Προς το περιεχόμενο

rpg games

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι πιο κοντά στο Diablo 2 είναι το Sacred και με παρομοιες απαιτήσεις παιχνίδι. Και είναι απλά τεράστιο. Τίποτα άλλο πιο κοντά στο Diablo. Μακάρι η εταιρια να κάνει την υπέρβασή της με το Sacred 2! Αναμένεται...

Δημοσ.
Εξαρταται τι στυλ RPG σου αρεσει.

Τα Diablo και οι κλωνοι τους ειναι hack 'n slash - δλδ κατα κυριο λογο μαχεσαι.Τωρα NWN2 ειναι βασισμενο στο D&D (Dungeons & Dragons) και σαν παιχνιδι προσφερει σαφως μεγαλυτερο βαθος.

Τελος υπαρχουν και του στυλ Oblivion στα οποια ορεξη και χρονο να εχεις να χανεσε με απειρα quests.

Προσωπικα μου αρεσουν ολα τα RPG κυριως ομως προτιμω τα hack 'n slash λογω απλοτητας.Θα σου προτεινα Dungeon Siege 2 (λιγο παλιο αλλα αξιζει ακομα), Titan Quest (& Immortal Throne που ειναι το expansion του).

Για τα αλλα που ειπαν τα παιδια, το Witcher ειναι εντυπωσιακο game (χρησιμοποιει την μηχανη γραφικων του NWN2 oνοματι Aurora), με εξαιρετικα cut-scenes, αλλα καπως δεν μου εκατσε - ισως το ξαναδοκιμασω.Το Loki το εγκατεστησα και σε 5' το απεγκατεστησα:-)

Αν τελος βρεις ενδιαφερον το Fable, τοτε δες και το Jade Empire (της Bioware) το οποιο ειναι πολυ καλο επισης.

Tελος μια μικρη παρενθεση για NWN2.Οταν το πρωτοεβαλα δεν μπορεσα να "συντονιστω" μαζι του.Τη 2η φορα που το ξαναεπιασα το ελιωσα κυριολεκτικα και μετα κολλησα με το expansion του (Mask of the Betrayer).Ειναι εντυπωσιακο, τα ποσα διαφορετικα builds μπορεις να κανεις, για το λογο αυτο θεωρω οτι σαν μοντελο, αποτελει τον ορισμο του RPG.

jonlocke το Jade Empire μοιάζει με το fable????

Δημοσ.

@polonos1313

Κατα τη δικη μου αποψη εχουν παρομοια αισθηση - αυτης του console game.Ή διαφορετικα, καμμια σχεση με τα καθαροαιμα PC rpg.

Δημοσ.

παντως δοκιμασα το dungeon siege 2 και το ψιλοβαρεθηκα, για να δω τι ειναι το καθε item βγαζω τα ματια μου καθε φορα και το navigation system δε με ικανοποιησε! αλλα αυτο που μ αρεσε ειναι οτι εχει ωραια σκηνικα! παω για sacred τωρα και μετα για witcher!

Δημοσ.

Το jade empire είναι απαράδεκτο το παράτησα μέσα σε μια ώρα. Τελείως κονσολάδικο αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Αλλη μια ψηφος για το witcher. Μολις το αρχισα και φαινεται αρκετα καλο. Το NWN2 δεν με ενθουσιασε οσο περίμενα. Το τελειωσα και δεν ξανασχοληθηκα μαζι του. Ισως να φταιγανε και οι τοτε απαιτησεις του σε H/W. Το NWN1 μου αρεσε πιο πολυ.

Δημοσ.

Αν θέλεις κλώνο του Diablo κι εγώ θα σου πρότεινα τα Sacred & Titan Quest (το Titan Quest εμένα μου φάνηκε ΠΙΟ κλώνος του Diablo btw) και φυσικά δεν θα πρέπει να χάσεις το The Witcher, ένα διαφορετικού είδους rpg αλλά πάρα πολύ καλό (φυσικά ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε από τα Prince Of Persia). Και όπως είπε νωρίτερα κάποιος φίλος, με αυτό το θέμα του alchemy μπορεί να περάσεις αρκετές ώρες μπροστά στο pc.

