grdimis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ξεχυθηκε Ο Ελληνικος Λαος στην φυση για αφθονο φαι να πεταξει το αετο και να λερωσει το περιβαλλον που γιαυτο το πικ νικ θα εχει να τον θυμαται η συγκεκριμενη τοποθεσια για τα επομενα 100 χρονια. Τελικα οταν στην ελλαδα εννουμε να πεταξουμε τον αετα τι σημαινει.Να αγορασουμε η να κανουμε ενα αετο για να εκμεταλευτουμε τα ρευματα του αερα και να πεταξει ψηλα η να παρουμε εναν αετο και αν δεν μπορουμε να τον σηκοσουμε ψιλα να τον πεταξουμε στο δασος και να φυγουμε. Ειμαστε Ελεινοι ολοι μας.Και δεν βγαζω τον εαυτο μου γιατι και εγω καπου θα αφησα κατι αν και δεν το συνηθιζω.Το αποτελεσμα να κατσω στην περιοχη μαζι με μια διπλανη παρεα και να μαζεψουμε μεχρι και τις γοπες οι οποιες ναι μεν μικρουλες αλλα κανου τουλαχιστον 100 χρονια για να λιωσουν. Επρεπε να φτασω στα 35 μου για να καταλαβω τι εγκληματα καναμε εναντι της φυσης. Κυριοι ας ειμαστε ποιο προσεκτικοι αλλα και ας πουμε στα παιδια μας πως να συμπεριφερονται την φυση. Ειλικρινα συγνωμη αν καποτε στο παρελθον εκανα το λαθος και πεταξα κατι που δεν επρεπε αλλα νομιζω οτι απο τωρα θα πρεπει να κανουμε την μεγαλη στροφη η γενια μας και να δωσει την θεση που αξιζει η ελληνικη Φυση. Υ.Γ μαζεψα και 5 αετους.Οι 2 δεν ειχαν σπαγγο ομως αλλα δεν πειραζει.
grdimis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Επισης παρατηρησα καποιους που μαζεψανε τα σκουπιδια τους αν βρισκαν ενα σκουπιδι που δεν ηταν δικο τους δεν το περναν.Λες και θα τους βαρενει να πεταξουν 40 γραμμαρια ποιο πολυ την σακουλα τους,η με την υποσεινυδητη δικαιολογια τους.Δεν το πεταξα εγω αυτο το σκουπιδι. Ελεος
balux13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν εχεις και αδικο ειναι θεμα παιδειας. Συμφωνω μαζι σου, αλλα οπως ξερεις η μεγαλυτερη καταστροφη στην φυση δεν προερχεται απο τη γοπα τη δικη μου και τη δικη σου, αλλα απο αλλα...Μην επεκταθω ολοι γνωριζουμε. Βεβαιως υπαρχει και η ατομικη ευθυνη αλλα δεν φτανει...
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Επισης παρατηρησα καποιους που μαζεψανε τα σκουπιδια τους αν βρισκαν ενα σκουπιδι που δεν ηταν δικο τους δεν το περναν.Λες και θα τους βαρενει να πεταξουν 40 γραμμαρια ποιο πολυ την σακουλα τους,η με την υποσεινυδητη δικαιολογια τους.Δεν το πεταξα εγω αυτο το σκουπιδι.Ελεος Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό να το βλέπεις. Η πλάκα είναι ότι αυτός που μάζεψε τα σκουπίδια του αδιαφορόντας υποσυνείδητα ή συνειδητά για τα σκουπίδια των άλλων, νομίζει ότι έκανε και κάτι, κατάλαβες... p.s. καλά λες και για τις γόπες και να προσθέσω ότι 30 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα να ασχολειθεί ο καθένας μας για να μαζέψει όσες βρει πριν φύγει από την παραλία.
grdimis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό να το βλέπεις. Η πλάκα είναι ότι αυτός που μάζεψε τα σκουπίδια του αδιαφορόντας υποσυνείδητα ή συνειδητά για τα σκουπίδια των άλλων, νομίζει ότι έκανε και κάτι, κατάλαβες... p.s. καλά λες και για τις γόπες και να προσθέσω ότι 30 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα να ασχολειθεί ο καθένας μας για να μαζέψει όσες βρει πριν φύγει από την παραλία. Kαλα αν ανοιχτει τοθεμα της παραλιας ειναι το κατι αλλο.Το αλλο το ελληνικο.Επειδη τωρα εχουν γεμισει στις παραλιες αναψυκτηρια,αυτο σημαινει οτι θα μπορουν να μαζευουν και τα σκουπιδια μας.Δηλαδη πληρωνω και κανω οτι θελω.Ειχαι σωστα θεμα παιδειας οπως ειχαμε πει.Αλλα οταν εννουμε θεμα παιδειας δεν ειναι μονο να το κανουν σαν μαθημα στο σχολειο ειναι και να το επιβαλλουν οι Γονεις ετσι.Η ελλαδα ειναι ομορφη απο γενησιμιου της δεν πρεπει να την χαλασουμε. Επισης να τονισω οτι πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια στον τηλεοπτικο σταθμο ΣΚΑΙ για τις ενεργειες που κανει με το περιβαλλον.Χαιρομαι οταν γινονται τετοια.Αλλα Ηθελα να το μιμηθουν αυτο και αλλοι σταθμοι και εφημεριδες σε ολη την ελληνικη επικρατεια.
21century Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Σε αυτη την περίτπωση τα λόγια ειναι περιττά και ελπιζω ότι με τόσα σκουπίδια στους δρόμους θα ξυπνήσουν ορισμένοι φορείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.