hristos 22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μπα δεν νομιζω να τον τρελαναται...... Απλα βλεπω να μην ασχολειται..............εκτος και εαν περιμενει να μαζευτουν ολα τα προβληματα και να δωση απαντησεις σε ολα μαζι
gfilippas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια τον τρελανατε τον ανθρωπο... ηρεμηστε λιγακι... εγω θελω να σου θεσω μια απλη ερωτηση... το νοκια 5800 εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ή ειναι @#$$%*&^??? :lol: Καλό!!!! Είδες εσύ να απαντάει σε κάποιο από όλα αυτά που ρωτήθηκαν εδώ; Απλά άνοιξε ένα -ενδιαφέρον- τόπικ και μετά το ξέχασε.
FarCry Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εμενα στο CPU Monitor γράφει οτι έχει 21 mb free και κανονικά έχει 44 mb. αν του κανεις ένα hard reset θα δεις 44 και si για πιο κινητό μιλάμε?
killing_you2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μπορώ σε Ν82 να βάλω δυνατότερα ηχεία?? εφαρμόζουν τουλάχιστον αυτά του Ν95 8gb?? Τα ηχειάκια του Ν82 είναι παρόμια με του Ν73 πάντως
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τώρα σοβαρά,περιμένετε απάντηση στις ερωτήσεις που κάνετε;
KnightRider Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αμα έχεις Core Player μπορεις να βάλεις Gain και ακούγεται δυνατα αλλά μην το βάλεις και στο Full γιατι μετα τα ηχεια θα χαλάσουν.
Safe_chef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Αμα έχεις Core Player μπορεις να βάλεις Gain και ακούγεται δυνατα αλλά μην το βάλεις και στο Full γιατι μετα τα ηχεια θα χαλάσουν. ναι με το core παίζουν δυνατότερα, όχι όμως και ποιοτικότερα. τρίζουν πολύ.
tsibidis_sparti Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα Το να κάνης ένα απλό format ναι μεν σου λύνει κάποια προβλήματα αλλά όχι μόνιμα το σωστό είναι να βρεις κάποιο κατάστημα nokia store να κανείς μια αναβάθμιση και αν πας με την απόδειξη δεν πληρώνεις τίποτα έτσι με αυτό το τρόπο φρεσκάρεις κατά κάποιο τρόπο το κινητό σου
androu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 χρησιμοποιείς systran για μετάφραση? Κάτι δεν πάει καλά με το κείμενό του βασικά ! εμένα το N80 κολάει, δεν με ακούνε οταν μιλάω παρόλο που πήγα 2 φορές για αλλαγή μικρόφωνου (τη μια αλλάξανε το ακουστικό ενώ τους είπα οτι δεν ακούνε) ...
tsibidis_sparti Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια τον τρελανατε τον ανθρωπο... ηρεμηστε λιγακι... εγω θελω να σου θεσω μια απλη ερωτηση... το νοκια 5800 εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ή ειναι @#$$%*&^??? Καλημέρα Το 5800 δεν μας έχει έρθει ακόμα αλλά ακούγεται να έχει καλές κριτικές βεβαία μην πλακώσετε όλοι να το πάρετε αφήστε λίγο να κυκλοφορήσει αν και θα το Πάρω από τους πρώτους αφήστε έστω να καώ εγώ αν είναι να καούμε lol -----Προστέθηκε 27/10/2008 στις 08 : 55 : 39----- Θα ήθελα να με συγχωρέσετε αλλά είχα μια μικρή περιπέτεια υγείας και για αυτό το λόγο σας αφίσα θέλω να ξέρετε ότι δεν γνωρίζω τα πάντα αλλά μέσα από εσάς εγώ μαθαίνω σε ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικό θα προσπαθώ να σας άπαντα ευχαριστώ πολλοί Tsibidis p Dimitris
AGGANIS13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Οτι λεει ο "tsimpidis_sparti" να τον ακουτε..... Ειναι κορυφη στο ειδος του.... Τον γνωριζω προσωπικα και ειναι πολυ καλος στην δουλεια του....
tsibidis_sparti Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Καλιμερα σας μια ερωτηση? το ΝΕΟ κινητο HTC Touch Pro ΑΜΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΗΠΤΟΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ΣΑΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ Καλημέρα Αγαπητέ άκου να δεις τη γίνετε εσύ θα το φέρεις από Αμερική και σίγουρα το λιγότερο που θα δόσης είναι 200 ευρώ και δεν θα έχεις εγγύηση θα είσαι ξεκρέμαστος τώρα για το αν θα δούλεψη σίγουρα υπαρχή τρόπος αλλά δεν τον ξέρω εγώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το παραεμπόριο γιατί κάνη κακό σε όλους μας η συμβουλή μου είναι να προτιμάτε τα ελληνικά σίγουρα πιο ακριβά αλλά θα βρεις και την άκρη σε περίπτωση προβλήματος Σίγουρα δεν σε κάλυψα αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω
matia_apo_nyxta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΜΠΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ6230 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΜΕΣΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!!!ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ!!!!ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΤΩΣΗ!!!!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ????ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΝΟΚΙΑ CLUB ΜΟΥ ΖΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Αν και καθυστερημένα σου λέω το έξης ότι αν έχεις την απόδειξη αγοράς και είναι εντως δεν πληρώνεις τίποτα αλλιώς είναι 15,50 ευρώ και πίστεψε με κάνη καλό η αναβάθμιση στο κινητό πρόσεξε όχι του ιντερνέτ μέσο της νοκια την σελίδα άλλα σε κατάστημα nokia store
TASOS ARIZONA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 3650. ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ DOS SERVER ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΝΟΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΤΑΣΟΣ
FarCry Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Αν και καθυστερημένα σου λέω το έξης ότι αν έχεις την απόδειξη αγοράς και είναι εντως δεν πληρώνεις τίποτα αλλιώς είναι 15,50 ευρώ και πίστεψε με κάνη καλό η αναβάθμιση στο κινητό πρόσεξε όχι του ιντερνέτ μέσο της νοκια την σελίδα άλλα σε κατάστημα nokia store τι διαφορα έχει η αναβάθμιση δηλαδή το firmware να το περάσουν τα nokia stores και εσύ από το net? το ίδιο δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.