matia_apo_nyxta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ο voltron είμαι εγώ. διάβασε λίγο να μου πεις στα σίγουρα γιατί φοβάμαι ότι θα μου πουν normal operation characteristics και τότε θα τους πάρει ο εξαποδό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183352&page=112 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183352&page=113 http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=communicators&message.id=17150&query.id=527248#M17150 πες μου τι ισχύει για την αγγλία να πω στη μητέρα μου να μου στείλει την απόδειξη από ελλάδα να παο εδώ διπλα να τελειώνει το θέμα. μη δώσω και τσάμπα 5-6 euro για το λεωφορείο φιλε θα σου απαντησω αυριο για αυτο . μην ανχωνεσε δεν τρεχει προβλημα
matia_apo_nyxta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 φιλε θα σου απαντησω αυριο για αυτο . μην ανχωνεσε δεν τρεχει προβλημα Καλημέρα Με την απόδειξη αγοράς έχεις εγγύηση σε όλη την Ευρώπη
FarCry Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα Με την απόδειξη αγοράς έχεις εγγύηση σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή που η απόδειξη είναι στα ελληνικά...
matia_apo_nyxta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα Έτσι μου είπαν από τα κεντρικά ότι είναι εντος σε όλη την Ευρώπη . τώρα αυτή αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ημερομηνία και το ιμει Αν σε περίπτωση έχεις κάποιο πρόβλημα ενημερώσετε με
st1979 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα παιδες..εχω ενα παλιο νοκια το μοντελο 1100 το οποιο δεν εχει την Ελληνικη γλωσσα.Υπαρχει firmware καινουργιο γι'αυτο το μοντελο κινητου που να υποστιριζει την Ελληνικη γλωσσα?Αν οχι τι θα μπορουσα να κανω?
KnightRider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Θα ελεγα να παρεις καινουργιο κινητο γιατι μαλλον μπορει να μην έχει firmwire για το 1100.
st1979 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σιγουρα υπαρχει φιλε μου γιατι το κινητο ειναι του 2004 και εχει βγει firmware απλα εγω δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω...ευχαριστω παντως..και αν κανενας αλλος ξερει κατι ας μου απαντηση.
matia_apo_nyxta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα Υπαρχή δεν ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρεις εσύ μόνο σου καλό είναι να πας σε ένα NOKIA STORE να σου περάσουν την αναβάθμιση . εάν θες μπορώ να σε συστήσω κάπου Το μόνο θα χρεωθείς 15,50ευρω αλλά αφού σε ενδιάφερε το τηλεφωνώ αξίζει να τα δόσης Αν σε περίπτωση ψάξεις για 5140i η 6310i μίλησε μου
naypli Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 1)δεν μπορω να βαλω ξιπνητηρη..οταν βαζω και κλινω το κινιτο το κινιτο ανοιγει γραφει νοκια και σβηνει χωρις να χτιπησει. 2)η δονηση ειναι απαισια οταν χτιπαει τριζει ολο το κινιτο εντομετακσι υπαρχει κενο αναμεσα στα δυο φιλα που κουνιουνται απιστεφτα.οταν δοναει. 3)πολλες φορες ασχετα κολληματα και επανεκινησης χωρις λογο..(κανει και 2 λεπτα να φορτωση απο επανεκινηση)--->εχω ξαναπερασει 3 φορες το λογισμικο...και φορματ και ολα.. 4)αργο παρα πολυ..το garmin kai alla κολανε απιστευτα..το νοκια maps πεταει.. 5)εχει καποιες λειτουργιες στις ριθμισεις και θα ηθελα να μαθω πως τις δουλευουν..π.χ απομακρισμενοι δισκοι και αλλα πολλα που εχει..στο σιτε της νοκια δν βρικα τπτ ουτε στα μαγαζακια.. 6)το pc suite απαισιο..δν μπορω να κανω τπτ στο κινιτο μου.ουτε να δω τηλ ουτε τπτ..εγω ειχα sony ericson kai χρισιμοποιουσα το myphoneexplorer..οπου ειναι τελειο..κανενα για νοκια Ν96 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΩ.. 7)η μπαταρια δν αντεχει πανω απο μια μια μερα με καθολου σχεδον χρηση..και δεν γινεται να το φορτιζουμε το κινιτο απο το usb του pc οπως κανουμε με τα ericson... --- κατεβασα και το νεο opms_sw.exe oxygen αλλα trial..μονο το τελαιυταιο υποστηρηζει το Ν96 κανα site me serial...υπαρχει?? 8)δεν μπορει να γινει hack...το κερασακι στην τουρτα... βασικα υπαρχουν και αλλα πολλα...αλλα τι να πρωτο πω..σκεφτομαι να το δωσω και να παρω κανα erickson c905 η να μεινω με το 6600 νοκια...περιμενω να με βοηθησετε... please!!!!!
