MixalisX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Και μια απορια που μου δημηουργηθηκε καθως εψαχνα το πληκτρολογιο μου στο site του πλαισιου. Τα μαυρα πληκτρολογια γιατι ειναι πιο ακρηβα απο τα ασπρα του ιδιου μοντελου??? Διότι το πλαστικό τους είναι από ειδική επίστρωση ανθρακονιμάτων και δίνει την δυνατότητα στο πληκρολόγιο να είναι ελαφρύ και ταυτόχρωνα stealth κατά τις χαμιλές πτύσεις του εντός του δωματίου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ανταλλάσετε Seat Ibiza του 2004 με πληκτρολόγιο ελαφρά μεταχειρισμένο!! Επίσης ανταλλάσω 2αρι ευάρο με θέα την Ακρόπολη με mouse σε καλή κατάσταση!! Τώρα πρέπει να σκεφτώ πως θα πάρω υπολογιστή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ανταλλάσετε Seat Ibiza του 2004 με πληκτρολόγιο ελαφρά μεταχειρισμένο!!Επίσης ανταλλάσω 2αρι ευάρο με θέα την Ακρόπολη με mouse σε καλή κατάσταση!! Τώρα πρέπει να σκεφτώ πως θα πάρω υπολογιστή!! Ένα τέτοιο πληκτρολόγιο είναι must για τον Bush. Ώστε να μην μπερδεύει τις χώρες και τα νοσοκομεία, κατά τον βομβαρδισμό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ωραία μου απάντησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ΡΕ παιδια στο official link λει πως η τιμη ειναι περιπου 371 ευρω.Τι 1500 λετε εδω περα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 όχι με όλα τα κουμπιά του να είναι OLED... 1500 κάνει όταν είναι όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 όχι με όλα τα κουμπιά του να είναι OLED...1500 κάνει όταν είναι όλα... Εγώ προτιμώ την έκδοση με τα 371 που μόνο τα Special keys και το space είναι OLED (Νομίζω, αυτά δεν είναι; ). Τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα πλήκτρα σε OLED; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 η σωστή ερώτηση είναι τι να κάνω τα OLED πλήκτρα γενικότερα... εσύ τι κάνεις και τα προτιμάς την έκδοση με τα 371 euro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 η σωστή ερώτηση είναι τι να κάνω τα OLED πλήκτρα γενικότερα...εσύ τι κάνεις και τα προτιμάς την έκδοση με τα 371 euro? Ναι έχεις δίκιο, δεν έχω σκοπό να το αγοράσω, απλώς θα ήταν χρήσιμο στα custom buttons να εμφανίζει το εικονίδιο του firefox για παράδειγμα. Βέβαια δεν αξίζει 1000+ ευρώ. Θα προτιμούσα να βγεία (αν δεν έχει ήδη) πληκτρολόγιο αφής με οθόνη LCD/OLED που να είναι πιο customizable και οικονομικότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yaret Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Είναι δυνατόν να δώσεις τόσα χρήματα για πληκτρολόγειο???? Λυπάμαι από εμένα δεν θα τα πάρουν.... Θέλετε να μου πείτε ότι το μισό μου αυτοκίνητο κοστίζει όσο αυτό το μαραφέτι; Ρε παιδιά...το αμάξι μου7 έχει και air condition, υδραυλικό τιμόνι.... που ζούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα