pagratios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth και δεν ξέρω ποιο!Αυτά που είναι γύρω στα 25? όπως το Β2Η(clip-on) ή το blue one(headsets) ειναί καλά ή να πάω στα 50? όπως τα platronics650 ή I-tech Clip II mini? Μπορείτε να προτείνεται και εσείς ότι θέλεται!
Tzimmys Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εγώ σου προτείνω αυτό. Αν το πάρεις μέσω internet κάνει 56 και όχι 69. Υποστηρίζει a2dp, είναι ασύρματο, και 3ον και σημαντικότερο στο αυτί σου πηγαίνει με καλώδιο, πράγμα που συμαίνει ότι γλυτώνεις την ακτινοβολία των απλών bluetooth τα οποία είναι καρφωμένα στο αυτί σου.
pagratios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κάποιο από τα φθηνά δεν λέει?Υπάρχει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και να είναι ευχαριστημένος?Το blue one το έχουν ψηφίσει 132 άτομα και έχει μέσο όρο 9!!!Δεν θέλω stereo!
alestr9s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Στο myphone.gr τα παιδιά εκθειάζουν το Plantronics 650 για τα λεφτά του (συνδέεται και με 2 κινητά ταυτόχρονα) Και γω αυτό θα πάρω με το πρώτο 50άρικο που θα περισσέψει
lpat2001 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Παρε κατι σε clip on για λογους αποφυγης ακτινοβολίας απο εκει και περα η τιμη ανεβαίνει με την διαρκεια της μπαταρίας και το βαρος του εξαρτηματος....εχει καποια το πλαισιο μαρκας turbo-x που κανουν την δουλεια τους...
pagratios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τα turbo-X κάνουν 40? και με 50 παίρνεις το Plantronics 650! Νομίζω είναι καλύτερο το 2ο!
lpat2001 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τα turbo-X κάνουν 40? και με 50 παίρνεις το Plantronics 650! Νομίζω είναι καλύτερο το 2ο! Στο στοκ του πλαισιου στην μεταμορφωση τα χουν σαφως φθηνοτερα αλλα πρεπει να σαι τυχερος να τα πετυχεις...προ 3 ημερων τα χε....Σιγουρα ομως στην τιμη που λες ειναι καλυτερο το Plantronics...απλα το πλαισιο στα turboX εχει καλο σερβις απλα γιατι ειναι δικα του
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Πριν 2-3 χρόνια είχα πάρει ένα motorola με 30?.Ήταν το φτηνότερο με δική του μπαταρία και όχι ΑΑΑ. Ακόμα δουλεύει σαν σκυλί χωρίς κανένα πρόβλημα. Η απάντηση αυτή αφορά τα "φτηνά" ακουστικά. Βέβαια τώρα ζαχαρώνω και εγώ το 650 (λόγω ανάγκης περισσότερο, δεν παλεύεται το βάλε βγάλε από κιν σε κιν). προσωπική μου άποψη: δεν θα πήγαινα σε turboX ακουστικάκι.... κάνα itech ΄ίσως....
kid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 υπάρχει κανένα που να συνδέεται με δυο διαφορετικά κινητά [sE,LG] ταυτόχρονα και να μπορώ να μιλάω αυτόματα σε όποιο από τα δυο καλέσει;
pagratios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Αυτό εδώ συνδέεται με 2! Πάντως και εγώ για το to 650 σκέφτομαι!
pagratios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ το Plantronics Discovery™ 650E??Στο πλαίσιο δεν το έχει στο site, το e-shop είναι εξαντλημένο, ο Γερμανός δεν το έχει και η vodafone το έχει στο φυλλάδιο αλλά όχι στα 2 κατααστήματα που πήγα και δεν ξέρουν αν θα το φέρουν!Υπάρχει ολική έλειψη του προιόντος?
drdedus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Πριν 2-3 χρόνια είχα πάρει ένα motorola με 30?.Ήταν το φτηνότερο με δική του μπαταρία και όχι ΑΑΑ. Ακόμα δουλεύει σαν σκυλί χωρίς κανένα πρόβλημα. Η απάντηση αυτή αφορά τα "φτηνά" ακουστικά.Βέβαια τώρα ζαχαρώνω και εγώ το 650 (λόγω ανάγκης περισσότερο, δεν παλεύεται το βάλε βγάλε από κιν σε κιν). προσωπική μου άποψη: δεν θα πήγαινα σε turboX ακουστικάκι.... κάνα itech ΄ίσως.... Εχω πάρει πάνω από 10 μοτορολα Η 300 για εμένα και γνωστούς (ολα απο το stock 10-15 eyro) Εγώ τα χρησιμοποιώ κυρίως με το pc και ο λόγος είναι ότι -Δεν γίνετε να μείνεις από μπαταριά - 30 Ωρες ομιλία η 30 μέρες αναμονή (κρατάει τόσο που δεν χρειάζεται ούτε να το απενεργοποιήσεις) είναι το τελιο ειδικά για pc που μιλάς με της ώρες στα voip skype κλπ Το βασικότερο είναι ότι μόλις τελειώσει η μπαταρία βάζεις την άλλη και συνεχίζεις άλλες 30 ώρες (καλύτερα με επαναφορτιζόμενη ΑΑΑ) έχω Plantronics και διάφορα άλλα παράλληλα δεν τα χρησιμοποιώ γιατί ο χρόνος αναμονής και ομιλίας είναι λίγος σε σχέσει με το παραπάνω και κυρίως γιατί αν τελειώσει η μπαταρία πρέπει να περιμένεις κάμποσες ώρες για να φορτίσουν το καλύτερο είναι να πάρεις κάτι με καλώδιο να γλυτώσεις και την ακτινοβολία και αν θέλεις να έχεις και bluetooth πάρε το μοτορολα και γλιτώνεις από φορτιστές κάθε 1-2-3 μέρες και μπριζες
ApSiMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ούτε ένας δεν ξερει? http://www.skroutz.gr για να δεις σε ποια καταστήματα υπάρχει....
pagratios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Τα μαγαζιά που δείχνει το πουλάνε καινούριο ή μεταχειρισμένο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.