amorphis_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 1)δεν μπορω να βαλω ξιπνητηρη..οταν βαζω και κλινω το κινιτο το κινιτο ανοιγει γραφει νοκια και σβηνει χωρις να χτιπησει.2)η δονηση ειναι απαισια οταν χτιπαει τριζει ολο το κινιτο εντομετακσι υπαρχει κενο αναμεσα στα δυο φιλα που κουνιουνται απιστεφτα.οταν δοναει. 3)πολλες φορες ασχετα κολληματα και επανεκινησης χωρις λογο..(κανει και 2 λεπτα να φορτωση απο επανεκινηση)--->εχω ξαναπερασει 3 φορες το λογισμικο...και φορματ και ολα.. 4)αργο παρα πολυ..το garmin kai alla κολανε απιστευτα..το νοκια maps πεταει.. 5)εχει καποιες λειτουργιες στις ριθμισεις και θα ηθελα να μαθω πως τις δουλευουν..π.χ απομακρισμενοι δισκοι και αλλα πολλα που εχει..στο σιτε της νοκια δν βρικα τπτ ουτε στα μαγαζακια.. 6)το pc suite απαισιο..δν μπορω να κανω τπτ στο κινιτο μου.ουτε να δω τηλ ουτε τπτ..εγω ειχα sony ericson kai χρισιμοποιουσα το myphoneexplorer..οπου ειναι τελειο..κανενα για νοκια Ν96 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΩ.. 7)η μπαταρια δν αντεχει πανω απο μια μια μερα με καθολου σχεδον χρηση..και δεν γινεται να το φορτιζουμε το κινιτο απο το usb του pc οπως κανουμε με τα ericson... --- κατεβασα και το νεο opms_sw.exe oxygen αλλα trial..μονο το τελαιυταιο υποστηρηζει το Ν96 κανα site me serial...υπαρχει?? 8)δεν μπορει να γινει hack...το κερασακι στην τουρτα... βασικα υπαρχουν και αλλα πολλα...αλλα τι να πρωτο πω..σκεφτομαι να το δωσω και να παρω κανα erickson c905 η να μεινω με το 6600 νοκια...περιμενω να με βοηθησετε... please!!!!! Αυτό το απαράδεκτα ανορθόγραφο κατεβατό από -και καλά- προβλήματα, που τα μισά δε νοούνται ως "προβλήματα" σκοπεύεις να το κάνεις κόπι πέιστ σε πολλά θρεντς; Διάλεξε το πιο κατάλληλο και τοποθέτησέ το εκεί! Στην τελική αν είναι να χάσεις χρόνο, χάσε χρόνο για να μη μας βγει το μάτι με την ορθογραφία! Τζίζους! Στο θέμα σου τώρα: το ότι δε μπορεί να γίνει χακ δεν το λες πρόβλημα του κινητού, το ότι φυσάει με νόκια μαπς αλλά κολλάει με γκάρμιν δεν το λες πρόβλημα του κινητού (οι γκάρμιν είναι εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή), στο ξυπνητήρι ή κάποια πατάτα έχεις κάνει ή είναι bug του λογισμικού > πάρε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών της αλφα κόπι να το διαπιστώσεις τί από τα 2 φταίει, η μπαταρία πολύ πιθανόν να μην αντέχει πάνω από μία μέρα γιατί έχεις αφήσει ανοιχτές 75765590 εφαρμογές ή το wifi κάνει search συνέχεια ή έχεις ανοιχτό το bt, για ό,τι απορία έχεις για τις λειτουργίες του τηλ διάβασε το μάνιουαλ και όσον αφορά στη δόνηση πρέπει να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στα δύο μέρη του τηλεφώνου για να λειτουργεί το slide..αν τώρα είναι τόσο μεγάλο το κενό που δημιουργεί πρόβλημα πήγαινε να στο αλλάξουν!
