velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 παιδια σε μια προσπαθεια υπερχρονισης για να σπασει η ανια ανεβασα το bus στα 500 κ τωρα το πισι δε βγαζει λαλια. ουτε μπιπ. το μονο που ξερω για να το επαναφερω ειναι να αλλαξω τη γεφυρουλα του cmos κ να βγαλω τη μπαταρια. το κανα 2-3 φορες ανεπιτυχως. εχετε καμια ιδεα/συμβουλη; μηπως ηρθε η ωρα για νεο μοβο ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απο ενα υπερ FSBωμα (λολ τι ειπα!) δε χαλαει! Βγαλε το καλωδιο του ρευματος, κανε jumper clear cmos ΚΑΙ βγαλε τη μπαταρια. Μετα ολα ξανασυνδεση, τελευταιο βαλε το καλωδιο τροφοδοσιας.
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απο ενα υπερ FSBωμα (λολ τι ειπα!) δε χαλαει! Βγαλε το καλωδιο του ρευματος, κανε jumper clear cmos ΚΑΙ βγαλε τη μπαταρια. Μετα ολα ξανασυνδεση, τελευταιο βαλε το καλωδιο τροφοδοσιας. ε αυτο εκανα ρε μεγαλε. να σε ρωτησω, αν καουν οι μνημες κανει μπιπ? ειμαι απειρος απο καταστροφες, ειμουν επιτυχημενος ocer μεχρι σημερα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απο αυτο που εγραψες ''ρε μεγαλε'' δε συμπεραινω πουθενα οτι εβγαλες το καλωδιο ρευματος και εκανες τα υπολοιπα μαζι. Σε περιπτωση που δεν επανελθει, ενα RMΑ ειναι η μονη λυση...
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δεν ηθελα να σε προσβαλω.θα τα δοκιμασω παλι με τη σειρα που μου ειπες. σε μιση ωριτσα θα δουμε.thank u george man edit:οταν αλλαζεις το jumper εννοειται οτι βγαζεις κ το καλωδιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ειδες που ετσι ειναι σαφως καλυτεηρ η επικοινωνια? Το ποση ωρα θα βγαλεις τη μπαταρια δεν εχει σημασια, απαξ και τη βγαλεις εχουν μηδενιστει τα παντα. Εαν δεν φτιαξει βγαλτα ολα, αφησε μονο μια ραμ πανω, τη cpu και το τροφοδοτικο και δες εαν θα κανει εστω ενα μπιπ.
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ειδες που ετσι ειναι σαφως καλυτεηρ η επικοινωνια? Το ποση ωρα θα βγαλεις τη μπαταρια δεν εχει σημασια, απαξ και τη βγαλεις εχουν μηδενιστει τα παντα. Εαν δεν φτιαξει βγαλτα ολα, αφησε μονο μια ραμ πανω, τη cpu και το τροφοδοτικο και δες εαν θα κανει εστω ενα μπιπ. εβαλα μια παλια ραμ στη τελευταια θεση κ εχω μπιπ κ μετα 4 απανωτα μπιπ μαλλον ζει το μαμημενο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Οκ, εγω το πα οτι δεν καιγεται τοσο ευκολα χεχε! Απλα βαλε vga και δοκιμασε με ολες τις ραμ. Αν οχι, δοκιμασε μια μια τα στικακια ραμ..
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 xaxa to bios φαινεται να ναι διαλυμενο.ανεβαζω φωτο να δειτε πως εγινε παιζει να μη κανει καλη επαφη κ η καρτα.συνεχιζω τις πρωτες βοηθειες
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 rest in peace για την μητρική :/ το άφησες λίγο εκτός ρεύματος αφού εβγαλε μπαταρία ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλα ε, πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραγμα... Τσεκαρε ραμ και vga για λαθος επαφη, αν και δεν νομιζω...
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 βαζω τις καλες τις ραμ κ τη καλη καρτα γραφικων. σε 2 λεπτα επιστρεφω
velerephon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εβαλα τις 2 τρανσεντ 1066+ κ το μοβο μπηκε σε κομμα οπως πριν.τωρα εχω τη μια τρανσεντ στο 2ο σλοτ κ δολευει μια χαρα. η καηκε η τρανσεντ η χαλασε το πρωτο σλοτ edit: ευχαριστω για την υποστηριξη παιδια.. θα σας στειλω το καμενο στικακι της ραμ κομμενο στη μεση ως ενδειξη ευχαριστιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.