alestr9s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω mousepad για ένα laser mouse που πήρα?? Έχω δει ότι σε μερικά pads λέει "Ασυμβατότητες με laser mouse"... Ξέρουμε με ποιές επιφάνειες έχουν πρόβλημα τα laser? Σκεφτόμουνα για κάτι οικονομικό σαν το Steelpad 4D... Γενικά μέχρι το 20ευρω παίζει κάτι καλό σε λογικό μέγεθος (ούτε μικρό τελείως ούτε σαν τα τραπεζομάντιλα της steelpad -50x50-)
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 το exactmat της razer ειναι πολυ καλιτερο απο το 4D που ειχα πριν και εχουν την ιδια τιμη http://www.razerzone.com
alestr9s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 too late.. Πήγα και πήρα το steelpad 4d Καλό μου φαίνεται. Το Razer πάντως το βλέπω στα 30 ευρώ και ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 20 ευρώ που είχα θέσει... Ούτως ή άλλως μόνο φανατικός gamer δεν είμαι... Κανα Crysis και κάνα Cod και 30 ευρώ παραείναι πολλά για ένα κομμάτι πλαστικό... (όχι ότι τα 20 είναι λίγα )
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 πηγενε δες και το razer ... αν το δεις θα πας να τα σκασεις τα ευρο ειναι Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ το razer δεν ειναι μονο πλαστικο εχει μεταλο μεσα και στις ακρες 30 ευρο με το extractrest το μαξιλαρακη επαναφορας για τον καρπο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 To Laser δεν εχει προβλημα, αλλα ΔΕΝ θελει σκουρο μπλε ή μαυρο pad, γιατι στηριζεται στην ανακλαση του Laser. Αλλα και πολυχρωμο να παρεις, που ''μπερδευει'' τον οπτικο αισθητηρα, δεν υπαρχει προβλημα. Απο προσωπικη πειρα σου μιλαω.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 της razer ειναι μαυρο και δεν εχει κανενα προβλημα ... πεταει κανονικα
alestr9s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ελλάδα που το βρίσκω στα 20ευρώ? (Είτε e-shop είτε κανονικό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.