Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δοκίμασε κάθε μνήμη μόνη της και αν το bios του board βγαίνει flashαρε το σε ένα άλλο board με την τελευταία έκδοση που υπάρχει για την P5B-D Edit ....τάνες asus δεν βγαίνει το chip flashαρέ την έτσι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Βαλτες στο δευτερο dual channel. (σλοτς 2 και 4). Εαν δουλεψει ετσι εισαι ψιλοτυχερος...
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δοκίμασε κάθε μνήμη μόνη της και αν το bios του board βγαίνει flashαρε το σε ένα άλλο board με την τελευταία έκδοση που υπάρχει για την P5B-D Edit ....τάνες asus δεν βγαίνει το chip flashαρέ την έτσι η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που βαλα το τελευταιο βιος βετα της μοβο αρχισαν τα προβληματα. δε μπορεσα να ξαναγυρισω πισω αν κ ενα παλικαρι καπου εδω εγραψε οτι το κανε με αφουντος. του στειλα μυνημα..
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Πάνο δεν είναι Pro Εδω μέσα όλοι σαν εσένα Που να το κάνει αυτό το παλικάρι Μόνο εσύ αυτά. Overclocker rules
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 kosmasgr velerephon όντως με το afudos γίνετε αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ εγώ σε όσες είχα δεν τις γύρναγα πίσω μόνο την striker αλλά με το tool που έχει στο bios ez-flash my ass α και beta μην βάζεις ιδικά στις asus
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 το bios της συγκεκριμενης ειναι μεσα στο southbridge δυστυχως. ενταξει τελικα καηκε η μια transcend 1066+. κ πως καηκε? στα 1000μχζ με ocz να τη φυσαει . τι να πω..ουτε διμηνο δεν αντεξε. θα την αλλαξει το πλαισιο αραγε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Σιγουρα καηκε? Δεν δουλευει σε αλλο σλοτ. Να τους την πας πισω και να απαιτησεις αλλαγη. Εαν ρωτησουν overclocking/overvoltage κτλ λες οχι.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 μέσα στο southbridge δεν είναι σίγουρα κάτω από το κόκκινο IDE μπορεί να είναι τελος καλό όλα καλά rma και την άλλη φορά σιγά σιγά τα ρεύματα και το fsb αλλιώς δεν θα λέγαμε 5-5 / 10-10 βήματα κάθε φορά
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 kosmasgr velerephon όντως με το afudos γίνετε αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ εγώ σε όσες είχα δεν τις γύρναγα πίσω μόνο την striker αλλά με το tool που έχει στο bios ez-flash my ass α και beta μην βάζεις ιδικά στις asus ναι ρε φιλε το ακουγα κ γω αλλα δεν ακουγα.. κ μακρια κ απο το asus update:fear: Τσίμπα καμιά Crucial επιστρεφω σε corsair 800αρες τωρα Σιγουρα καηκε?Δεν δουλευει σε αλλο σλοτ. Να τους την πας πισω και να απαιτησεις αλλαγη. Εαν ρωτησουν overclocking/overvoltage κτλ λες οχι. ναι φιλε αυτο θα κανω. ουτε οc ουτε ov δεν ηταν (αυτη τη φορα )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Οκ, παρεμπιπτοντως, εγω τι να πω που ειμαι με 2x512 Twinmos και 2x1GB Kingston ddr2 667 και δουλεψανε τα καημενα και στα 730 με 2,1βολτ (αλλα καθολου stable, ισα ισα ενα 3dmark05 βγαλανε). Απο τα 700 και μετα αποτομα χανουνε, και εξ αιτιας τους δεν μπορω να παω παραπανω τον Ε4300 που μεχρι στιγμης ειναι χαλαρα στα 3,15GHz και με μνημες 700, FSB 350 Και (διαιρετη) 1:1..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.