Technology fan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 θελω βοηθεια σε κατι, ψαχνω παιχνιδια του στυλ diablo 2, με πολλα items πολλα quest και γενικοτερα ενα μεγαλο παιχνιδι να ασχοληθω. Ποια θα μου συστηνατε? ευχαριστω προκαταβολικα!
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Από ό,τι θυμάμαι το Titan Quest είναι κάπως έτσι.
Technology fan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Never Winter nights 2 (πολλες απαιτήσεις). μμμ αυτο το δοκιμασα και δεν ενθουσιαστηκα, δεν βασιζεται και πολυ στα items.
PaPpaS_gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Φιλε μου αν και σε βρισκω αδικο οσον αφορα το NWN2 το οποιο προσωπικα το θεωρω ανωτερο του Diablo 2 θα σου ελεγα να δοκιμασεις και το The witcher το οποιο ειναι προσφατο , πολυ καλο γραφικο εχει παρει πολυ καλες βαθμολογιες (δεν μπορω να σου πω παραπανω διοτι κι εγω προχθες το ξεκινησα) αλλα εχει ενα καλο cinematic storyline πολλα Items και διεξοδικο alchemy Που μπορεις να ασχολεισαι με αυτο ωρες...
Technology fan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Φιλε μου αν και σε βρισκω αδικο οσον αφορα το NWN2 το οποιο προσωπικα το θεωρω ανωτερο του Diablo 2 θα σου ελεγα να δοκιμασεις και το The witcher το οποιο ειναι προσφατο , πολυ καλο γραφικο εχει παρει πολυ καλες βαθμολογιες (δεν μπορω να σου πω παραπανω διοτι κι εγω προχθες το ξεκινησα) αλλα εχει ενα καλο cinematic storyline πολλα Items και διεξοδικο alchemy Που μπορεις να ασχολεισαι με αυτο ωρες... οτι ειναι ανωτερο ειναι δεν αντιλεγω απλα δε μ αρεσε και δεν μπορω να το συγκρινω με κατι διαφορετικο, οσον αφορα το the witcher το κανα google και μου θυμισε το the prince of persia κατι που δε ψαχνω τωρα, αλλα θα το δοκιμασω ευχαριστω !
Blackman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 divine divinity & beyond devinity για το NWN2 για τα items...διαφωνώ ...καθότι αν ασχοληθείς με το τι μπορείς να κάνεις craft, θα αρρωστήσεις...το παίζω 2η φορά...παρόλο που έχω κατεβάζει 500mods και τώρα που ασχολούμαι με το crafting (την πρώτη φορά που το έπαιξα, ασχολήθηκα μόνο για να φτιάξω αυτό που χρειαζόταν για να γίνει summon ο δαίμονας και τίποτα άλλο), το παιχνίδι έχει άλλη ομορφιά... κάποιοι χρήστες στο internet αναφέρουν ότι δοκιμάζοντας έχουν φτιάξει πολλά πράγματα που δεν τα αναφαίρει σε κανένα βιβλίο για crafting που συναντάς... άλλα παιχνίδια επίσης είναι το Fable:the lost chapters Dungeon Siege 1 & 2
soilworker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Τσεκαρε και το Loki. Δεν εχω πειρα απο rpg αλλα μου φαινεται πολυ καλο...
PaPpaS_gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Το withcer ουδεμια σχεση εχει με το prince of persia . Ειναι καθαροαιμο Point and click RPG σε στυλ ΝWN2 kai Diablo...Για αυτο και στο προτεινα....
kotsalo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Και γω πιστεύω ότι το sacred θα σου αρέσει...αν και είμαι fan του NWN
Technology fan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Το withcer ουδεμια σχεση εχει με το prince of persia . Ειναι καθαροαιμο Point and click RPG σε στυλ ΝWN2 kai Diablo...Για αυτο και στο προτεινα.... οκ δεν το ψαξα και διεξοδικα, θα το παιξω κι αυτο! Ευχαριστω !
polonos1313 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Παίξε το Fable the Lost Chapters και όσο για το Witcher καμια σχέση με το prince of persia.Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Witcher rulez!!! Επίσης το NeverWinter Nights 2 το έπαιξα 5 λεπτά μόνο και δεν μου άρεσε ο χειρισμός του.Δεν λέω οτι δεν είναι καλό(πως να το πω με 5 λεπτά παιχνιδιού)
jonlocke Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εξαρταται τι στυλ RPG σου αρεσει. Τα Diablo και οι κλωνοι τους ειναι hack 'n slash - δλδ κατα κυριο λογο μαχεσαι.Τωρα NWN2 ειναι βασισμενο στο D&D (Dungeons & Dragons) και σαν παιχνιδι προσφερει σαφως μεγαλυτερο βαθος. Τελος υπαρχουν και του στυλ Oblivion στα οποια ορεξη και χρονο να εχεις να χανεσε με απειρα quests. Προσωπικα μου αρεσουν ολα τα RPG κυριως ομως προτιμω τα hack 'n slash λογω απλοτητας.Θα σου προτεινα Dungeon Siege 2 (λιγο παλιο αλλα αξιζει ακομα), Titan Quest (& Immortal Throne που ειναι το expansion του). Για τα αλλα που ειπαν τα παιδια, το Witcher ειναι εντυπωσιακο game (χρησιμοποιει την μηχανη γραφικων του NWN2 oνοματι Aurora), με εξαιρετικα cut-scenes, αλλα καπως δεν μου εκατσε - ισως το ξαναδοκιμασω.Το Loki το εγκατεστησα και σε 5' το απεγκατεστησα Αν τελος βρεις ενδιαφερον το Fable, τοτε δες και το Jade Empire (της Bioware) το οποιο ειναι πολυ καλο επισης. Tελος μια μικρη παρενθεση για NWN2.Οταν το πρωτοεβαλα δεν μπορεσα να "συντονιστω" μαζι του.Τη 2η φορα που το ξαναεπιασα το ελιωσα κυριολεκτικα και μετα κολλησα με το expansion του (Mask of the Betrayer).Ειναι εντυπωσιακο, τα ποσα διαφορετικα builds μπορεις να κανεις, για το λογο αυτο θεωρω οτι σαν μοντελο, αποτελει τον ορισμο του RPG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.