stelrp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Έχω ενα Ν73 εδώ και ένα χρόνο περίπου. Πολλές φορές βρίσκω το κινητό μου σβηστό, έχει κλείσει από μόνο του χωρίς αυτό να οφείλεται σε μπαταρία, Επίσης κατά τη διάρκεια συνομιλίας πολλές φορές κάνει restart από μόνο του, εκείνη δε τη στιγμή, η οθόνη κάπως pixelιάζει και τα διάφορα εικονοστοιχεία σβήνουν μέχρι να μαυρίσουν. Πατώ να ανοίξει το κινητό και ανοίγει κανονικά και παίζει κανονικά για μέρες. Ότι παρουσιάζει το κάνει τελείως ξαφνικά, Έχει γίνει προ εξαμήνου αναβάθμιση σε ΓΕΡΜΑΝΟ του firmware γιατί αποσυνδεόταν το bluetooth (τότε είχα ένα i-tech αυτιού), μετά το ίδιο bluetooth έπαιζε τέλεια. Τα προβλήματα που προανέφερα τα είχα πριν και μετά την αναβάθμιση (δεν λύθηκαν στο ελάχιστο) παρά τις διαβεβαιώσεις του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Πολλές φορές που προσπαθώ να καλέσω έναν αριθμό μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης (συχνά επανειλημένα), Τον ίδιο αριθμό όμως τον καλώ από το καρτοκινητό μου (της πλάκας 3110 νοκια αν θυμάμαι καλά) και τον καλεί καμπάνα. Η συκσκευή μου είναι ακόμα στην εγγύηση (2 χρόνια) και δεν ξέρω τι να κάνω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στον Γερμανό μου λένε ότι έτσι είναι τα symbian κινητά όλο προβλήματα, και όλα πια τα κινητά λόγω πολύπλοκου software κάτι πάντα παρουσιάζουν. Πάντως, δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου έχοντας ένα άκρως επαγγελματικό κινητό που το πλήρωσα (έστω με επιδότηση) 450 ευρώ. Κάθε, πρόταση δεκτή.......
naypli Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΓΗΜΝΑΣΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ TASKMANAGER..MIA GNOMI ZITISA...DN EIPA KAI TPT KAKO...
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 καλά αν περιμένεις να μάθεις ορθογραφία στο πανεπιστήμιο κανε κωλοτούμπες
forgotten Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω ενα n95 απο orange του εβαλα ελληνικα αλλα το sim lock δεν φευγει παιζει να το ξεκλειδωσω εδω???
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εχω το Ε66 απο οταν βγηκε.Απο την αρχη η μπαταρια του δεν επαιρνε αριστα αλλα δυο τρεις μερες τωρα με 5-10 λεπτα ομιλια και 5-6 ωρες αναμονης χανει δυο γραμμες.Μετα απο 10 ωρες αναμονης εχουν μεινει 2 γραμμες μολις. Δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο. Αυριο λεω να το παω σε Nokia center.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.