Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκκίνηση σε XP

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ξεκινούν τα xp σε φορητό ACER φτάνει στο σημείο που λεει "Wellcome" και μετά κολλάει εκει...και δεν προχωράει να ανοίκσει ο υπολογιστης....

Πως μπορ΄ω να το διορθόσω???

:-(

Δημοσ.
μάλλον χρειάζονται επιδιόρθωση τα windows..και αυτό θα το κάνεις με το cd των windows.

Έβαλα να κάνω επιδιορθωση αλλα μου ζητάει "administrator password" που έγω δεν εχω βάλει ποτέ... Τι να κάνω??

Δημοσ.
Έβαλα να κάνω επιδιορθωση αλλα μου ζητάει "administrator password" που έγω δεν εχω βάλει ποτέ... Τι να κάνω??

Αν το αφήσεις κενό και πατήσεις enter δεν συνεχίζει;

Δημοσ.

Δοκιμασε να μπεις σε safe mode και μετα start-run-msconfig-startup και ξετσεκαρε ολα αυτα που τρεχουν στην εκινηση μπορει καποιο να το κολαει

αλλιος δοκιμασε για admin password:1

Δημοσ.
Αν το αφήσεις κενό και πατήσεις enter δεν συνεχίζει;

Αν το αφήσω κενό και πατήσω enter μου βγάζει c:/windows:

Δημοσ.
Δοκιμασε να μπεις σε safe mode και μετα start-run-msconfig-startup και ξετσεκαρε ολα αυτα που τρεχουν στην εκινηση μπορει καποιο να το κολαει

αλλιος δοκιμασε για admin password:1

Και με safe mode sto ίδιο σημείο σταματάει...

Δημοσ.
Αν το αφήσω κενό και πατήσω enter μου βγάζει c:/windows:

Σε βγαζει δλδ σε command prompt? Αν ναι,τοτε αυτο ηταν το password και εχεις μπει ηδη στην οθονη επιδιορθωσης..Αν θυμαμαι καλα μετα πρεπει να υπαρχει μια εντολη που σου βγαζει ολες τις διαθεσιμες...help νομιζω?? κατι τετοιο....

Δημοσ.

... help /? είναι η εντολή,

αλλά το θέμα είναι ότι μιλάμε για τη recovery console....Άλλο πράγμα η "επιδιόρθωση των windows" ,κι άλλο η "επιδιόρθωση των windows μέσω recovery console"...

Πριν όμως ασχοληθείς με την ΟΠΟΙΑ "επιδιόρθωση",δοκίμασε λίγο μετά που ανοίγει το pc,να πατάς f8,κι αντί για safe mode,στο μενού που θα βγει να επιλέξεις (αν υπάρχει) την επιλογή "last known good configuration" (τελευταίες ρυθμίσεις που δούλευαν ).Κι έλα πες....

Δημοσ.
... help /? είναι η εντολή,

αλλά το θέμα είναι ότι μιλάμε για τη recovery console....Άλλο πράγμα η "επιδιόρθωση των windows" ,κι άλλο η "επιδιόρθωση των windows μέσω recovery console"...

Πριν όμως ασχοληθείς με την ΟΠΟΙΑ "επιδιόρθωση",δοκίμασε λίγο μετά που ανοίγει το pc,να πατάς f8,κι αντί για safe mode,στο μενού που θα βγει να επιλέξεις (αν υπάρχει) την επιλογή "last known good configuration" (τελευταίες ρυθμίσεις που δούλευαν ).Κι έλα πες....

Oυτε με αυτο δεν ανοιγει φιλε μου...

Προσπαθώ να κάνω επιδιόρθωση πατώντας το R στην μπλέ οθόνη της εγκατάστασης των xp. Mε αυτό δεν γίνετε η επιδιόρθωση???

Δημοσ.

..."όχι".

...Η επιδιόρθωση "που εσύ θες",θα γίνει πατώντας το enter,κι όχι το R-θα πας δηλαδή "για εγκατάσταση windows".

...Aλλά αντί να την κάνεις,θα κάνεις επιδιόρθωση.Διότι με το που θα πατήσεις το enter,θα σου βγάλει (λογικά),μετά που θα πατήσεις f8 μια "ειδοποίηση" ότι "εντοπίστηκε 1 εγκατάσταση windows" κι αν θέλεις να προχωρήσει στην επιδιόρθωση...

*...για την ιστορία,το "R" σε "οδηγεί" σε περιβάλλον γραμμής εντολών,για να μπορέσεις να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου,και να κάνεις "χειρωνακτικά" Ο,ΤΙ νομίσεις...(πχ διαγραφή κάποιου driver - ή αρχείου που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα....αλλά που να ξέρεις ποιό ;; .... )

Δημοσ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να του κανεις format και να ξαναβαλεις τα Windows?Εκτος κι αν εχεις μεσα χρησιμα αρχεια,που,δεν το νομιζω,γιατι απ'οτι καταλαβα δν εχεις καταφερει να τον ανοιξεις καθολου ακομα...

Δημοσ.

...διότι στο φορμάτ "καταλήγουμε" , Crysis4Ever , δεν αρχίζουμε από αυτό....:-)

(..τί σε κάνει αλήθεια να πιστεύεις ότι ΔΕΝ έχει αρχεία που θέλει ;! )

Δημοσ.
..."όχι".

...Η επιδιόρθωση "που εσύ θες",θα γίνει πατώντας το enter,κι όχι το R-θα πας δηλαδή "για εγκατάσταση windows".

...Aλλά αντί να την κάνεις,θα κάνεις επιδιόρθωση.Διότι με το που θα πατήσεις το enter,θα σου βγάλει (λογικά),μετά που θα πατήσεις f8 μια "ειδοποίηση" ότι "εντοπίστηκε 1 εγκατάσταση windows" κι αν θέλεις να προχωρήσει στην επιδιόρθωση...

*...για την ιστορία,το "R" σε "οδηγεί" σε περιβάλλον γραμμής εντολών,για να μπορέσεις να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου,και να κάνεις "χειρωνακτικά" Ο,ΤΙ νομίσεις...(πχ διαγραφή κάποιου driver - ή αρχείου που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα....αλλά που να ξέρεις ποιό ;; .... )

Ετσι ακριβως γινεται η επιδιορθωση των windows XP μονο που στο τελος θα σου ζητησει να κανεις ξανα ενεργοποιηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...