matia_apo_nyxta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 τι διαφορα έχει η αναβάθμιση δηλαδή το firmware να το περάσουν τα nokia stores και εσύ από το net? το ίδιο δεν είναι? Καλημέρα είναι πολύ απλό . Από το ιντερνέτ θα πέραση την αναβάθμιση από πάνω από την παλιά χωρίς να διόρθωση κάτι ,ναι θα σου πέραση νέο υλικό αλλά δεν θα σβήσει για να πέραση κάτι καινούργιο ενώ στα καταστήματα νοκια με τα μηχανήματα που διαθέτουμε σβήνεις την παλιά version και βάζεις η την ίδια η αν έχει βγει πιο ανανεωμένη Θέλω να πιστεύω ότι σε κάλυψα -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 09 : 59 : 05----- ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 3650. ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ DOS SERVER ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΝΟΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΤΑΣΟΣ καλημέρα τώρα τη να σου πω είναι πάρα πολλά που μπορεί να γίνονται μπορεί αναβάθμιση αλλά μπορεί και να είναι πρόβλημα της πλακέτας δεν κατάλαβα όμως αν το έχεις ακόμα . σε περίπτωση που το έχεις και θες να το φτιάξης μίλησε μου μήπως γίνει κάτι
FarCry Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα είναι πολύ απλό . Από το ιντερνέτ θα πέραση την αναβάθμιση από πάνω από την παλιά χωρίς να διόρθωση κάτι ,ναι θα σου πέραση νέο υλικό αλλά δεν θα σβήσει για να πέραση κάτι καινούργιο ενώ στα καταστήματα νοκια με τα μηχανήματα που διαθέτουμε σβήνεις την παλιά version και βάζεις η την ίδια η αν έχει βγει πιο ανανεωμένη Θέλω να πιστεύω ότι σε κάλυψα είσαι σίγουρος "γιαυτο"? σε όλα τα μηχανήματα όταν περνάει νέο firmware πάντα σβήνεται το παλιότερο... στο κινητό δε το κάνει αυτό? μου κάνει εντύπωση απλώς τότε αλλάζει. καλύτερα σε nokia store όταν δεις ότι βγήκε νέο firmware για το κινητό σου αφού δε πληρώνεις τίποτα λόγο τις εγγύησης. η εγγύηση είναι για 2 χρονια οποτε είσαι ok. δεν υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόγραμμα να σβήσεις εσύ το παλιό?
matia_apo_nyxta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 είσαι σίγουρος "γιαυτο"? σε όλα τα μηχανήματα όταν περνάει νέο firmware πάντα σβήνεται το παλιότερο... στο κινητό δε το κάνει αυτό? μου κάνει εντύπωση απλώς τότε αλλάζει. καλύτερα σε nokia store όταν δεις ότι βγήκε νέο firmware για το κινητό σου αφού δε πληρώνεις τίποτα λόγο τις εγγύησης. η εγγύηση είναι για 2 χρονια οποτε είσαι ok. δεν υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόγραμμα να σβήσεις εσύ το παλιό? Δοκίμασε να κάνης αναβάθμιση και θα δεις ότι δεν θα σου σβήσει τίποτα από το ιντερνέτ . αυτό συμβαίνει γιατί σου πρόσθετη κάτι περισσότερο και δεν σου σβήνει την βάση δεδομένων. Αυτό που μπορείς να κάνης είναι ολικό φορματ
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε να κάνης αναβάθμιση και θα δεις ότι δεν θα σου σβήσει τίποτα από το ιντερνέτ . αυτό συμβαίνει γιατί σου πρόσθετη κάτι περισσότερο και δεν σου σβήνει την βάση δεδομένων. Αυτό που μπορείς να κάνης είναι ολικό φορματ και πως κανεις ολικό format? υπάρχει πρόγραμμα η πρέπει να πας σε nokia store? (δεν λέω για το hard reset)
matia_apo_nyxta Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Καλό είναι να πας σε ένα νοκια store η Κρατάς *3πρασινο{πλήκτρο που απαντάμε} με το ένα χέρι και με το άλλο πατάμε το πλήκτρο έναρξης μέχρι να ανοίξει το τηλεφωνώ πρόσεχε σε καμιά περίπτωση δεν αφήνουμε το *3πρασινο
stefanos_79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Καλό είναι να πας σε ένα νοκια store η Κρατάς *3πρασινο{πλήκτρο που απαντάμε} με το ένα χέρι και με το άλλο πατάμε το πλήκτρο έναρξης μέχρι να ανοίξει το τηλεφωνώ πρόσεχε σε καμιά περίπτωση δεν αφήνουμε το *3πρασινο Αυτο που περιγραφεις φιλε μου ειναι το Hard Format.Με αυτο τον τροπο κανεις format σε περιπτωση που εχει κολλησει το λογισμικο τελειως και δεν μπορεις να μπεις.Μεσα απο το κινητο hard format γινεται πατωντας το κωδικο *#7370#
matia_apo_nyxta Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που περιγραφεις φιλε μου ειναι το Hard Format.Με αυτο τον τροπο κανεις format σε περιπτωση που εχει κολλησει το λογισμικο τελειως και δεν μπορεις να μπεις.Μεσα απο το κινητο hard format γινεται πατωντας το κωδικο *#7370# Ναι μαλών δεν το κατάλαβα εγώ . ναι για να κάνης ολικό format πρέπει να πας σε νοκια store
parisb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα είναι πολύ απλό . Από το ιντερνέτ θα πέραση την αναβάθμιση από πάνω από την παλιά χωρίς να διόρθωση κάτι ,ναι θα σου πέραση νέο υλικό αλλά δεν θα σβήσει για να πέραση κάτι καινούργιο ενώ στα καταστήματα νοκια με τα μηχανήματα που διαθέτουμε σβήνεις την παλιά version και βάζεις η την ίδια η αν έχει βγει πιο ανανεωμένη Θέλω να πιστεύω ότι σε κάλυψα -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 09 : 59 : 05----- Μη λεμε οτι θελουμε. Φυσικα και σβηνεται η παλια εκδοση.
FarCry Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα είναι πολύ απλό . Από το ιντερνέτ θα πέραση την αναβάθμιση από πάνω από την παλιά χωρίς να διόρθωση κάτι ' date='ναι θα σου πέραση νέο υλικό αλλά δεν θα σβήσει για να πέραση κάτι καινούργιο ενώ στα καταστήματα νοκια με τα μηχανήματα που διαθέτουμε σβήνεις την παλιά version και βάζεις η την ίδια η αν έχει βγει πιο ανανεωμένη Θέλω να πιστεύω ότι σε κάλυψα -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 09 : 59 : 05----- Μη λεμε οτι θελουμε. Φυσικα και σβηνεται η παλια εκδοση. δε ξέρω εγώ πάντως σε όλα τα firmwares έτσι ήξερα. pc οπτικών δίσκων, consoles και flash βίος. πρώτα κάνει erase και μετά στο περνάει από πάνω. incremental firmware δεν έχω ακούσει ποτε -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 08 : 50 : 38----- ΈΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ..............:cry::cry: παιδιά ένα σπαστικό πράγμα και θέλω να ρωτήσω εσάς αν είναι γενικό το φαινόμενο η κάτι έχει το δικό μου κινητό όταν δουλεύει το κινητό και το κολλήσεις στο αυτή σου ακούς ένα συνεχόμενο βουητό αυτό το βουητό εξαφανίζεται μόλις σβήσει η οθόνη η κλειδώσεις το keypad όπου και πάλι σβήνει η οθόνη. το κακό είναι ότι αυτό το βουητό επειδή υπάρχει την ώρα που είναι σε λειτουργία όταν τραβάς video αποτυπώνεται ο ήχος του. οποτε όταν βλέπεις το video σε full ένταση ηχείου τον ακούς συνεχεια. αυτό συμβαίνει και σε εσάς? να ξέρω αν είναι θέμα του κινητού μου να το δώσω γιατί έχω εγγύηση μου είπαν στο myphone να το παο για service να το παο σε nokia store με την εγγύηση η να το παο στο κατάστημα wind που το αγόρασα? επίσης ισχύει η εγγύηση και για άλλες χώρες η μονο ελλάδα? επειδή βρίσκομαι αγγλία ενώ το αγόρασα από ελλάδα. αλλιώς το συντομότερο θα είναι τα xmas που θα κατεβω. HELPPPPPPPPPPPPPP:shifty::shifty::shifty::shifty:
papaki_78 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Νοκια 6131 Καλησπέρα Στο παραπάνω κινητό με σύνδεση wind ενώ είναι ανοιχτό με καλούν από διάφορα τηλέφωνα σταθερά και κινητά και τους λέει ότι το τηλέφωνο ειναι απενεργοποιημένο και θα ειδοποιηθώ με sms για την κλήση. Για του λόγου το αληθές το δοκίμασα κι εγώ με ένα σταθερό κι ένα καρτοκινητό και έλεγε ότι είμαι απενεργοποιημένος και θα ειδοποιηθώ με sms. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
alonso_7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Θελω και εγω να ρωτησω κατι!Εχουμε καμια πληροφορια κανενας ποτε προκειται να κυκλοφορησει το νεο Nokia 5800 xpress music?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις!
vassar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Θελω και εγω να ρωτησω κατι!Εχουμε καμια πληροφορια κανενας ποτε προκειται να κυκλοφορησει το νεο Nokia 5800 xpress music?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις! Με το καινούργιο χρόνο φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει... εκτός και αν έχουμε καμία έκπληξη.
FarCry Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 παιδιά μπούρδες μου είπαν στο myphone ότι αυτό το βουητό υπάρχει σε όλα τα E51 ΤΙ ΣΚΑΤ’ ΡΕ :@ ΘΑ ΜΟΥ ΣΠ’ΣΕΙ ΤΑ ΝΕΎΡΑ:devil::devil:
matia_apo_nyxta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 δε ξέρω εγώ πάντως σε όλα τα firmwares έτσι ήξερα. pc οπτικών δίσκων' date=' consoles και flash βίος. πρώτα κάνει erase και μετά στο περνάει από πάνω. incremental firmware δεν έχω ακούσει ποτε -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 08 : 50 : 38----- ΈΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ..............:cry::cry: μου είπαν στο myphone να το παο για service να το παο σε nokia store με την εγγύηση η να το παο στο κατάστημα wind που το αγόρασα? επίσης ισχύει η εγγύηση και για άλλες χώρες η μονο ελλάδα? επειδή βρίσκομαι αγγλία ενώ το αγόρασα από ελλάδα. αλλιώς το συντομότερο θα είναι τα xmas που θα κατεβω. HELPPPPPPPPPPPPPP:shifty::shifty::shifty::shifty: όλα τα wind store έχουν σύμβαση με τα nokia store άλλα για πιο γρήγορα καλό είναι να το πας απευθείας εσύ επίσης να πας και την εγγύηση . εάν σε περίπτωση δεν την έχεις στύλε μου ένα μήνυμα θα μιλήσω εγώ με το nokia store τώρα όσον αφορά για την Αγγλία θα σου πω ψέματα είναι κάτι που δεν το γνωρίζω άλλα θα το κοιτάξω άμεσα για να σου απαντήσω -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 50 : 22----- παιδιά μπούρδες μου είπαν στο myphone ότι αυτό το βουητό υπάρχει σε όλα τα E51 ΤΙ ΣΚΑΤ’ ΡΕ :@ ΘΑ ΜΟΥ ΣΠ’ΣΕΙ ΤΑ ΝΕΎΡΑ:devil::devil: Καλημέρα . όχι φίλε έχω δώσει παρά πολλά τηλεφωνά Ε51 δεν το έχει παρουσίαση κανένα . Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι από αναβάθμιση η ακουστικό έως πλακέτα οπότε σου κάνουν αντικατάσταση . καλό είναι παιδιά να πηγαίνουμε σε nokia store είναι επίσημα έχει τεχνικούς εκπαιδευμένους και μπορούν να εντοπίσουν τυχών προβλήματα επίσης θέλω να ξέρετε κάτι παιδιά , προσοχή στην συμπεριφορά σε καμιά περίπτωση δεν υπαρχή κατάστημα που να μην θέλει να σας εξυπηρέτηση να ξέρετε ότι πολλά προβλήματα παρουσιάζει το κεντρικό κατάστημα οπού εμείς όλα τα καταστήματα nokia store δουλεύουμε με τα κεντρικά -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 53 : 36----- Νοκια 6131Καλησπέρα Στο παραπάνω κινητό με σύνδεση wind ενώ είναι ανοιχτό με καλούν από διάφορα τηλέφωνα σταθερά και κινητά και τους λέει ότι το τηλέφωνο ειναι απενεργοποιημένο και θα ειδοποιηθώ με sms για την κλήση. Για του λόγου το αληθές το δοκίμασα κι εγώ με ένα σταθερό κι ένα καρτοκινητό και έλεγε ότι είμαι απενεργοποιημένος και θα ειδοποιηθώ με sms. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ Κάνε μια αναβάθμιση κατά 70% θα λύση το πρόβλημα σου
