Hlapatsas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα. Ανέθεσαν στην κοπέλα μου να κάνει ανάλυση ενός παραμυθιού από την σχολή της και ψάχνω σύγχρονα παραμύθια.Βρήκα μύθους του Αισώπου αλλά επειδή δεν είναι συγχρονοι λέει δεν τους κάνουν,τέλοσπάντων.. Ξέρετε που μπορώ να βρω παραμύθια όπως ο πινόκιο και τέτοια σε ηλεκτρονική μορφή;Έψαξα στο google αλλά όλο μαγαζιά που πουλάν βιβλία μου βγάζει. Ευχαριστώ.
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Oscar Wilde μ'ενα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό ... the_nightingale_and_the_rose
Hlapatsas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Χμμ,λογικά κάνει αυτό, αλλά αν βρεθεί και τίποτα άλλο ευπρόσδεκτον. Από Oscar Wilde δεν έχω διαβάσει τίποτα
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 παρακαλώ ! (γρουμφ...) κακώς δεν έχεις διαβάσει Όσκαρ Γουάιλντ... εντιτ/ πάρε άλλο ένα κλασσικό... the_happy_prince
Hlapatsas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ....Έψαξα στο google αλλά όλο μαγαζιά που πουλάν βιβλία μου βγάζει.Ευχαριστώ. Ε δεν έτυχε, να διαβάσω, προτιμώ τον <<Λαγό & την Χελώνα>>
zenso Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μπορείς να κοιτάξεις και για κάποιο από αδερφούς Grimm,τα οποία είναι και αρκετά σκοτεινά,σε αντίθεση με την πιο παιδική μορφή που έχουν πάρει στο χρόνο.
mamouxalos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα.Ανέθεσαν στην κοπέλα μου να κάνει ανάλυση ενός παραμυθιού από την σχολή της και ψάχνω σύγχρονα παραμύθια.Βρήκα μύθους του Αισώπου αλλά επειδή δεν είναι συγχρονοι λέει δεν τους κάνουν,τέλοσπάντων.. Ξέρετε που μπορώ να βρω παραμύθια όπως ο πινόκιο και τέτοια σε ηλεκτρονική μορφή;Έψαξα στο google αλλά όλο μαγαζιά που πουλάν βιβλία μου βγάζει. Ευχαριστώ. Ευγένιος Τριβιζάς ο συμαντικότερος σύγχρονος έλληνας παραμυθάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.