Δημοσ.

+1 για το sacret. δωστου λίγο χρόνο και θα κολλήσεις άσχημα..

(αν δεν το εκανες ειδη γιατι εχεις και 3 μερες να φανεις! :P)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
+1 για το sacret. δωστου λίγο χρόνο και θα κολλήσεις άσχημα..

(αν δεν το εκανες ειδη γιατι εχεις και 3 μερες να φανεις! :P)

προσπαθω να το παιξω, το χω ηδη σε dvd αλλα μου βγαζει προβληματα (δε παιζει απο θεμα απαιτησεων αφοσον το neverwinter nights μπορω και το παιζω).Το Witcher ακομα ειναι στο κατεβασμα (ελπιζω να μην παραβαινω κανεναν κανονα απλα αναφεροντας οτι το κατεβαζω).Και οσο περιμενω να κατεβει μιλαω στο insomnia:-)

Το oblivion iv the elder Scrolls+shivering+nights of the Nine το χει παιξει κανεις? ακουσα καλα σχολια και ωντας hack n slash παιχνιδι (οσο εμαθα τουλαχιστον) θα πρεπει να ναι κοντα στο diablo, απο γραφικα λιγο που ειδα τις φωτο ενδιαφερον φαινεται.

Δημοσ.
προσπαθω να το παιξω, το χω ηδη σε dvd αλλα μου βγαζει προβληματα (δε παιζει απο θεμα απαιτησεων αφοσον το neverwinter nights μπορω και το παιζω).Το Witcher ακομα ειναι στο κατεβασμα (ελπιζω να μην παραβαινω κανεναν κανονα απλα αναφεροντας οτι το κατεβαζω).Και οσο περιμενω να κατεβει μιλαω στο insomnia:-)

Το oblivion iv the elder Scrolls+shivering+nights of the Nine το χει παιξει κανεις? ακουσα καλα σχολια και ωντας hack n slash παιχνιδι (οσο εμαθα τουλαχιστον) θα πρεπει να ναι κοντα στο diablo, απο γραφικα λιγο που ειδα τις φωτο ενδιαφερον φαινεται.

Ποιος δεν το έχει παίξει ρώτα μάλλον :-D

Τα γραφικά του ακόμα και τώρα που πέρασαν 2 χρόνια είναι φοβερά!!!

Αλλά με το Witcher είχα φάει το μεγαλύτερο κόλλημα.Παιχνιδάρα με φοβερά γραφικά και φοβερό story

Δημοσ.

Dungeon Siege I/II,Knights of The temple ΙΙ (μεσαιωνας, εισαι σταυροφορος και ψαχνεις artifacts για να κλεισεις μια πυλη της κολασης που ανοιξε) το κακο με το rpg αυτο ειναι οτι πρεπει να μαζεψεις ποντους για να κανεις save...κατα τα αλλα NWN και παλι NWN ενα αυθεντικο rpg :D

Τελικα το witcher απο οτι καταλαβα αξιζει χοντρα....χμμμμμμ κατι πρεπει να γινει ^^ :D

Btw κανα καλο sci-fi rpg ξερετε????

Δημοσ.
Dungeon Siege I/II,Knights of The temple ΙΙ (μεσαιωνας, εισαι σταυροφορος και ψαχνεις artifacts για να κλεισεις μια πυλη της κολασης που ανοιξε) το κακο με το rpg αυτο ειναι οτι πρεπει να μαζεψεις ποντους για να κανεις save...κατα τα αλλα NWN και παλι NWN ενα αυθεντικο rpg :D

Τελικα το witcher απο οτι καταλαβα αξιζει χοντρα....χμμμμμμ κατι πρεπει να γινει ^^ :D

Btw κανα καλο sci-fi rpg ξερετε????

Deus Ex 1, 2 και System Shock 2 (κάπως παλιό)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...