FarCry Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 όλα τα wind store έχουν σύμβαση με τα nokia store άλλα για πιο γρήγορα καλό είναι να το πας απευθείας εσύ επίσης να πας και την εγγύηση . εάν σε περίπτωση δεν την έχεις στύλε μου ένα μήνυμα θα μιλήσω εγώ με το nokia store τώρα όσον αφορά για την Αγγλία θα σου πω ψέματα είναι κάτι που δεν το γνωρίζω άλλα θα το κοιτάξω άμεσα για να σου απαντήσω -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 50 : 22----- Καλημέρα . όχι φίλε έχω δώσει παρά πολλά τηλεφωνά Ε51 δεν το έχει παρουσίαση κανένα . Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι από αναβάθμιση η ακουστικό έως πλακέτα οπότε σου κάνουν αντικατάσταση . καλό είναι παιδιά να πηγαίνουμε σε nokia store είναι επίσημα έχει τεχνικούς εκπαιδευμένους και μπορούν να εντοπίσουν τυχών προβλήματα επίσης θέλω να ξέρετε κάτι παιδιά , προσοχή στην συμπεριφορά σε καμιά περίπτωση δεν υπαρχή κατάστημα που να μην θέλει να σας εξυπηρέτηση να ξέρετε ότι πολλά προβλήματα παρουσιάζει το κεντρικό κατάστημα οπού εμείς όλα τα καταστήματα nokia store δουλεύουμε με τα κεντρικά ο voltron είμαι εγώ. διάβασε λίγο να μου πεις στα σίγουρα γιατί φοβάμαι ότι θα μου πουν normal operation characteristics και τότε θα τους πάρει ο εξαποδό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183352&page=112 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183352&page=113 http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=communicators&message.id=17150&query.id=527248#M17150 [23:56] ST: ti parathrhses?[23:56] [c=49]OUST[/c]: exei ena mikro bouito [23:56] [c=49]OUST[/c]: otan to bazo kollita sto auti mou se isixia [23:56] ST: kanei hxo [23:56] [c=49]OUST[/c]: to opoio eksafanizetai molis sbinei i othoni [23:56] ST: nai to xerw [23:56] ST: kai to E65 to kanei [23:56] ST: xaxa [23:56] [c=49]OUST[/c]: re auto den einai ellatoma? [23:56] ST: welcome to Nokia crap [23:56] [c=49]OUST[/c]: mou exei spasei ta neura [23:56] ST: whines [23:56] ST: etc [23:57] ST: den sou to allazoun g ayto [23:57] ST: to exoun polla S60 [23:57] ST: xaxaxa [23:57] [c=49]OUST[/c]: oxi na mou to allaksoun [23:57] [c=49]OUST[/c]: na to epidiorthosoun [23:57] [c=49]OUST[/c]: den paizei? [23:57] [c=49]OUST[/c]: re si to kako einai oti auto to bouito apotiponetai otan trabao video [23:57] [c=49]OUST[/c]: diladi video de trabas [23:57] [c=49]OUST[/c]: telos [23:57] ST: axaxaxax [23:57] ST: aELEOS [23:57] [c=49]OUST[/c]: to pianei to mikroforno [23:57] [c=49]OUST[/c]: esoterika [23:58] [c=49]OUST[/c]: kai paizo to video me ton real player terma tin entasi tou megafonou [23:58] [c=49]OUST[/c]: kai akougetai kampana [23:58] [c=49]OUST[/c]: oute me auto to allazoun? [23:58] [c=49]OUST[/c]: de ginetai re [23:59] [c=49]OUST[/c]: de mporo na katalabo giati akougetai autos o thoribos molis fotizetai i othoni [23:59] ST: xaxa [23:59] ST: des sta forums [23:59] ST: xiliades tetoia problhmata [23:59] ST: to E65 diavase na deis AKRIVWS TO IDIO [23:59] [c=49]OUST[/c]: auto simbainei kai sti N seira? [23:59] ST: kai leei h NOKIA normal operation characteristics [00:00] ST: oxi [00:00] ST: sthn E mono [00:00] ST: xaxaxaxa πες μου τι ισχύει για την αγγλία να πω στη μητέρα μου να μου στείλει την απόδειξη από ελλάδα να παο εδώ διπλα να τελειώνει το θέμα. μη δώσω και τσάμπα 5-6 euro για το λεωφορείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.