Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το δικό μου είναι Chicony με ζωγραφισμένα πλήκτρα από σπάνιο ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο.... Τιμή εκκίνησης 2500 ?

Δίνει κανείς περισσότερα??? Ακούω προσφορές!! :P

'Εγραψες...Κι εγώ έχω ένα chicony που το λείπουν τα μισά πλήκτρα και έχει μπλε led αντι για πράσινα.ΣΠΑΝΙΟ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εάν το διαβάσετε προσεχτικά με 1 active button δηλαδή το space από ότι δείχνει έχει 371 ?. Με τα 10 πλαϊνά έχει 482.86 ? Με τα 47 κεντρικά κουμπιά έχει 802 ? και εάν το θέλεις ολόκληρο δηλαδή να είναι ενεργά και τα τα 113 πλήκτρα έχει 1257.14 ?

Δημοσ.

αν σου πέσει ο χυμός/redbull/καφές την έκατσες!!χεχε πάνε οι εποχές όπου έβαζες το πληκτρολόγιο στο πλυντήριο (περίεργο? just google it)hughes-278185464-1174556073.jpg?ymqG.N9CF9P2DCj4

Εντυπωσιακό αν και ψιλοπανάκριβο, ακόμα ψάχνω μια εφαρμογή στην οποία θα χρησιμεύει. Όσα προγράμματα θέλουν ξεκάθαρο layout πληκτρολογίου τότε δίνουν και αυτοκόλλητα ή κάλυμμα για το πληκτρολόγιο.

Impressive but... useless.

(μαύρο microsoft keyboard με ξισμένα τα γράμματα το οποίο μάλλον και θα ονομάζω decepticon - λόγω μόδας! ;-) )

Δημοσ.
Εγώ γιατί το βρήκα εδώ με 370 ευρώ?

http://www.artlebedev.com/everything/optimus/

ΥΓ. Άντε μετά να χάσεις την πασιέντζα αράχνη και να χτυπήσεις το πληκτρολόγιο!!!

Η τιμή του είναι τόση, αν είναι μόνο το κουμπί του Spacebar Οled... Aνάλογα τα oled Κουμπιά, ανεβαίνει και η τιμή του...Ψαχούλεψε λίγο τη σελίδα και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Τουλάχιστον τα κουμπάκια τα βάζεις εσύ, αλλά είναι πολύ ακριβά...

Δημοσ.

Δε λεω γα##το ειναι αλλα πολλα.

Καποια στιγμη ή θα γίνει να πουλιεται με το ...κιλο ή θα αποτυχει οπως και το laser keyboard και ας ηταν μερικες δεκαδες ? φθηνότερο.

Δημοσ.

Είναι μόνο για εφέ και για τίποτα άλλο...και στιν τελική με αυτά τα λευτά βάζω μια οθόνη αφής στο γραφείο και τελιώνει η ιστορία....και είναι και πιο όμορφη...

Δημοσ.

Ε καλά μην τα ισοπερδώνουμε και όλα. Είναι μια νέα τεχνολογία που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει καλά-καλά. Δεν ξέρουμε αν θα "πιάσει" αλλά λογικό είναι να είναι πανάκριβη.

Είναι μόνο για εφέ και για τίποτα άλλο...και στιν τελική με αυτά τα λευτά βάζω μια οθόνη αφής στο γραφείο και τελιώνει η ιστορία....και είναι και πιο όμορφη...

Οι οθόνες αφής (αλλά ακόμα και οι κοινές πλέον TFT) όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί πόσο κόστιζαν; :)

Δημοσ.

το δικο μου ειναι ενα turbo-x μαυρο με με φυσικοτατη σκονη αναμεσα στα πληκτρα και ειναι συλεκτικο κομματι (λογο σκονης και επειδη μου πειρε περιπου 2-2,5 χρονια να την μαζεψω

:P:p:p) εκκινηση: 3500ε κανεις περισσοτερα????

α και εχει και μαμησια πρασινα λαμπακια:P:p:p

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=618667

Και μια απορια που μου δημηουργηθηκε καθως εψαχνα το πληκτρολογιο μου στο site του πλαισιου.

Τα μαυρα πληκτρολογια γιατι ειναι πιο ακρηβα απο τα ασπρα του ιδιου μοντελου???

Δημοσ.

και αλλο νεο συλεκτικοτατο πληκτρολογιο :

ενα logitech g11 gaming με σουσαμια, κοματακια πιτσα,ψιχουλα,σαλαμια και γενικα οτι εχει σχεση με φαγητο. συλεκτικοτατο που βρισκεις αλλο τετοιο???

τιμη εκκινησης : 4000ε Περισσοτερα??

(ενος φιλου μου ειναι που τρωει παντα πανω απο το πληκτρολογιο)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=897639

+σκονη

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...