Προς το περιεχόμενο

Ό,τι πρόβλημα έχετε με την ΝΟΚΙΑ

dimitris_spa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι αντιπρόσωπος και τεχνικός σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας όντως πολλά πράγμα αληθεύουν που δεν θέλω να κάτσω να εξηγήσω το πώς και το για τη αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν χρειαστείτε ποτέ κάτι μιλήστε μου είτε είναι θέμα service η αναβάθμισης

Δεν το κανό για θέμα κέρδους άπλα επειδή είχα και εγώ αγανάκτηση με service και γενικά εξυπηρέτηση και επειδή είμαι πολύ επιρρεπής στην τεχνολογία και ειδικά στα τηλεφωνά πχ ΝΟΚΙΑ για αυτό έγινα και εγώ μέλος αυτής της οικογένειας πρώτα από όλα για έμενα και μετά να καταφέρω να ευχαριστήσω το κόσμο που σχολάτε με τα τηλεφωνά είτε η είναι για την δουλεία του είτε για να περνά την ώρα του είτε για ότι δίπατε

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου μιας και το κατέχεις κιόλας. Ελπίζω να μπορέσεις να το παρακολουθείς συστηματικά.Για αρχή λέω οτι έχω το Ν73. Είναι τρομερό τηλέφωνο με 2 τεράστια κατ'εμε μειονεκτήματα. Πρώτο και κύριο, οτι το τηλέφωνο δεν είναι απλά αργό, αλλά σέρνεται. Το έχω δει και σε άλλα Ν73. Το δέυτερο είναι οτι η ποιότητα κατασκευής του, για ένα κινητό που όταν το πήρα είχε 500ε, είναι απαράδεκτη. Αν το πιέσω λίγο τρίζει,τα πλαστικά του ξεβάφουν και η οθόνη έχει μαζέψει κάτι σταμπίτσες από κάτω που με εκνευρίζουν. Ερώτηση. Αν κάνω αναβάθμιση θα βελτιωθεί η ταχύτητά του; Το Ν82 το έχεις δουλέψει; Είναι πιο ποιοτικό;Είναι πιο γρήγορο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου!

Έχω ένα παμπάλαιο Nokia 3210 το οποίο είναι κλειδωμένο με κωδικό ασφαλείας. Τον κωδικό αυτό τον έχω ξεχάσει. Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει με κάποιο τρόπο? Νομίζω παλιότερα λειτουργούσε μόνο με μία συγκεκριμένη κάρτα sim αλλά τώρα αυτή η κάρτα έχει λήξει. Ξέρεις αν μπορεί να γίνει κάτι?

Δημοσ.

Εγώ έχω το Nokia 6300 και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από ταχύτητα και από ποιότητα κατασκευής (και μάλιστα από ένα κινητό 200 ευρό:-D) το μόνο του μειονέκτημα η μικρή διάρκεια μπαταρίας... και ότι είναι S40.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΜΠΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ6230 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΜΕΣΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ!!!ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ!!!!ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΤΩΣΗ!!!!ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ????ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΝΟΚΙΑ CLUB ΜΟΥ ΖΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε παρακαλω πολυ εαν γνωριζεις.αρκετες ημερες τωρα χανω για αρκετη ωρα το σημα δεν ειναι παντως απο το δικτυο μηπως πρεπει να κανω format και αν ναι θα μπορουσες να μου πεις τον τροπο?

Δημοσ.

Τελικά για την αναπαραγωγή βίντεο που έλεγα φταίει το χαζό Real Player και η λύση να βάλω πρόγραμμα symbian 3rd και είναι το Core Player και παίζει μέχρι και 30 fps και παίζει πολλα αρχεια βιντεο πχ avi,mpg,mov κλπ χωρίς σπασίματα και παιζει πολλά αρχεια ήχου όπως ogg,mp2,mp3,mp4,avc,wma και πολλά άλλα.

Και για καλύτερο ισοσταθμιστή αλλά και ηχογράφηση στα 8,16,22 και 44 khz (ανάλογα με το μοντέλο του nokia αλλά τα περισσότερα είναι μεχρι 16 khz η ηχογραφηση) είναι το ALON MP3 Dictaphone.

Όλες οι δυνατότητες του Core Player στο http://www.coreplayer.com/

Kαι για ALON MP3 Dictaphone free trial http://www.alonsoftware.com/products/dictaphone_s60_3rd.htm

Δημοσ.

Καλιμερα σας

μια ερωτηση?

το ΝΕΟ κινητο HTC Touch Pro ΑΜΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΗΠΤΟΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ?

ΣΑΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου μιας και το κατέχεις κιόλας. Ελπίζω να μπορέσεις να το παρακολουθείς συστηματικά.Για αρχή λέω οτι έχω το Ν73. Είναι τρομερό τηλέφωνο με 2 τεράστια κατ'εμε μειονεκτήματα. Πρώτο και κύριο, οτι το τηλέφωνο δεν είναι απλά αργό, αλλά σέρνεται. Το έχω δει και σε άλλα Ν73. Το δέυτερο είναι οτι η ποιότητα κατασκευής του, για ένα κινητό που όταν το πήρα είχε 500ε, είναι απαράδεκτη. Αν το πιέσω λίγο τρίζει,τα πλαστικά του ξεβάφουν και η οθόνη έχει μαζέψει κάτι σταμπίτσες από κάτω που με εκνευρίζουν. Ερώτηση. Αν κάνω αναβάθμιση θα βελτιωθεί η ταχύτητά του; Το Ν82 το έχεις δουλέψει; Είναι πιο ποιοτικό;Είναι πιο γρήγορο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

το η73 έχει 14mb ram ελευθερα τι περίμενες να πετάει? αν αρχικά δεν ήταν και κατέληξε τότε κανε ένα hard reset να σβηστούν τα πάντα και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση

εννοείται ότι θα κολλάει

E51 είναι πολύ καλο αυτό έχω και εγώ. έχει 50MB ελευθερα και πιο δυνατή CPU

Δημοσ.

ρε παιδια τον τρελανατε τον ανθρωπο...:X ηρεμηστε λιγακι...

εγω θελω να σου θεσω μια απλη ερωτηση... το νοκια 5800 εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ή ειναι @#$$%*&^???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...