Προς το περιεχόμενο

Any Ideas?!?


MeEdIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το USB Stick μου και τις κάρτες μνήμης μου.Δεν γίνεται να τα ανοίξω!Όταν συνδέω για παράδειγμα το USB Stick μου και κάνει αυτόματη εκτέλεση, τα Windows μου εμφανίζουν ένα παράθυρο που γράφει μεικτό περιεχόμενο. That's It..Όταν προσπαθώ να το ανοίξω εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα στο pc, μα κανένα δεν είναι ικανό να το ανοίξει.Το ίδιο συμβαίνει και όταν επιλέγω "εξερεύνηση". Τέλος, εντύπωση μου έκανε ότι στη λίστα που εμφανίζεται όταν κάνω double-click στο USB, εμφανίστηκε η επιλογή Disk Knight! Έχει κανένας καμιά ιδέα για το πως θα αποκτήσω πρόσβαση σε αυτά ξανά???

Δημοσ.

η πιο "γρήγορη" λύση είναι να σκανάρεις τα μέσα με ενημερωμένο antivirus,και μετά ν' αντιγράψεις τ' αρχεία που πιθανώς περιέχουν-ΕΚΤΟΣ από όποιο αρχείο autorun.inf βλέπεις μέσα τους.Μετά κάνεις format στα μέσα αυτά.

Δημοσ.

Ψάξε για ένα προγραμματάκι (80kbyte ) με τίτλο Flash Disinfector.

 

Και στον στρατό τα mp3s ήταν γεμάτα με κάποιο autorun αρχείο και φυσικά δεν το "έβλεπε" κανείς μιας και δεν είχαν show hidden files ενεργοποιημένο στα windows τους.

 

Επίσης υπάρχει σχετικό θέμα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=174653

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...