλά τώρα, την έχεις κι΄εσύ μία προδιάθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.